ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ιδιαίτερης αξίας το «διπλό» στη Βέροια

ιδιαίτερης-αξίας-το-διπλό-στη-βέροι-243007

Οι κινήσεις του Ολυμπιακού Βόλου με τις μεταγραφές έδειξαν στην πράξη πως στον β΄ γύρο η ομάδα θα κυνηγήσει την άνοδο, αν όμως η ομάδα την Κυριακή πάρει το διπλό στη Βέροια θα στείλει και το μήνυμα πως είναι αποφασισμένη να πετύχει κι αυτόν το στόχο!

Ο Ολυμπιακός με νίκη την Κυριακή μπαίνει πλέον σε τροχιά διεκδίκησης ανόδου αφού το «διπλό» στη Βέροια θα αποδειχθεί ιδιαίτερης αξίας.

Ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος είναι τώρα δύο βαθμούς πίσω από τον προνομιούχο 2η θέση την οποία μοιράζονται Ιωνικός και Βέροια… και οι ερυθρόλευκοι με τον κόσμο στο πλευρό τους θέλουν έχοντας και νέα πρόσωπα να κερδίσουν και να προσπεράσουν τη Βέροια, να φτιάξουν σερί νικών και να καλύψουν τη διαφορά και από την κορυφή της Football League ειδικά μέσα στον Γενάρη που μετά τη Βέροια εκτός στη συνέχεια παίζουν με τα πρωτοπόρα Τρίκαλα στη Νεάπολη και έχουν και ματς στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό.

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή σίγουρα έχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά γνωρίζοντας τις δυσκολίες υπάρχει και η πίστη στις δυνάμεις της ομάδας που διαθέτει πλέον πολλές και αξιόπιστες λύσεις.

Στο κυριακάτικο παιχνίδι εκτός έδρας δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο ο τιμωρημένος Μανώλης Φαζός, ενώ τυπικά επιστρέφει ο Παύλος Λάσκαρης που δηλώθηκε να εκτίσει και στα παιχνίδια με Θεσπρωτό και Τρίκαλα. Ο Λάσκαρης, ως γνωστόν, έχει υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα και παραμένει άγνωστο αν θα παραμείνει στην ομάδα.

«Ολοι την Κυριακή στη Βέροια»

Στις τάξεις των οπαδών (οργανωμένων και μη) του Ολυμπιακού Βόλου υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός και θεωρείται βέβαιο ότι την Κυριακή στη Βέροια θα βρεθεί κοντά στην αγαπημένη του ομάδα μεγάλος αριθμός φιλάθλων.

Εκδρομή στη Βέροια διοργανώνουν οι Austrian Boys και καλούν τα μέλη τους να συμμετάσχουν, προκειμένου να δώσουν δυναμικό «παρών» και να ενισχύσουν την ομάδα στην προσπάθειά της να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εκδρομή από τα παλιά διοργανώνει ο σύνδεσμός μας την Κυριακή για την πόλη της Βέροιας. Κοκκινίζουμε ακόμα ένα πέταλο και είμαστε εμείς που με τον τρόπο μας θα φέρουμε την ομάδα ακόμα πιο κοντά στην κορυφή και στον στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο. Ολοι στη Βέροια λοιπόν την Κυριακή. Η ομάδα τώρα μας χρειάζεται ακόμα πιο πολύ. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6981177126 12:00 – 21:00 καθώς και με μήνυμα στην σελίδα μας.

Τιμή εκδρομής 12 €.

Ωρα αναχώρησης στις 10:00 από το πάρκο στη Νέα Δημητριάδα. Δεν σε αφήσαμε μόνο ποτέ!!».

Εκδρομή διοργανώνουν και οι Athens Fans. Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν τονίζουν τα εξής: «Οι Athens Fans θα δώσουν το «παρών» στη Βέροια. Την Κυριακή πρωί στις 8 από τον ΗΣΑΠ Ηρακλείου ξεκινά το κομβόι αυτοκίνητων με Βολιώτες με προορισμό το στάδιο της Βέροιας. Η συσπείρωση των οπαδών της ομάδας μας είναι τόσο μεγάλη, που έχουν ενεργοποιηθεί όλοι οι Βολιώτες της Ελλάδος για την επιστροφή της αγαπημένης μας ομάδας στις ανώτερες κατηγορίες. Από αυτή τη συσπείρωση δεν μπορεί να λείψει αυτός ο δυνατός πυρήνας των Athens Fans. Ολυμπιακός Βόλου για πάντα».

Εκδρομή για τη Βέροια διοργανώνει και ο σύνδεσμος των Μalavetas. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει έναν σημαντικό αγώνα στη Βέροια και ο κόσμος της πρέπει να είναι εκεί. Ενημερώνουμε τον ερυθρόλευκο λαό ότι ο σύνδεσμος διοργανώνει εκδρομή για την πόλη της Ημαθίας και τον καλούμε να δώσει το «παρών» σε άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Αναμένουμε από τους παίκτες πάθος για τη νίκη, μια νίκη που θα μας βάλει για τα καλά στους πρωτοπόρους της κατηγορίας. Δηλώσεις συμμετοχής για το πούλμαν στο 6981177126. Κόστος πούλμαν 12 ευρώ. Αναχώρηση την Κυριακή 10:00 από το πάρκο Νέας Δημητριάδας (Ορμινίου). Ραντεβού την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου».

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου