ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ψηλότερα… δίνοντας και απαντήσεις!

ψηλότερα-δίνοντας-και-απαντήσεις-202926

Ο Ολυμπιακός Βόλου μετά τη νίκη μεγάλης απόδοσης… κοιτάζει τη συνέχεια …αλλά και «καλεί» ενδιαφερόμενους για την ΠΑΕ!!

Ο Ολυμπιακός Βόλου έδωσε για μια ακόμη φορά την Κυριακή τις δικές του απαντήσεις στο γήπεδο κερδίζοντας την Καλαμάτα και φτάνοντας και πάλι στην 4η θέση της βαθμολογίας δείχνοντας μάλιστα ότι από τη μέρα που η διοίκηση ανακοίνωσε επίσημα ότι η ομάδα είναι πλέον μακριά από τον στόχο της ανόδου… έχει μόνο νίκες!

Οι ερυθρόλευκοι την Κυριακή πέτυχαν μια νίκη μεγάλης απόδοσης ενώ οι αντιδράσεις όλων στο τέλος του αγώνα έδειξαν και το πόσο είχε επηρεαστεί η ομάδα από φήμες και από το γεγονός ότι η αντίπαλος ομάδα παρουσιαζόταν ως φαβορί…

Πάντως η νίκη ήρθε στο τέλος με το γκολ του Τσίτα και ο Ολυμπιακός μπορεί και πάλι να ελπίζει σε μια πιο υψηλή βαθμολογική θέση με τον προπονητή Λεωνίδα Βόκολο να επαναλαμβάνει πως κάθε νίκη και κάθε ήττα διαρκεί 24 ώρες και να χαρακτηρίζει συγκινητική την προσπάθεια των παικτών του: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν, για άλλο ένα παιχνίδι. Πραγματικά η προσπάθεια ήταν συγκινητική και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Όπως έχω πει σε αυτή την κατηγορία η ψαλίδα είναι πάρα πολύ μικρή, οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι πάρα πολύ μικρές. Παίζαμε με μία ομάδα που ουσιαστικά παίζει σε κάθε παιχνίδι τη ζωή της. Βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις οπότε προσπαθεί να μαζέψει όσο περισσότερους βαθμούς μπορεί. Θεωρώ ότι κάναμε ένα ώριμο παιχνίδι, από την αρχή μέχρι το τέλος. Είχαμε την ατυχία να χάσουμε κάποιους παίκτες με αναγκαστικές αλλαγές, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κινηθούμε όπως θα θέλαμε στο τέλος του αγώνα. Νομίζω ότι το πάθος, η διάθεση και η θέληση που έδειξαν τα παιδιά υπερνίκησαν τα πάντα. Όπως τους έχω πει πολλές φορές, κάτι που είναι στη φιλοσοφία μου γιατί το έχω βιώσει, είναι ότι όλες οι μεγάλες επιτυχίες έρχονται μόνο μέσα από το εμείς! Όταν σταματήσει να υπάρχει το εγώ, υπάρχει το εμείς. Αυτή η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι, αρχίζει και το βγάζει μέσα στο γήπεδο και για μένα αυτό είναι μεγάλη ευχαρίστηση και ικανοποίηση. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για τη δίκαιη νίκη, αποκλειστικά σε αυτούς και σε κανέναν άλλο. Από εκεί και πέρα κάθε νίκη και κάθε ήττα διαρκεί 24 ώρες. Μετά αρχίζουμε και σκεφτόμαστε το επόμενο μας παιχνίδι στον Ιάλυσο, ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι. Να παρουσιαστούμε όσο γίνεται καλύτεροι, κρατώντας τα θετικά και βελτιώνοντας μέσα στη βδομάδα τα αρνητικά στοιχεία»…

Στη συνέντευξη Τύπου και ο Στάθης Ρόκας ανέφερε ότι οι παίκτες έπαιξαν και για αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες, ενώ ξεκαθάρισε προς κάθε κατεύθυνση ότι είναι ανεπιθύμητοι πλέον στο γήπεδο και την ομάδα όσοι έρχονται για να δουν τον Ολυμπιακό να χάνει.

Ο Ολυμπιακός Βόλου το ερχόμενο Σάββατο θα παίξει με τον Ιάλυσο στη Ρόδο στο ένα από τα 3 εκτός έδρας ματς που έχει ώς το τέλος του πρωταθλήματος αφού έχει άλλα 4 στον Βόλο με τις ελπίδες για μια θέση ψηλότερα. Μετά τη Ρόδο τα ματς 23/2: Ολυμπιακός – Νίκη Βόλου, 1/3: Ιωνικός – Ολυμπιακός, 8/3: Ολυμπιακός – Διαγόρας Ρόδου, 15/3: Ολυμπιακός – Αιγάλεω, 23/3: Τρίγλια – Ολυμπιακός Βόλου και 29/3: Ολυμπιακός – Καβάλα.

Για τους ερυθρόλευκους πάντως ισχύει η ελπίδα για πιο πάνω …αφού στις 7 αγωνιστικές που απομένουν ώς το τέλος της φετινής Football League θεωρητικά και βαθμολογικά έχει το δικαίωμα στο όνειρο απέχοντας 4 πόντους από την 2η θέση.

Τα Τρίκαλα που βρίσκονται στην κορυφή (39 βαθμοί) έχουν βέβαια σημαντικό προβάδισμα ενώ έχουν να παίξει ένα ντέρμπι εκτός και έχει αντιπάλους ομάδες που μάχονται για την παραμονή. Τον Φεβρουάριο έχει αρχικά ματς εκτός σε Βέροια και Αιγάλεω και τον Μάρτιο στην 23η υποδέχεται Θεσπρωτό, στην 24η πάει Ιεράπετρα, 24η υποδέχεται Καλαμάτα, 25η πάει Ρόδο παίζοντας με Ιάλυσο και στο φινάλε υποδέχεται τη Νίκη.

Ο Ιωνικός (34 β.) έχει πάλι στην έδρα του το Αιγάλεω, ενώ 21η παίζει στη Ρόδο με Διαγόρα. Τον Μάρτιο στην 22η υποδέχεται Ολυμπιακό, 23η πάει Τρίγλια κι ενώ 24η παίζει στην έδρα του με την Καβάλα, έχει τα δυο τελευταία ματς εκτός έδρας σε Ασπρόπυργο και Βέροια…

Η Βέροια που έχει τους ίδιους βαθμούς με τον Ολυμπιακό μέσα στον Φεβρουάριο έχει ντέρμπι έδρας με τα Τρίκαλα και παίζει εκτός με Θεσπρωτό ενώ το Μάρτιο έχει στην έδρα της Ιεράπετρα (22η), Ιάλυσο (24η),Ιωνικό (26η) και εκτός Καλαμάτα και Νίκη.

Στον Ολυμπιακό πάντως θα συνεχίσουν να βλέπουν το κάθε ματς ξεχωριστά και στο επόμενο ματς στη Ρόδο επιστρέφει από τιμωρία ο Ιμναν Ράντι που έχει παίξει ώς τώρα σε 12 ματς ενώ ο Αντώνης Τσιάρας που είχε επτά κίτρινες κάρτες θα εκτίσει στο ματς με τον Ιάλυσο εκτός έδρας όπως και ο Νίκος Μπουτζίκος. Επίσης από σήμερα θα αρχίσει να φαίνεται αν θα μπορέσουν να επιστρέψουν οι Μητρόπουλος και Παπαϊωάννου.

Στο μεταξύ ενώ η ΠΑΕ βρίσκεται στη διαδικασία αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου απορία προκαλεί το γεγονός ότι γίνονται δηλώσεις και «πρόσκληση» ενδιαφερομένων για να αναλάβουν!!! αν και κάτι τέτοιο ούτε υπάρχει …ούτε και τέθηκε ποτέ από κάποιους….

Με χθεσινές του δηλώσεις στο liganews.gr ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου, Ευριπίδης Τσιμπανάκος επανέφερε το θέμα δηλώνοντας: «Οποιος υγιής επενδυτής-επιχειρηματίας υπάρχει, ας έρθει να αναλάβει την ομάδα. Εδώ είμαστε να το συζητήσουμε, ανοικτοί σε οποιοδήποτε υγιή επιχειρηματία. Εχω βάλει αρκετά λεφτά στην αγαπημένη μου ομάδα από την τσέπη μου. Εχουμε κουραστεί να αποδεικνύουμε ότι δεν είμαστε “ελέφαντες”. Εχω κουραστεί με τις… Κασσάνδρες. Η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της για το φετινό πρωτάθλημα», τόνισε ο παράγοντας του Ολυμπιακού Βόλου.

Η νέα αυτή τοποθέτηση ήρθε ως συνέχεια των όσων ανέφερε την Κυριακή στη συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σωτήρης Μαυρονάσιος που μίλησε εκ μέρους του Ευριπίδη Τσιμπανάκου λέγοντας μάλιστα: «Αισθάνεται πάρα πολύ στενοχωρημένος και προβληματισμένος γιατί ειδικά τον τελευταίο καιρό αυτό που εισπράττει είναι μόνο κακοπροαίρετη κριτική. Από όλους, από τα ΜΜΕ, από τους φιλάθλους, από τον περισσότερο κόσμο και θεωρεί ότι είναι αχαριστία, κακόβουλη». Προφανώς οι Τσιμπανάκος-Μαυρονάσιος έχουν μπερδέψει τα ΜΜΕ με τα κουτσομπολιά και τις φήμες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ο Κορίνθιος πρόεδρος της βολιώτικης ΠΑΕ δηλώνοντας κι αυτός πιστός στρατιώτης που θα υπηρετήσει με όλες τους τις δυνάμεις τον Ολυμπιακό είπε: «Αν βρεθεί μετά το τέλος της περιόδου κάποιος ο οποίος έχει τις προϋποθέσεις να του παραχωρήσει την ομάδα, πολύ ευχαρίστως θα το κάνει. Επισημαίνει μάλιστα ότι θα ήταν ακόμα καλύτερο αυτός ο οποίος θα ενδιαφερθεί να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας να είναι και Βολιώτης. Θέλει να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον απλό φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει αποδείξει όλα τα χρόνια ότι αγαπάει πραγματικά την ομάδα, έχει συμπαρασταθεί και θα συνεχίσει να συμπαραστέκεται στην ομάδα μέχρι το τέλος της χρονιάς», ενώ ευχαρίστησε τον κ. Τσιμπανάκο για την τιμή να υπηρετεί αυτή τη στιγμή τον Ολυμπιακό και υποσχέθηκε τόσο από την πλευρά του όσο και από τη διοίκηση, ότι στο τέλος της χρονιάς όλοι θα είναι περήφανοι!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου