Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Πιο ξεκούραστος και …άνετος στο Αγρίνιο

πιο-ξεκούραστος-και-άνετος-στο-αγρίν-209337

Ο ΝΠΣ Βόλος θα παίξει Δευτέρα με τον Παναιτωλικό, πλήρης και με λιγότερη πίεση…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με πολύ λιγότερη πίεση, πιο ξεκούραστος και πλήρης θα αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι του ο ΝΠΣ Βόλος που την ερχόμενη Δευτέρα θα αγωνιστεί στο Αγρίνιο (18.00) με τον Παναιτωλικό για την 23η αγωνιστική της Super League 1.

Ο Βόλος ΝΠΣ μετά από 8 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, που είχε μέσα σε ένα μήνα μπήκε στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος πιο άνετος και μετά από ένα διήμερο ρεπό θα αγωνιστεί από Σάββατο – Δευτέρα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό από τον οποίο είναι στους +12 βαθμούς κι ενώ η ομάδα του Αγρινίου έπαιξε και χθες κύπελλο (1-1) με την ΑΕΚ…

Από τη στιγμή που ο ΝΠΣ Βόλος φαίνεται πως εξασφάλισε το πρωταρχικό του στόχο που δεν ήταν άλλος από την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα, στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές έχει στόχο την «εξάδα» που μπορεί να είναι εφικτός με νίκη στο Αγρίνιο και μετά με την εκμετάλλευση της έδρας…

Ο ΝΠΣ Βόλος μετά τη νίκη επί της Λαμίας έχει καταφέρει να είναι στο -3 από τη διεκδίκηση εξάδας και το γεγονός πως μετά το ματς στο Αγρίνιο έχει να παίξει στο Πανθεσσαλικό με Αστέρα και Λάρισα και εκτός στο φινάλε με τον ΠΑΟ, μπορεί σε συνδυασμό με τα ματς που έχουν -και μεταξύ τους- ομάδες που είναι πιο ψηλά …και στους 26,27 και 28 βαθμούς …να τον φέρουν πιο κοντά στην εξάδα!

Μάλιστα στην ερχόμενη 23η αγωνιστική ο ΟΦΗ πάει Τούμπα, στην 24η η Λάρισα παίζει με ΠΑΟΚ, ο Άρης με ΑΕΚ και μεταξύ τους ΟΦΗ-Ατρόμητος στην 25η υπάρχει το Ατρόμητος-Ξάνθη και ο ΟΦΗ πάει ΑΕΚ ενώ στο φινάλε η Ξάνθη παίζει με ΠΑΟΚ και ο Άρης με Ατρόμητο…

Αν λοιπόν ο ΝΠΣ Βόλος καταφέρει να εκμεταλλευτεί την έδρα του να μη χάσει από τον Παναιτωλικό, τότε οι «κυανέρυθροι» θα φτάσουν τους 32-34 βαθμούς και θα ελπίζουν βάσιμα σε είσοδο στην πρώτη εξάδα. Στόχος όχι εύκολος αλλά σε καμία περίπτωση απίθανος, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι ο φετινός Βόλος είναι ικανός για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο.

Για τον ΝΠΣ Βόλος ώς το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος το πρόγραμμα του έχει ως εξής: Στην 23η αγωνιστική (Δευτέρα 10/2, 18.00) θα παίξει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, ενώ ακολουθούν δυο συνεχόμενα ματς στον Βόλο (στην 24η αγωνιστική: Κυριακή 16/2, 17.15: ΝΠΣ Βόλος-Αστέρας Τρίπολης και στην 25η αγωνιστική: Κυριακή 23/2, 17.15: ΝΠΣ Βόλος- Λάρισα) και τέλος στην 26η αγωνιστική (Κυριακή 1/3, 19.00) θα παίξει στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Βόλος Ακης Πέτρου, μιλώντας χθες στον Sport fm 89,5 κράτησε χαμηλά τους τόνους λέγοντας ότι πάντα στόχος της ομάδας είναι το επόμενο ματς αν και παραδέχτηκε ότι μετά τη νίκη επί της Λαμίας η ομάδα συνεχίζει πιο απελευθερωμένη και με λιγότερη πίεση.

Ο Ακης Πέτρου αναφερόμενος στις χειμερινές μεταγραφές τόνισε ότι ήρθαν παίκτες έτοιμοι να παίξουν και να βοηθήσουν, ενώ μιλώντας για τη νέα φιλοσοφία του προπονητή Γκαγιέγκο, ανέφερε ότι δεν απέχει πολύ από αυτή του Φεράντο και το κυριότερο είναι ότι αφομοιώθηκε αμέσα από τους παίκτες…

Για τον αγώνα στο Αγρίνιο επιστρέφει από τιμωρία ο Μαξ, είναι πιθανή η επιστροφή του διεθνούς Αλγερινού αμυντικού Λιασιίν Κανταμουρό, ενώ στη διάθεση του προπονητή θα είναι και ο Ισπανός μέσος Νάτσο Κάσες που αποκτήθηκε την τελευταία μέρα των χειμερινών μεταγραφών από την ΑΕΚ Λάρνακας που είναι έτοιμος καθώς αγωνιζόταν τον Ιανουάριο στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Κατσικογιάννης στο Αγρίνιο

Ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης της ΕΠΣ Ηπείρου ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΝΠΣ Βόλος την ερχόμενη Δευτέρα 10/2 στις 18:00, για το πρωτάθλημα της Super League και την 23η αγωνιστική.

Ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης φέτος ήταν διαιτητής σε 4 ματς της Σούπερ Λιγκα1 (Λαμία-Παναιτωλικός 0-0, Αρης-Αστέρας Τρίπολης 2-1, Πανιώνιος-ΟΦΗ 1-2, Ατρόμητος-Λαμία 1-1), έχει διευθύνει συνολικά 144 αγώνες ενώ πέρσι σφύριξε το ματς του ΝΠΣ Βόλος στη Φιλιππούπολη Λάρισας με τον Απόλλωνα (1-).

Για το δευτεριάτικο ματς βοηθοί ορίστηκαν οι Θεόφιλος Μωυσιάδης (Ηπείρου) και Δημήτριος Νατσιόπουλος (Μακεδονίας). VAR ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης από τη Δράμα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου