ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με το καλό του πρόσωπο στην Ιεράπετρα

με-το-καλό-του-πρόσωπο-στην-ιεράπετρα-217469

Ο Ολυμπιακός Βόλου μετά τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ την Κυριακή θέλει επιστροφή στις επιτυχίες

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με το καλό του πρόσωπο, που έχει δείξει άλλωστε σε αρκετά ματς, θα πάει ο Ολυμπιακός Βόλου στην Ιεράπετρα για το κυριακάτικο ματς της 18ης αγωνιστικής της Football League έχοντας ως στόχο τη νίκη, ώστε να «σβήσει» και την κακή εικόνα της περασμένης Κυριακής με τη βαριά ήττα στην Ηγουμενίτσα.

Ο Ολυμπιακός καλείται στο εξής και στα 9 ματς που απομένουν να πιστοποιήσει στο γήπεδο ότι είναι η ομάδα με το καλό ρόστερ που παραδέχτηκαν πολλοί αντίπαλοι και να το επιβεβαιώσει αυτό ακόμη και τώρα που κάποιοι παίκτες αποχώρησαν.

Άλλωστε σε σχέση με το προηγούμενο ματς ο προπονητής Λεωνίδας Βόκολος μπορεί να μην έχει πλέον τον Πόζογλου αλλά σίγουρα περισσότερες λύσεις με επιστροφές αλλά και την προσθήκη του Στάθη Βασιλούδη που αποκτήθηκε εχοντας26 συμμετοχές Α΄ Εθνικής για να καλύψει το κενό του παίκτη που αποχώρησε τελευταία που είχε παίξει 14 ματς στην Α΄Εθνική αλλά φέτος με τους ερυθρόλευκους ήταν ο πρώτος σκόρερ με 5 γκολ σε 14 παιχνίδια…

Οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό εκτός του Πόζογλου (που πλέον ανήκει στη Βέροια), μετά τους Πριόνα, Μπαρούτα, Τζέφερσον, Δεινόπαππα που είχαν μικρή ώς μηδαμινή συμμετοχή είναι ο Μάρκος Ντούνης που έπαιξε σε 14 παιχνίδια σημειώνοντας και τέσσερα τέρματα, ο Παύλος Λάσκαρης με 10 συμμετοχές , ο Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς που έπαιξε σε 9 ματς, καθώς και ο νεαρός Καρακώστας που αγωνίστηκε μόνο στο Κύπελλο.

Πλέον αγωνιστικά ο Ολυμπιακός δεν θέλει να αποπροσανατολιστεί και όλοι έχουν το μυαλό τους στο ματς που ακολουθεί στην Ιεράπετρα την Κυριακή που θέλει μόνο νίκη καθώς ήδη υποχώρησε στην 7η θέση της κατάταξης με 24 βαθμούς, με τη διαφορά από την 2η προνομιούχο θέση, να είναι στους έξι, ενώ τα Τρίκαλα στην κορυφή έχουν τη διαφορά στους 11 βαθμούς από τον Ολυμπιακό που είναι και στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού!

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή στην Κρήτη ίσως δεν θα έχει απουσίες πέρα από τις αποχωρήσεις. Μάλιστα σε σχέση με το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό που θέλουν να σβήσουν από τη μνήμη τους οι ερυθρόλευκοι έχοντας πάρει μαθήματα επιστρέφουν οι Αντώνης Τσιάρας και Δημήτρης Βοσνακίδης. Ο Τσιάρας που είχε επτά κίτρινες κάρτες δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του και στο ματς με τον Ιάλυσο εκτός έδρας. Επίσης, τέσσερις κίτρινες κάρτες έχει συμπληρώσει και ο Νίκος Μπουτζίκος, ο οποίος θα απουσιάσει κι αυτός από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιάλυσο. Ο Μπουτζίκος θα απουσιάσει για πρώτη φορά φέτος στη Ρόδο αφού μέχρι τώρα έχει παίξει σε όλα τα ματς (17) χωρίς να χάσει λεπτό (1530’).

Νωρίτερα στο ματς με την Καλαμάτα στον Βόλο έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του και ο Ιμναν Ράντι που είδε την 4η κίτρινη κάρτα στην Ηγουμενίτσα.

Τα ματς που έχει ώς το τέλος του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός είναι 5 στον Βόλο και 4 εκτός. Ολα τα παιχνίδια του είναι: 2/2: Ιεράπετρα – Ολυμπιακός, 9/2: Ολυμπιακός – Καλαμάτα, 16/2: Ιάλυσος Ρόδου – Ολυμπιακός, 23/2: Ολυμπιακός – Νίκη Βόλου, 1/3: Ιωνικός – Ολυμπιακός, 8/3: Ολυμπιακός – Διαγόρας Ρόδου, 15/3: Ολυμπιακός – Αιγάλεω, 23/3: Τρίγλια – Ολυμπιακός Βόλου και 29/3: Ολυμπιακός – Καβάλα.

Η διάθεση μετοχών της ΠΑΕ

Συνεχίζεται η διάθεση μετοχών της ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας. Υπενθυμίζεται πως η ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αποφάσισε να προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, το οποίο θα είναι ισόποσο του αρχικού κεφαλαίου, με την έκδοση 1000 μετοχών των 30 ευρώ εκάστη. Οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν μετοχές μπορούν να καταθέτουν το αντίτιμο της/των μετοχής/μετοχών στην Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας (Κεντρικό Κατάστημα: 2ας Νοεμβρίου με Ξενοφώντος) στον ειδικό λογαριασμό με την επωνυμία «ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937» έως και την 1η Φεβρουαρίου.

Στις 9/2 οι Νέοι

Νέα μετάθεση και αλλαγή ημερομηνίας έγινε για τους αγώνες της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Football League Κ17 που μετατίθενται για την Κυριακή 9/2.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου