ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επανέρχεται ηρεμία …ξανάρχονται επιτυχίες

επανέρχεται-ηρεμία-ξανάρχονται-επι-216620

Με περισσότερη ηρεμία και ενότητα… και ξεχνώντας την κακή εικόνα της περασμένης Κυριακής με τη βαριά ήττα στην Ηγουμενίτσα θα πάει ο Ολυμπιακός Βόλου στην Ιεράπετρα για το ματς της 18ης αγωνιστικής της Football League έχοντας ως στόχο και την επιστροφή στις επιτυχίες.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Για να επιτευχθεί η ηρεμία υπήρξε συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου μεταξύ της διοίκησης και εκπροσώπων της οργανωμένων (Austrian Boys, Μαλαβέτας και ΣΦΟΒ). Από πλευράς διοίκησης παρέστησαν οι Ευριπίδης Τσιμπανάκος και Δημήτρης Πέγιος, καθώς και ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Σπύρος Παπακωνσταντίνου.

Στη συζήτηση ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος μιλώντας στους εκπροσώπους των οργανωμένων τόνισε πως η ομάδα θα συνεχίσει μέχρι τέλους την προσπάθειά της στο πρωτάθλημα, με στόχο να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία τονίζοντας ότι η ΠΑΕ είναι απόλυτα εντάξει στις οικονομικές της υποχρεώσεις και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός να υπάρχει υγεία στην ομάδα. Επίσης ζήτησε απ’ όλους ενότητα, στήριξη στην ομάδα και όλοι μαζί να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό Βόλου να δυναμώσει αγωνιστικά και με σταθερά βήματα να επιστρέψει στις μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες.

Οι απαντήσεις που δόθηκαν άφησαν ευχαριστημένους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού σύμφωνα και με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Austrian Boys και αναφέρουν: «Μετά τη χθεσινή συνάντηση που είχαμε εμείς οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου με εκπροσώπους της διοίκησης κάνουμε ξεκάθαρο προς κάθε κατεύθυνση ότι εμείς είμαστε οι πρώτοι που αγαπάμε την ομάδα μας και θέλουμε το καλό της με κάθε τρόπο και είμαστε χαρούμενοι που μετά και τη χθεσινή κουβέντα καταλάβαμε ότι το ίδιο θέλει και η παρούσα διοίκηση.

Είναι θετικό για εμάς ότι χθες είπαμε κουβέντες αληθινές για το μέλλον του συλλόγου και πήραμε τη διαβεβαίωση από τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο ότι η ομάδα θα συνεχίσει δυναμικά για να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα στην καλύτερη δυνατή θέση.

Οφείλουμε λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε πως η ανακοίνωσή μας μετά τον αγώνα με τον Θεσπρωτό ήταν απόρροια της βαθιάς αγανάκτησης μας για την εξευτελιστική εμφάνιση της ομάδας μας και την ήττα με το βαρύ 4-1 και τα όσα γράφτηκαν αφήνοντας διάφορες μομφές για τους παίκτες μας φυσικά και δεν ισχύουν και αποτελούν προϊόν της οργής μας και τίποτα παραπάνω. Ξέρουμε ποια είναι η ομάδα μας. Ξέρουμε και ποιοι είναι οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου. Και συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!».

Αγωνιστικά τώρα ο Ολυμπιακός καλείται να δείξει το καλό του πρόσωπο και στα 9 ματς που απομένουν για να πιστοποιήσει στο γήπεδο ότι είναι η ομάδα με το καλό ρόστερ που παραδέχτηκαν πολλοί αντίπαλοι και να το επιβεβαιώσει αυτό, ακόμη και τώρα που κάποιοι παίκτες αποχώρησαν.

Σε σχέση με το προηγούμενο ματς ο προπονητής Λεωνίδας Βόκολος μπορεί να μην έχει πλέον τον Πόζογλου αλλά σίγουρα περισσότερες λύσεις με επιστροφές αλλά και την προσθήκη του Στάθη Βασιλούδη. Για τον Ολυμπιακό την Κυριακή στην Κρήτη επιστρέφουν οι Αντώνης Τσιάρας και Δημήτρης Βοσνακίδης. Ο Τσιάρας που είχε επτά κίτρινες κάρτες δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του και στο ματς με τον Ιάλυσο εκτός έδρας. Επίσης, τέσσερις κίτρινες κάρτες έχει συμπληρώσει και ο Νίκος Μπουτζίκος, ο οποίος θα απουσιάσει κι αυτός από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιάλυσο. Ο Μπουτζίκος θα απουσιάσει για πρώτη φορά φέτος στη Ρόδο αφού μέχρι τώρα έχει παίξει σε όλα τα ματς (17) χωρίς να χάσει λεπτό (1530’).

Νωρίτερα στο ματς με την Καλαμάτα στον Βόλο έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του και ο Ιμναν Ράντι που είδε την 4η κίτρινη κάρτα στην Ηγουμενίτσα.

Πλέον αγωνιστικά ο Ολυμπιακός δεν θέλει να αποπροσανατολιστεί και όλοι έχουν το μυαλό τους στο ματς που ακολουθεί στην Ιεράπετρα την Κυριακή που θέλει μόνο νίκη καθώς ήδη υποχώρησε στην 7η θέση της κατάταξης με 24 βαθμούς, με τη διαφορά από την 2η προνομιούχο θέση, να είναι στους έξι…

Τα ματς που έχει ώς το τέλος του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός είναι 5 στον Βόλο και 4 εκτός. Ολα τα παιχνίδια του είναι: 2/2: Ιεράπετρα – Ολυμπιακός, 9/2: Ολυμπιακός – Καλαμάτα, 16/2: Ιάλυσος Ρόδου – Ολυμπιακός, 23/2: Ολυμπιακός – Νίκη Βόλου, 1/3: Ιωνικός – Ολυμπιακός, 8/3: Ολυμπιακός – Διαγόρας Ρόδου, 15/3: Ολυμπιακός – Αιγάλεω, 23/3: Τρίγλια – Ολυμπιακός Βόλου και 29/3: Ολυμπιακός – Καβάλα.

Ρούσσος στην Κρήτη

Ο Θανάσης Ρούσσος από την Ενωση Κορινθίας ορίστηκε διαιτητής της αναμέτρησης Ο.Φ. Ιεράπετρας – Ολυμπιακός Βόλου, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, στις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Ιεράπετρας «Βουζουνεράκειο». Ο Θανάσης Ρούσσος ήταν ο φέτος διαιτητής του αγώνα Αιγάλεω – Ολυμπιακός Βόλου 0-1 αλλά και στο Ιάλυσος – Νίκη Βόλου 1-0. Βοηθοί του την Κυριακή θα είναι οι Αθανάσιος Μπουρτζοβίτης και Νικόλαος Τριαντάφυλλος από την ίδια Ένωση.

Η διάθεση μετοχών της ΠΑΕ

Συνεχίζεται η διάθεση μετοχών της ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας. Υπενθυμίζεται πως η ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αποφάσισε να προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, το οποίο θα είναι ισόποσο του αρχικού κεφαλαίου, με την έκδοση 1000 μετοχών των 30 ευρώ εκάστη. Οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν μετοχές μπορούν να καταθέτουν το αντίτιμο της/των μετοχής/μετοχών στην Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας (Κεντρικό Κατάστημα: 2ας Νοεμβρίου με Ξενοφώντος) στον ειδικό λογαριασμό με την επωνυμία «ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937» έως και την 1η Φεβρουαρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου