ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με ελλείψεις …για να μείνει σε υψηλές θέσεις

με-ελλείψεις-για-να-μείνει-σε-υψηλές-199306

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνιστεί αύριο (14.00) στη Ρόδο με τον Ιάλυσο

ΛΕΧΑΝΤΑ Απουσίες για το αυριανό ματς οι Μπουτζίκος και Τσιάρας

Ετοιμος, αλλά με ελλείψεις αναμένεται να παραταχθεί αύριο Σάββατο νωρίς το μεσημέρι (14:00) στη Ρόδο απέναντι στον Ιάλυσο ο Ολυμπιακός Βόλου για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League θέλοντας το θετικό αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και θα του επιτρέψει να βλέπει και ψηλότερα…

Ο προπονητής Λεωνίδας Βόκολος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Αντώνη Τσιάρα και Νίκου Μπουτζίκου που έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους (έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες), ενώ από την αποστολή θα απουσιάζει και ο γκολκίπερ Γκενάντι Ξενοδόχοφ ο οποίος υπέστη θλάση στον αγώνα με την Καλαμάτα. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Μανώλης Φαζός καθώς ίωση της τελευταίας στιγμής τον αναγκάζει να μην ταξιδέψει με την ομάδα στη Ρόδο.

Σε ό,τι αφορά στον Σεραφείμ Παπαϊωάννου θα βρεθεί κανονικά στο νησί της Ρόδου ωστόσο πρέπει να αναφερθεί πως δεν είναι 100% έτοιμος καθώς μόλις τις τελευταίες δύο ημέρες επανήλθε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Κανονικά πάντως θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Δημήτρης Βοσνακίδης, ο οποίος ξεπέρασε το σφίξιμο που ένιωσε στο πόδι τις προηγούμενες ημέρες, πανέτοιμος να επανέλθει στα αγωνιστικά του καθήκοντα είναι και ο Παύλος Μητρόπουλος που έλειψε από δύο ματς, όπως και ο Ράντι ο οποίος επιστρέφει μετά το παιχνίδι με την Καλαμάτα που εξέτισε την ποινή του.

Την αποστολή στη Ρόδο αποτελούν οι: Γιδόπουλος, Γραικός, Ρόκας, Βοσνακίδης, Παπαϊωάννου, Μητρόπουλος, Σκοπελίτης, Λόρι Κέρη, Τσίτας, Ράντι, Κουτσιανικούλης, Κόλα, Μπακουλάτι, Βασιλούδης, Ναβαλόν, Κλεμέντε Μακρυωνίτης.

Ο Λεωνίδας Βόκολος που καλείται να διαχειριστεί αύριο ένα δύσκολο παιχνίδι έχοντας πολλές απουσίες παικτών δήλωσε σχετικά στο site της ομάδας (www.olympiakosvolou.com) αναφορικά με το παιχνίδι: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια πολύ κλειστή έδρα γιατί ο Ιάλυσος είναι πολύ δυνατός στο γήπεδό του. Εμείς πηγαίνουμε στη Ρόδο με πολλές απουσίες και προβλήματα της τελευταίας στιγμής όπως με τον Φαζό που τον ταλαιπωρεί ίωση και δεν θα μπορέσει ούτε και εκείνος να ταξιδέψει.

Παρ’ όλα τα προβλήματα πάντως εμείς θα πάμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε και αυτό που μπορούμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το θετικό αποτέλεσμα.

Οπως λέω πάντα με σοβαρότητα και προσοχή και δίνοντας το 100% των δυνάμεών μας θα παίξουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα και για τη νίκη».

Να σημειωθεί ότι αύριο θα λείψει για πρώτη φορά φέτος ο Νίκος Μπουτζίκος που δεν έχει χάσει λεπτό ενώ και στα 19 ματς έχει παίξει και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης και ακολουθούν με 18 συμμετοχές οι Θωμάς Τσίτας και Θωμάς Γραικός…

Για τους ερυθρόλευκους σήμερα ισχύει θεωρητικά η ελπίδα για πιο πάνω …αφού στις 6 αγωνιστικές που απομένουν ώς το τέλος της φετινής Football League θεωρητικά και βαθμολογικά οι 7 από τις 14 ομάδες έχουν δικαίωμα στο όνειρο για την κατάκτηση των δυο θέσεων ανόδου αφού η διαφορά 1ου -7ου είναι 10 βαθμοί.

Τα Τρίκαλα που βρίσκονται στην κορυφή (39 βαθμοί) έχουν σημαντικό προβάδισμα ενώ έχει να παίξει ένα ντέρμπι εκτός σε Βέροια και Αιγάλεω και τον Μάρτιο στην 23η υποδέχεται Θεσπρωτό, στην 24η πάει Ιεράπετρα, 24η υποδέχεται Καλαμάτα, 25η πάει Ρόδο παίζοντας με Ιάλυσο και στο φινάλε υποδέχεται τη Νίκη.

Ο Ιωνικός (34 β.) έχει πάλι στην έδρα του το Αιγάλεω, ενώ 21η παίζει στη Ρόδο με Διαγόρα. Τον Μάρτιο στην 22η υποδέχεται Ολυμπιακό, 23η πάει Τρίγλια κι ενώ 24η παίζει στην έδρα του με την Καβάλα, έχει τα δυο τελευταία ματς εκτός έδρας σε Ασπρόπυργο και Βέροια…

Η Βέροια (30 β.) τώρα έχει ντέρμπι έδρας με τα Τρίκαλα ενώ το Μάρτιο έχει στην έδρα της Ιεράπετρα (22η), Ιάλυσο (24η),Ιωνικό (26η) και εκτός Καλαμάτα και Νίκη, ενώ ο Ολυμπιακός με τους ίδιους βαθμούς στον Βόλο έχει άλλα 4 ματς με Νίκη (21η), Διαγόρα(23η), Αιγάλεω (24η), Καβάλα (26η), ενώ έχει τρεις «εξόδους» αύριο με Ιάλυσο και Ιωνικό (22η) και Τρίγλια (25η)…

Η Νίκη Βόλου (29 β.) παίζει ως γηπεδούχος με Διαγόρα (20η), Τρίγλια (22η) και ενδιάμεσα (21η) ως «φιλοξενούμενη» του Ολυμπιακού… Στην 23η και 24η αγωνιστική έχει δύο εξόδους σε Καβάλα και Ασπρόπυργο ενώ τα δυο τελευταία ματς είναι με Βέροια στον Βόλο και εκτός στα Τρίκαλα…

Η Καβάλα (29 β.) είναι η μόνη ομάδα με αήττητη έδρα και ώς το τέλος έχει ματς έδρας με Ιεράπετρα (20η), Ιάλυσο (22η), Νίκη (23η) και Διαγόρα (25η) και εκτός έδρας Καλαμάτα (21η), Ιωνικό (24η), και Ολυμπιακό Βόλου(26η)…

Ο Διαγόρας (26 β.) έχει τρία ματς εκτός έδρας και θα έρθει δυο φορές στο Βόλο για να παίξει την Κυριακή με τη Νίκη και στην 23η με τον Ολυμπιακό, ενώ στην 25η θα πάει στην Καβάλα. Στην έδρα του έχει τα ματς με Ιωνικό (21η), Αιγάλεω (22η), Τρίγλια (24η) και Ασπρόπυργο (26η).

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσουν να βλέπουν το κάθε ματς ξεχωριστά και το αποτέλεσμα στο αυριανό ματς αν είναι θετικό μπορεί και να είναι και καθοριστικό…

Στον Ιάλυσο ο Νίκος Παντελής είναι από την Τετάρτη ο νέος προπονητής και θα κάνει ντεμπούτο στο αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου με τους ερυθρόλευκους πάντως να έχουν μόνο νίκες παίζοντας με τον Ιάλυσο…

Ο Μαυρίδης διαιτητής

O Θωμάς Μαυρίδης από την Ενωση Πέλλας ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι Ιάλυσος – Ολυμπιακός Βόλου στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League. Βοηθοί του θα είναι οι Παναγιώτης Χρηστάκος και Χρήστος Κορώνας από την Ενωση Πειραιά.

Εως σήμερα η αύξηση του Μ.Κ.

Σήμερα θα τελειώσει και η παράταση στη διαδικασία αύξησης μετοχικού κεφαλαίου που αποφάσισε να δώσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937. Η αρχική καταληκτική ημερομηνία ήταν η 1η Φεβρουαρίου και αποφασίστηκε να δοθεί παράταση έως και σήμερα Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν μετοχές μπορούν να καταθέτουν το αντίτιμο της/των μετοχής/μετοχών (30 ευρώ η μία) στη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας (κεντρικό κατάστημα: 2ας Νοεμβρίου με Ξενοφώντος) στον ειδικό λογαριασμό με την επωνυμία «ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937» έως και σήμερα.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου