ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να βγάλει πείσμα και αντίδραση

να-βγάλει-πείσμα-και-αντίδραση-232856

Να βγάλει τον ποδοσφαιρικό εγωισμό και την αντίδραση που απαιτείται, να δείξει το καλό του πρόσωπο και να φτάσει στην 7η νίκη, θέλει αύριο (15.00) ο Ολυμπιακός Βόλου στο ματς με τα Τρίκαλα στη Νεάπολη για την 16η αγωνιστική της Football League.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το αυριανό ματς είναι από αυτά που λέγονται καθοριστικά και κομβικά αφού με τη νίκη οι ερυθρόλευκοι θα έχουν την ελπίδα να καλύψουν τη διαφορά των 5 βαθμών από την 2η προνομιούχο θέση που κατέχει η Βέροια (που αύριο παίζει στην Τρίγλια) αλλά και των 8 βαθμών από την κορυφή που σήμερα είναι τα Τρίκαλα, αλά αύριο κερδίζοντάς τα, τα πλησιάζει στους …πέντε!

Στα θετικά για τον Ολυμπιακό είναι ότι θα έχει τη στήριξη του κόσμου, ενώ υπέρ του έχει και την προϊστορία μη έχοντας ήττα στο Βόλο από τα Τρίκαλα σε ματς Β΄ Εθνικής και ο προπονητής του Ολυμπιακού Σούλης Παπαδόπουλος έχει μόνο την απουσία του τερματοφύλακα Νίκου Γιδόπουλου που είναι τιμωρημένος, ενώ ο Βοσνακίδης που επίσης συμπλήρωσε κάρτες δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή στο ματς με τον Θεσπρωτό…

«Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη»

Στο επίσημο site της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 (www.olympiakosvolou.com) μίλησε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Σούλης Παπαδόπουλος για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα την Κυριακή στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παίζουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας με μια ομάδα που είναι πρώτη από την αρχή του πρωταθλήματος και που βρίσκεται σε αυτή την θέση δίκαια γιατί είναι μια καλή ομάδα.

Εμείς προερχόμαστε από την εκτός έδρας ήττα στην Βέροια, αντίστοιχα τα Τρίκαλα έρχονται από την εντός έδρας ήττα από τον Διαγόρα και καταλαβαίνουμε όλοι ότι και οι δύο ομάδες θέλουμε τη νίκη όσο τίποτα άλλο.

Εμείς το θετικό είναι ότι παίζουμε στο γήπεδο μας και ότι θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και ναι μεν θέλουμε πάντα να κερδίζουμε, αλλά στην έδρα μας ένας λόγος παραπάνω.

Σίγουρα παίζουν δύο ομάδες που μην ξεχνάμε έχουν τις καλύτερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα με 19 γκολ και οι δύο και αυτό δείχνει τα επιθετικά ατού που έχουν και οι δύο ομάδες αλλά και τον προσανατολισμό τους αν και εγώ πιστεύω ότι σε αυτό το παιχνίδι πολλά θα κριθούν στην άμυνα και πόσο θα καταφέρει η κάθε άμυνα να εξουδετερώσει τα επιθετικά ατού της άλλης ομάδας. Εμείς θα κοιτάξουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και πιστεύω ότι την Κυριακή θα δούμε όλοι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι.

Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε τον κόσμο μας υπερήφανο απέναντι σε μια ομάδα επαναλαμβάνω που δίκαια βρίσκεται στην κορυφή».

«Την Κυριακή κοκκινίζουμε τη Νεάπολη»

Ανακοίνωσε εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» στο ντέρμπι της Κυριακής με τα Τρίκαλα στη Νεάπολη. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Την Κυριακή δείχνουμε ποιοι είμαστε. Κοκκινίζουμε τη Νεάπολη και σηκώνουμε ψηλά τον Ολυμπιακό Βόλου. Αυτή την Κυριακή όλοι μαζί, ομάδα και κόσμος, κάνουμε μια νέα αρχή για να φτάσουμε τον Ολυμπιακό μας εκεί που του αξίζει να είναι… στην κορυφή. Η Κυριακή ανήκει στον «Βασιλιά» της πόλης. Η Κυριακή ανήκει στον Ολυμπιακό Βόλου».

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, η προετοιμασία των ερυθρολεύκων ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τα Τρίκαλα στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης ολοκληρώνεται σήμερα χωρίς προβλήματα, με τον τεχνικό των «ερυθρολεύκων» Σούλη Παπαδόπουλο να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές – εκτός του Νίκου Γιδόπουλου, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής – καθώς μετά από δύο αγωνιστικές επιστρέφει ο Μανώλης Φαζός στο κέντρο της άμυνας, ενώ και ο Δημήτρης Βοσνακίδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του από το παιχνίδι με τη Βέροια.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Σε ό,τι αφορά στα εισιτήρια του αγώνα η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη θύρα 1 (οδός Υδρας) και το εκδοτήριο των εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13.00. Τιμή εισιτηρίου (γενική είσοδος) 10€.

Οι άνεργοι θα εισέρχονται στον αγώνα μετά την παραλαβή του εισιτηρίου τους από το εκδοτήριο και με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους.

Οσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver παρακαλούνται όπως προσέρχονται στο εκδοτήριο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής. Απαραίτητη για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής είναι η επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.

Παιδιά μέχρι 12 ετών εισέρχονται δωρεάν με απαραίτητη τη συνοδεία κηδεμόνα.

Ο Ζαμπαλάς διαιτητής

Ο Σπύρος Ζαμπαλάς από την Ενωση Ηπείρου θα διευθύνει το αυριανό ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Α.Ο. Τρίκαλα. Βοηθοί του θα είναι οι Βασίλης Μάνος (Λάρισας) και Κωνσταντίνος Στάικος (Λάρισας). Τέταρτος ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Πανυτσίδης από την Κοζάνη.

Αύριο κοπή πίτας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για όλα τα τμήματα του κόβει αύριο Κυριακή 19 Ιανουαρίου ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και καλεί όλους τους φίλους του συλλόγου να δώσουν το «παρών» στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 11.30 π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο της Ι.Μ. Δημητριάδος. (Κ. Καρτάλη-Ανθίμου Γαζή)

Στην αυριανή εκδήλωση θα υπάρξουν βραβεύσεις αθλητών και παραγόντων, που στάθηκαν δίπλα στο σύλλογο.

Η διάθεση μετοχών της ΠΑΕ

Συνεχίζεται η διάθεση μετοχών της ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας. Υπενθυμίζεται πως η ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αποφάσισε να προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, το οποίο θα είναι ισόποσο του αρχικού κεφαλαίου, με την έκδοση 1000 μετοχών των 30 ευρώ εκάστη. Οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν μετοχές μπορούν να καταθέτουν το αντίτιμο της/των μετοχής/μετοχών στην Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας (Κεντρικό Κατάστημα: 2ας Νοεμβρίου με Ξενοφώντος) στον ειδικό λογαριασμό με την επωνυμία «ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937» έως και την 1η Φεβρουαρίου.

Διαμαρτυρία από το μπάσκετ

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας, την οποία κοινοποίησε και στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΟΚ, εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου, στην οποία αναφέρει ότι και στο προηγούμενο ματς εκτός έδρας για τη Γ΄ Εθνική μπάσκετ με τον Σ.Κ. Ιωαννίνων οι Σιμητόπουλος-Σιταρίδης καταδίκασαν τους ερυθρόλευκους σε ήττα, ενώ γίνεται λόγος για επαναλαμβανόμενες κάκιστες διαιτησίες σε βάρος της ομάδας. Αύριο στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου (17.00) η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Β. θα υποδεχθεί τους Τιτάνες Παλαμά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου