Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Αύριο (17.15) είναι η ώρα για νίκη

αύριο-17-15-είναι-η-ώρα-για-νίκη-216578

Η ώρα για νίκη στο Πανθεσσαλικό είναι αύριο Σάββατο για τον ΝΠΣ Βόλος που για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας υποδέχεται (17.15) τη Λαμία και υπάρχει αισιοδοξία επιτυχίας…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο ΝΠΣ Βόλος έχει να κερδίσει στο Πανθεσσαλικό από τον περασμένο Δεκέμβρη όταν νίκησε τον Πανιώνιο (2-1), ακολούθησε ισοπαλία έδρας με τον ΟΣΦΠ (0-0), ενώ στη συνέχεια ως γηπεδούχος έχασε από Ξάνθη και ΑΕΚ κι ενώ η τελευταία του νίκη ήταν στις 4 Ιανουαρίου στην Κρήτη (1-2) επί του ΟΦΗ.

Η βολιώτικη ομάδα προέρχεται πάντως από καλή εμφάνιση στην Τούμπα όταν έβαλε πολύ δύσκολα στον ΠΑΟΚ που «λυτρώθηκε» με ένα πέναλτι ενώ τώρα ο προπονητής Αλμπέρτο Γκαγιέγκο θα έχει τις λύσεις για να φτάσει στη νίκη… Σε σχέση με το ματς της περασμένης Δευτέρας επιστρέφει ο Μπαλογιάννης, κατά πολύ αμφίβολος είναι ο Κανταμουρό, ενώ για ένα ακόμη ματς λόγω τιμωρίας θα λείψει ο Μαξ.

Ηδη ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων του σαββατιάτικου αγώνα ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ – ΛΑΜΙΑ (5.15 μ.μ.) για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Λαμία τιμώνται 10 ευρώ για όλες τις θύρες του Σταδίου (πλην της θύρας VIP), ενώ στη θύρα των φιλοξενουμένων (βόρειο πέταλο), τα εισιτήρια τιμώνται 15 ευρώ.

Η προπώληση των εισιτηρίων του σαββατιάτικου αγώνα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, Βόλος) καθημερινά από 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ. και από 6.00 μ.μ. έως 9.00 μ.μ. και το Σάββατο από 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ.

Το Σάββατο, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου στην 2η πεζογέφυρα θα ανοίξουν στις 3.00 μ.μ. και οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους.

Υπενθυμίζουμε ότι από φέτος τα εισιτήρια του αγώνα είναι ηλεκτρονικά και για την έκδοσή τους ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ο ΑΜΚΑ του κατόχου. Ως εκ τούτου οι φίλαθλοι του Βόλου που επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

Επειδή από φέτος λόγω της συμμετοχής του Βόλου στη Σούπερ Λίγκα, ισχύει το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, η έκδοση του οποίου είναι χρονοβόρα και για την οποία ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ο ΑΜΚΑ, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει του φιλάθλους της ότι για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους είναι προτιμότερη η αγορά του εισιτηρίου από τα γραφεία της ομάδας (μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι).

Για όσους πάντως επιθυμούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους από το Πανθεσσαλικό στάδιο πριν από την έναρξη του αγώνα, συνιστάται η πρόωρη προσέλευσή τους ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους.

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά εισιτηρίου απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έκδοση κάρτας φιλάθλου η οποία κοστίζει 10 ευρώ για όλη την αγωνιστική περίοδο.

Για τον λόγο αυτό, οι φίλοι της ομάδας που δεν έχουν εκδώσει την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ, θα πρέπει να το πράξουν είτε από τα γραφεία της ΠΑΕ μέχρι το Σάββατο στις 2.00 μ.μ., είτε από το ειδικό ταμείο που θα λειτουργεί έξω από τη 2η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού Σταδίου από τις 3.00 μ.μ. και μέχρι την έναρξη του αγώνα με τη Λαμία.

Oι κάτοχοι των VIP διαρκείας θα εισέρχονται από κεντρική είσοδο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, οι κάτοχοι των απλών εισιτηρίων διαρκείας όσο και των απλών εισιτηρίων αγώνα θα εισέρχονται αποκλειστικά από την 2η πεζογέφυρα και τα παιδιά μέχρι 12 χρόνων εισέρχονται στις εξέδρες δωρεάν με την απαραίτητη συνοδεία κηδεμόνα.

Γκορτσίλας στο Πανθεσσαλικό

Ο Στάθης Γκορτσίλας από την Ενωση Μακεδονίας ορίστηκε διαιτητής στον αγώνα ΝΠΣ Βόλος – Λαμία το Σάββατο (15.15) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 1.

Ο Γκορτσίλας έχει σφυρίξει φέτος 4 ματς κι έχει ξαναρθεί στο Πανθεσσαλικό ως διαιτητής στο ματς (6/10) Βόλος-Ατρόμητος 2-3, ενώ και πιο παλιά στο ίδιο Στάδιο σφύριξε στη Γ΄ Εθνική (19/11/17) το ματς Ολυμπιακός-ΝΠΣ Βόλος 0-2.

Αύριο Σάββατο βοηθοί του θα είναι η Καρδιτσιώτισσα Κουρομπύλια (ΕΠΣ Δυτικής Αττικής), και ο Πάγκαλος (Λασιθίου), 4ος ο Βεργέτης (Αρκαδίας) και στο VAR θα είναι ο Κουμπαράκης (Θράκης).

Ολα τα ματς και οι διαιτητές της 22ης στη Σούπερ Λίγκα 1 είναι:

Σάββατο (1/2)

17:15 ΝΠΣ Βόλος – Λαμία, Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας),VAR: Κουμπαράκης (Θράκης)

17:15 ΟΦΗ – ΑΕΛ, Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας), VAR: Κοτσάνης (Δράμας)

19:30 Ολυμπιακός – Ξάνθη, Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας), VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Κυριακή (2/2)

15:00 Αρης – Πανιώνιος, Διαιτητής: Τάσσης (Ηπείρου), VAR: Σέζος (Κιλκίς)

17:15 Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός, Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών), VAR: Τζήλος (Λάρισας)

17:15 Ατρόμητος – ΑΕΚ, Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδ/σου), VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών)

19:30 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, Διαιτητής: Αγκάγιεφ (Αζερμπαϊτζάν), VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Το «ευχαριστώ» του κορυφαίου Β. Μάντζη

Με το τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της περσινής Football League βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠ ο Βασίλης Μάντζης. Ο επιθετικός του ΝΠΣ Βόλος, ο οποίος με τις επιδόσεις του στο περσινό πρωτάθλημα συνέβαλε στην επίτευξη του στόχου της ανόδου, έπειτα από την τιμητική διάκριση, δήλωσε: «Αφιερώνω το βραβείο σε όλους όσοι με βοήθησαν να βελτιώνομαι καθημερινά. Αρχικά στον Χουάν Φεράντο, στον οποίο μέσα από την καρδιά μου του εύχομαι περαστικά. Στους συμπαίκτες μου όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στον Βόλο, διότι όλοι μαζί οδηγήσαμε την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Ακη Πέτρου, Τριαντάφυλλο Οικονόμου, Αργυρη Παλάσκα, Παρισένια Παξινού καθώς και τους φροντιστές Γιάννη και Γιώργο, τους φυσικοθεραπευτές Στέφανο, Ντάνιελ και Δημήτρη γιατί ο καθένας από το πόστο του με βοήθησαν να καταφέρω να φτάσω στο σημείο να κερδίζω το βραβείο. Πάνω απ’ όλα όμως ευχαριστώ τους ιθύνοντες της ομάδας οι οποίοι πριν από δυόμιση χρόνια μού έδωσαν την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα του Βόλου. Τέλος, δεν μπορούσα να μην αφιερώσω το βραβείο στην οικογένειά μου για τη στήριξή της, καθώς κι την κοπέλα μου για την υπομονή της. Κλείνοντας θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στον ΠΣΑΠ για την ωραία εκδήλωση και για τις ενέργειες που κάνει και εύχομαι όλοι οι συνάδελφοί μου να είναι υγιείς και να έχουν καλό υπόλοιπο στη σεζόν».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου