ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δυσκολεύει η συνέχεια για τον Ολυμπιακό Βόλου

δυσκολεύει-η-συνέχεια-για-τον-ολυμπια-137474

Με αβέβαιο το πότε και το αν θα επανεκκινήσει το πρωτάθλημα της Football League που ανεστάλη ο Ολυμπιακός Βόλου «αναγκαστικά» περιμένει, βλέποντας να δυσκολεύει η συνέχεια αφού έως και τις 11 Απριλίου τουλάχιστον θα μείνουν κλειστές οι αθλητικές εγκαταστάσεις και δεν θα γίνονται ομαδικές προπονήσεις, ενώ και τότε θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στον Ολυμπιακό είναι πλέον 20 μέρες εκτός προπονήσεων περιμένοντας τα νέα δεδομένα για το πρωτάθλημα …που ενώ φυσιολογικά θα τελείωνε προχθές οι ερυθρόλευκοι έχουν να δώσουν άλλους τρεις αγώνες. Η αναβολή του πρωταθλήματος Football League, σίγουρα επηρεάζει τις ομάδες που έκαναν τα σχέδιά τους αλλά όλες όπως και ο Ολυμπιακός έχουν ως προτεραιότητα την υγεία των αθλητών και ολόκληρου του κόσμου.

Στον Ολυμπιακό εύχονται όλα τα τελειώσουν θετικά και ή να υπάρξει επανέναρξη της αγωνιστικής δραστηριότητας ή να ξεκαθαρίσει η κατάσταση για το μέλλον… Πάντως ο Ολυμπιακός Βόλου αν όλα ξαναγίνουν κανονικά θα είναι τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Football League ενώ έχει κι άλλα θέματα που θα τον απασχολήσουν!

Πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού, ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος είχε τοποθετηθεί επίσημα, λέγοντας πως εφόσον υπάρξει αξιόλογη πρόταση από επιχειρηματία, Βολιώτη ή μη, να αναλάβει την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, δεν θα σταθεί εμπόδιο στο να έχει η ομάδα ένα καλύτερο μέλλον.

Ένα άλλο θέμα πάντα θεωρητικό, είναι οι σκέψεις για το μέλλον και τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κυρίως το σενάριο συνένωσης Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ από την επόμενη χρονιά…!

Τέλος στον Ολυμπιακό περιμένουν μια ανάσα που είναι για τις ομάδες της Football League ώστε να υπαχθούν και οι ποδοσφαιριστές στην επιδότηση των 800 ευρώ με αφορμή τις αρνητικές παρενέργειες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Στον Ολυμπιακό εύχονται όλα τα τελειώσουν θετικά αφού όπως είναι λογικό κάποιες ομάδες αδυνατούν να είναι συνεπείς στις οικονομικές τους υποχρεώσεις, σε μια περίοδο όπου έχουν νεκρώσει τα πάντα. Οι διοικούντες περιμένουν να δουν ακριβώς τις οικονομικές ελαφρύνσεις που εξήγγειλε η κυβέρνηση και για τις ΠΑΕ, οι οποίες έχουν εργαζομένους (ποδοσφαιριστές, προπονητές, φροντιστές, υπαλλήλους γραφείων), οι οποίοι έχουν σταματήσει να εργάζονται, ενώ τα συμβόλαια είναι σε ισχύ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου