Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Πήρε Ισπανό μέσο …θέλει νίκη με Λαμία

πήρε-ισπανό-μέσο-θέλει-νίκη-με-λαμία-215192

Με μια ακόμη μεταγραφική προσθήκη έκλεισε ο Γενάρης για τον ΝΠΣ Βόλος ενώ ο Φεβρουάριος αρχίζει σήμερα με αγώνα στο Πανθεσσαλικό με τη Λαμία για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Χθες τελευταία μέρα των χειμερινών μεταγραφών η βολιώτικη ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού μέσου Νάτσο Κάσες, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Κύπρου με τα χρώματα της ΑΕΚ Λάρνακας. Τα προηγούμενα χρόνια ο Ιγνάσιο Μόρα Κάσες είχε αγωνιστεί επί σειρά ετών στην ισπανική Σπόρτινγκ Χιχόν, έχοντας πολλές συμμετοχές και στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής από την ΠΑΕ Βόλος: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 32χρονου (22/12/87)Ισπανού αμυντικού μέσου Nacho Cases (Ignasiu Cases Mora).

O Nacho Cases ξεκίνησε την καριέρα του το 2006 στην Σπόρτινγκ Χιχόν Β’ όπου και αγωνίστηκε μέχρι τον Ιανουάριου του 2011 όταν και προήχθη στην πρώτη ομάδα της Σπόρτινγκ Χιχόν τη φανέλα της οποία φόρεσε μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Στα 6,5 χρόνια που αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα της Σπόρτινγκ Χιχόν κατέγραψε 177 συμμετοχές, έχοντας σημειώσει 10 τέρματα.

Το καλοκαίρι του 2017 πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ Λάρνακας, όπου σε δυόμιση χρόνια είχε 56 συμμετοχές και 3 τέρματα».

Ωρα νίκης με Λαμία

Σήμερα πάντως για τον ΝΠΣ Βόλος για είναι η ώρα για νίκη στο Πανθεσσαλικό όπου για για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας υποδέχεται (17.15) τη Λαμία και υπάρχει αισιοδοξία επιτυχίας…

Ο ΝΠΣ Βόλος έχει να κερδίσει στο Πανθεσσαλικό από τον περασμένο Δεκέμβρη όταν νίκησε τον Πανιώνιο (2-1), ακολούθησε ισοπαλία έδρας με τον ΟΣΦΠ (0-0), ενώ στη συνέχεια ως γηπεδούχος έχασε από Ξάνθη και ΑΕΚ κι ενώ η τελευταία του νίκη ήταν στις 4 Ιανουαρίου στην Κρήτη (1-2) επί του ΟΦΗ.

Η βολιώτικη ομάδα προέρχεται πάντως από καλή εμφάνιση στην Τούμπα όταν έβαλε πολύ δύσκολα στον ΠΑΟΚ που «λυτρώθηκε» με ένα πέναλτι ενώ τώρα ο προπονητής Αλμπέρτο Γκαγιέγκο θα έχει τις λύσεις για να φτάσει στη νίκη… Σε σχέση με το ματς της περασμένης Δευτέρας επιστρέφει ο Μπαλογιάννης, ενώ για ένα ακόμη ματς λόγω τιμωρίας θα λείψει ο Μαξ και λόγω τραυματισμού ο Λιασιίν Κανταμουρό. Χθες ο προπονητής των «κυανέρυθρων» Αλμπέρτο Γκαγιέγκο, ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Αυτοί είναι οι εξής: Γκαραβέλης, Δημόπουλος, Διαμαντής, Οικονόμου, Ντεντάκης, Φερράρι, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Γκουαροτσένα, Ζοάο, Μουνίθ, Τσίκα, Γέντρισεκ, Τόρες, Λύρατζης, Μάντζης, Μήτογλου, Τσαούσης και Μελίσσας.

Τα εισιτήρια

Μέχρι το μεσημέρι σήμερα θα γίνεται η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ – ΛΑΜΙΑ (5.15 μ.μ.) για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Λαμία τιμώνται 10 ευρώ για όλες τις θύρες του Σταδίου (πλην της θύρας VIP), ενώ στη θύρα των φιλοξενουμένων (βόρειο πέταλο), τα εισιτήρια τιμώνται 15 ευρώ.

Η προπώληση των εισιτηρίων του σημερινού αγώνα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, Βόλος) σήμερα Σάββατο από 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ.

Στη συνέχεια τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου στην 2η πεζογέφυρα θα ανοίξουν στις 3.00 μ.μ. και οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους.

Υπενθυμίζουμε ότι από φέτος τα εισιτήρια του αγώνα είναι ηλεκτρονικά και για την έκδοσή τους ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ο ΑΜΚΑ του κατόχου. Ως εκ τούτου οι φίλαθλοι του Βόλου που επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

Επειδή από φέτος λόγω της συμμετοχής του Βόλου στη Σούπερ Λίγκα, ισχύει το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, η έκδοση του οποίου είναι χρονοβόρα και για την οποία ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ο ΑΜΚΑ, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει του φιλάθλους της ότι για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους είναι προτιμότερη η αγορά του εισιτηρίου από τα γραφεία της ομάδας (μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι).

Για όσους πάντως επιθυμούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους από το Πανθεσσαλικό στάδιο πριν από την έναρξη του αγώνα, συνιστάται η πρόωρη προσέλευσή τους ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους.

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά εισιτηρίου απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έκδοση κάρτας φιλάθλου η οποία κοστίζει 10 ευρώ για όλη την αγωνιστική περίοδο.

Για τον λόγο αυτό, οι φίλοι της ομάδας που δεν έχουν εκδώσει την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ, θα πρέπει να το πράξουν είτε από τα γραφεία της ΠΑΕ μέχρι το Σάββατο στις 2.00 μ.μ., είτε από το ειδικό ταμείο που θα λειτουργεί έξω από τη 2η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού Σταδίου από τις 3.00 μ.μ. και μέχρι την έναρξη του αγώνα με τη Λαμία.

Oι κάτοχοι των VIP διαρκείας θα εισέρχονται από κεντρική είσοδο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, οι κάτοχοι των απλών εισιτηρίων διαρκείας όσο και των απλών εισιτηρίων αγώνα θα εισέρχονται αποκλειστικά από την 2η πεζογέφυρα και τα παιδιά μέχρι 12 χρόνων εισέρχονται στις εξέδρες δωρεάν με την απαραίτητη συνοδεία κηδεμόνα.

Γκορτσίλας στο Πανθεσσαλικό

Ο Στάθης Γκορτσίλας από την Ενωση Μακεδονίας θα είναι διαιτητής στον αγώνα ΝΠΣ Βόλος – Λαμία (17.15) και βοηθοί του θα είναι η Καρδιτσιώτισσα Κουρομπύλια (ΕΠΣ Δυτικής Αττικής), και ο Πάγκαλος (Λασιθίου), 4ος ο Βεργέτης (Αρκαδίας) και στο VAR θα είναι ο Κουμπαράκης (Θράκης).

3 ματς σήμερα στη Super League 1

Με τρεις αγώνες συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Super League 1. Εκτός από το ματς του Βόλου (17.15) την ίδια ΄ώρα παίζουν ΟΦΗ-Λάρισα, ενώ στις 7.30 μ.μ. γίνεται το Ολυμπιακός – Ξάνθη.

Ολα τα ματς της 22ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα 1 είναι:

Σήμερα Σάββατο (1/2)

17:15 ΝΠΣ Βόλος – Λαμία, Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας),VAR: Κουμπαράκης (Θράκης)

17:15 ΟΦΗ – ΑΕΛ, Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας), VAR: Κοτσάνης (Δράμας)

19:30 Ολυμπιακός – Ξάνθη, Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας), VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Κυριακή (2/2)

15:00 Αρης – Πανιώνιος, Διαιτητής: Τάσσης (Ηπείρου), VAR: Σέζος (Κιλκίς)

17:15 Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός, Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών), VAR: Τζήλος (Λάρισας)

17:15 Ατρόμητος – ΑΕΚ, Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδ/σου), VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών)

19:30 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, Διαιτητής: Αγκάγιεφ (Αζερμπαϊτζάν), VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΠΑΟΚ 52

2. Ολυμπιακός 51

3. AEK 38

4. Παναθηναϊκός 34

5. Άρης 29

6. Ο.Φ.Η. 27

7. Ξάνθη 27

8. Ατρόμητος Αθ. 26

9. Α.Ε.Λ. 24

10. ΠΑΣ Λαμία 24

11. Βόλος ΝΠΣ 22

12. Αστέρας Τριπ. 22

13. Παναιτωλικός 13

14. Πανιώνιος 9

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου