ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από την Ηγουμενίτσα θα γίνει η νέα αρχή

από-την-ηγουμενίτσα-θα-γίνει-η-νέα-αρχή-225241

Ο Ολυμπιακός Βόλου σκέπτεται μόνο τη νίκη την Κυριακή κόντρα στον Θεσπρωτό.

Το επόμενο ματς για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι μια νέα αρχή στην τελική ευθεία των 10 αγώνων που απομένουν ώς τη λήξη του πρωταθλήματος της Football League και γίνεται με νέο προπονητή στον πάγκο τον Λεωνίδα Βόκολο.

Πλέον όλοι έχουν το μυαλό τους στο ματς της Κυριακής με τον Θεσπρωτό καθώς ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη στην Ηγουμενίτσα καθώς ήδη υποχώρησε στην 7η θέση της κατάταξης με 24 βαθμούς, με τη διαφορά από την 2η προνομιούχο θέση να παραμένει στους πέντε, ενώ τα Τρίκαλα στην κορυφή έχουν τη διαφορά στους οκτώ βαθμούς από τον Ολυμπιακό, από τον οποίο ψηλότερα βρίσκονται επίσης Ιωνικός, Νίκη, Διαγόρας.

Τα ματς που έχει ώς το τέλος του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός είναι 5 στον Βόλο και 5 εκτός. Ολα τα παιχνίδια του είναι: 26/1: Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας – Ολυμπιακός , 2/2: Ιεράπετρα – Ολυμπιακός, 9/2: Ολυμπιακός – Καλαμάτα, 16/2: Ιάλυσος Ρόδου – Ολυμπιακός, 23/2: Ολυμπιακός – Νίκη Βόλου, 1/3: Ιωνικός – Ολυμπιακός, 8/3: Ολυμπιακός – Διαγόρας Ρόδου, 15/3: Ολυμπιακός – Αιγάλεω, 23/3: Τρίγλια – Ολυμπιακός Βόλου και 29/3: Ολυμπιακός – Καβάλα.

Στον Ολυμπιακό όπως τόνισε και ο Λεωνίδας Βόκολος θέλουν να βλέπουν το κάθε ματς ξεχωριστά και σε κάθε ματς ο στόχος να είναι η νίκη…

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή στην Ηγουμενίτσα θα έχει δυο απουσίες. Από το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό θα απουσιάσουν δύο βασικοί παίκτες και συγκεκριμένα οι Αντώνης Τσιάρας και Δημήτρης Βοσνακίδης. Ο πρώτος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς της προσεχούς Κυριακής και με τον Ιάλυσο εκτός έδρας. Ο Βοσνακίδης είχε δηλωθεί να μην αγωνιστεί κόντρα στον Θεσπρωτό. Επίσης, τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε και ο Νίκος Μπουτζίκος, ο οποίος θα απουσιάσει από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιάλυσο.

Ο Γεώργιος Μελτζανίδης (Ημαθίας) θα είναι διαιτητής στο ματς Θεσπρωτός – Ολυμπιακός Βόλου της 17ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Football League.

Παρελθόν και ο Στεφάνοβιτς

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου αποτελεί μετά τους Πριόνα, Μπαρούτα, Τζέφερσον, Δεινόπαππα και Ντούνη και ο Σέρβος Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς που πέρσι τον Γενάρη ανακοινώθηκε αλλά δεν έπαιξε ποτέ στον Βόλο και το καλοκαίρι του ‘19 αποτέλεσε μια από τις δυνατές μεταγραφικές κινήσεις.

Ο Στεφάνοβιτς παρ’ ότι είχε παραστάσεις από τις μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού πρωταθλήματος, με συνολικά 90 συμμετοχές ,καθώς έχει αγωνιστεί με την Καλλονή στη Σούπερ Λιγκ, καθώς και με τα Τρίκαλα, τον Άρη και τη Δόξα Δράμας στη Φούτμπολ Λιγκ αλλά και εμπειρία από Europa League πραγματοποιώντας 7 συμμετοχές με Rabotnicki και Metalurg δεν έδειξε την αξία του στον Βόλο παίζοντας σε 9 αγώνες πρωταθλήματος ενώ μετά τις πέντε πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, που αγωνίστηκε ως βασικός, έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα μετά την έλευση στον Ολυμπιακό του Σούλη Παπαδόπουλου. Ο Σέρβος μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Σερβίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη ένας ποδοσφαιριστής ενδέχεται να αποχωρήσει από την ομάδα.

Κόσμος και στην Ηγουμενίτσα

«Τίποτε δεν έχει χαθεί», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, που διοργανώνουν εκδρομή στην Ηγουμενίτσα, για το παιχνίδι με Θεσπρωτό. Αναλυτικά: «Μετά την ισοπαλία με τα Τρίκαλα διαιτησίας εμείς οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, οι Austrian Boys, δηλώνουμε ξεκάθαρα σε όλους ότι για εμάς τίποτα δεν χάθηκε και συνεχίζουμε για να φτάσει η ομάδα μας εκεί που πρέπει να είναι!

Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα και στους παίκτες μας! Οι Austrian Boys για ακόμα έναν αγώνα θα είναι δίπλα σας και θα κοκκινίσουν ακόμα ένα πέταλο και αυτό που περιμένουμε από εσάς είναι να μας αφιερώσετε επιτέλους το πρώτο διπλό! Την Κυριακή όλοι στην Ηγουμενίτσα!

Κόστος συμμετοχής 14 ευρώ και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6981177126 και στη σελίδα του συνδέσμου στο facebook. Αναχώρηση 9.30 π.μ. την Κυριακή 26 Ιανουαρίου από το πάρκο Ορμινίου στη Νέα Δημητριάδα». Ιδιο σημείο αναχώρησης είναι και για την εκδρομή και των «Μalavetas»

Στις 9/2 οι Νέοι

Νέα μετάθεση και αλλαγή ημερομηνίας έγινε για τους αγώνες της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Football League Κ17 που μετατίθενται για την Κυριακή 9/2.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου