ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η καλύτερη θέση «παίζεται» στη Νεάπολη

η-καλύτερη-θέση-παίζεται-στη-νεάπολ-175841

Με στόχο την καλύτερη θέση θα αγωνιστεί ώς το τέλος του πρωταθλήματος της Football League ο Ολυμπιακός Βόλου και το καλύτερο θα έρθει από τη Νεάπολη αφού από τα 4 ματς που απομένουν …τα 3 είναι στον Βόλο… και η αρχή γίνετε νωρίς την Κυριακή (13.00) με αντίπαλο τον Διαγόρα.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο προπονητής Ηλίας Σολάκης μετά το ματς με τον Ιωνικό τόνισε πως όλοι έχουν καταλάβει πως στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός οφείλει να ανασυνταχθεί, να σηκώσει κεφάλι και να συνεχίσει την προσπάθειά του.

Αυτό καλείται να κάνει η ομάδα από το ματς με τον Διαγόρα που υποδέχεται την Κυριακή 8 Μαρτίου στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 13.00 στο δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης για συγκοινωνιακούς λόγους. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά από τρεις αγωνιστικές όπου παραμένουν χωρίς νίκη (δύο ήττες και μία ισοπαλία) θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρώτο από τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια έδρας (ακολουθεί η αναμέτρηση με το Αιγάλεω), κι ενώ υπάρχει κι ένα ματς εκτός έδρας 23/3: Τρίγλια – Ολυμπιακός Βόλου και το πρωτάθλημα τελειώνει 29/3 στον Βόλο με την Καβάλα.

Για την Κυριακή ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νίκου Μπουτζίκου, ο οποίος αναρρώνει από την εξάρθρωση ωμοπλάτης που υπέστη στο ντέρμπι με τη Νίκη, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γκενάτι Ξενοδόχοφ, που προέρχεται από τραυματισμό.

Πάντως για την καλύτερη θέση ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι πολύ καλύτερος από τα τρία τελευταία παιχνίδια που χωρίς νίκη και με συγκομιδή μόλις ενός βαθμού υποχώρησε από την 3η στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Football League.

Κολύτας διαιτητής

O Σπύρος Κολύτας από την Ενωση Κέρκυρας θα διευθύνει την αναμέτρηση Ολυμπιακός Β. – Διαγόρας που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 8 Μαρτίου (13:00), στο δημοτικό γήπεδο Νεάπολης Βόλου, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, για το πρωτάθλημα της Football League. Βοηθοί ορίστηκαν οι Δημήτριος Σκορδίλης (Κέρκυρας), Αναστάσιος Φράγιος (Μακεδονίας).

Στην Τρίγλια η Κ17

Στην Τρίγλια Χαλκιδικής αγωνίζεται αύριο Σάββατο (15.00) για την 12η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Κ17 της Football League η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου.

Το Σάββατο (7/3), λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί μόνο η αναμέτρηση της Τρίγλιας με τον Ολυμπιακό Βόλου και την Κυριακή (8/3) θα γίνουν τα ματς: Βέροια – Τρίκαλα (12.00), Καβάλα – Νίκη Βόλου (12.30,ενώ ρεπό έχει ο Θεσπρωτός.

Στις 13/3 απολογούνται Ολυμπιακός και Νίκη

Πολλή δουλειά θα έχει στις 13 Μαρτίου ο αθλητικός δικαστής της Ενωσης της Football League καθώς θα απολογηθούν συνολικά 9 ομάδες. Τα μεγαλύτερα μπλεξίματα, πάντως, φαίνεται να τα έχουν ο Ολυμπιακός Βόλου και η Νίκη Βόλου, που θα απολογηθούν για τα επεισόδια στο μεταξύ τους ντέρμπι της 22ης Φεβρουαρίου. Στην περίπτωση του Ολυμπιακού Βόλου αναφέρεται πως η ερυθρόλευκη ΠΑΕ είναι υπότροπη καθώς έχει δικαστεί για ίδιες παραβάσεις. Αναλυτικά, η κλήση: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία:

Την Παρασκευή 13/3/2020 και ώρα 11:00 την ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 15 παρ 3 α του Πειθαρχικού Κώδικα και 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ (αγώνας με ΠΑΕ Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου, 22/2/2020).

Την Παρασκευή 13/3/2020 και ώρα 11:00 την ΠΑΕ Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 15 παρ 2α και β, 15 παρ 3α και στ, 15 παρ 4α του Πειθαρχικού Κώδικα και 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, υπότροπη η ομάδα διότι έχει δικαστεί με τις υπ αριθμ. 157/2019, 8/2020, 59/2020 αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Οργάνου της Ένωσης για ίδιες παραβάσεις που της αποδίδονται ανωτέρω (αγώνας με ΠΑΕ Νίκη Βόλου, 22/2/2020).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου