ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καθοριστικό το παιχνίδι στη Βέροια

καθοριστικό-το-παιχνίδι-στη-βέροια-243896

Ο Ολυμπιακός θέλει νίκη την Κυριακή, που θα τον φέρει πιο κοντά στην άνοδο

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Καθοριστικό από όλες τις απόψεις κρίνεται το κυριακάτικο ματς του Ολυμπιακού στη Βέροια και οι ερυθρόλευκοι με τον κόσμο στο πλευρό τους θέλουν έχοντας και νέα πρόσωπα να φτιάξουν σερί νικών και να καλύψουν τη διαφορά από την κορυφή της Football League.

Μέσα στον Γενάρη ο Ολυμπιακός θα δώσει 3 ματς και μετά τη νίκη με τον Ασπρόπυργο που έδειξε τις διαθέσεις ανόδου έχει να παίξει την Κυριακή με Βέροια εκτός και στη συνέχεια με Τρίκαλα στη Νεάπολη και στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό.

Την Κυριακή οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν το πρώτο ντέρμπι στη Βέροια και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης αναμένεται να κρίνει πολλά για τη συνέχεια, όσον αφορά στον στόχο της ανόδου που έχουν θέσει στον Ολυμπιακό.

Στο κυριακάτικο παιχνίδι εκτός έδρας δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο τιμωρημένος Μανώλης Φαζός, ενώ τυπικά επιστρέφει ο Παύλος Λάσκαρης που δηλώθηκε να εκτίσει και στα παιχνίδια με Θεσπρωτό και Τρίκαλα. Ο Λάσκαρης, ως γνωστόν, έχει υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα και παραμένει άγνωστο αν θα παραμείνει στην ομάδα.

Ο Ολυμπιακός με κόσμο στο πλευρό του θα κυνηγήσει την Κυριακή νίκη στη Βέροια 30 χρόνια μετά, μετά το 0-1 με τον Τσιρογιάννη το 1990, ενώ την τελευταία φόρα που έπαιξε εκεί το 2008 είχε πάρει ισοπαλία 0-0.

Επεισε ο Φουτσίνι

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κωνσταντίνο Φουτσίνι ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Οι 21χρονος αμυντικός προπονούταν με τους ερυθρόλευκους από την αρχή της σεζόν, με το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση να του ανάβουν το πράσινο φως της παραμονής του κι επίσημα στην ομάδα.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 21χρονο Καμερουνέζο αμυντικό Konstantino Feutchine.

Ο Konstantinos Feutchine όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα προπονούταν με την ομάδα και με την απόδοσή του έπεισε τόσο το προπονητικό τιμ, όσο και την διοίκηση να τον εντάξουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο 21χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και στην συνέχεια έπαιξε στη γαλλική As Menora. Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχία με την ομάδα μας!».

Θυμίζουμε ότι η διοίκηση της ΠΑΕ έχει κάνει πιο πριν τις μεταγραφικές κινήσεις αποκτώντας τους Παύλο Μητρόπουλο, Λόρι Κέρι που ήδη έπαιξαν και τους Γκενάντι Ξενοδόχοφ και τον Αργεντινό Χούλιαν Ναβαλόν δείχνοντας στην πράξη πως στον β΄ γύρο η ομάδα θα κυνηγήσει την άνοδο..

«Ολοι την Κυριακή στη Βέροια»

Εκδρομή στη Βέροια διοργανώνουν οι Austrian Boys και καλούν τα μέλη τους να συμμετάσχουν, προκειμένου να δώσουν δυναμικό «παρών» και να ενισχύσουν την ομάδα στην προσπάθειά της να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εκδρομή από τα παλιά διοργανώνει ο σύνδεσμός μας την Κυριακή στην πόλη της Βέροιας. Κοκκινίζουμε ακόμα ένα πέταλο και είμαστε εμείς που με τον τρόπο μας θα φέρουμε την ομάδα ακόμα πιο κοντά στην κορυφή και στον στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο. Ολοι στη Βέροια λοιπόν την Κυριακή. Η ομάδα τώρα μας χρειάζεται ακόμα πιο πολύ. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6981177126 12:00 – 21:00 καθώς και με μήνυμα στη σελίδα μας.

Τιμή εκδρομής 12 €.

Ωρα αναχώρησης στις 10:00 από το πάρκο στη Νέα Δημητριάδα.

Δεν σε αφήσαμε μόνο ποτέ!!».

Εκδρομή για τη Βέροια διοργανώνει και ο σύνδεσμος των Μalavetas. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει έναν σημαντικό αγώνα στη Βέροια και ο κόσμος της πρέπει να είναι εκεί. Ενημερώνουμε τον ερυθρόλευκο λαό ότι ο σύνδεσμος διοργανώνει εκδρομή για την πόλη της Ημαθίας και τον καλούμε να δώσει το «παρών» σε άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Αναμένουμε από τους παίχτες πάθος για τη νίκη, μια νίκη που θα μας βάλει για τα καλά στους πρωτοπόρους της κατηγορίας. Δηλώσεις συμμετοχής για το πούλμαν στο 6981177126. Κόστος πούλμαν 12 ευρώ. Αναχώρηση την Κυριακή 10:00 από το πάρκο Νέας Δημητριάδας (Ορμινίου)».

Ο Περράκης στη Βέροια

Με τη διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στη Football League και η ΚΕΔ/ΕΠΟ έκανε γνωστούς χθες Τετάρτη (8/1) τους διαιτητές που θα σφυρίξουν στα ματς.

Στην αναμέτρηση της Βέροιας με τον Ολυμπιακό Βόλου ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Περράκης του Συνδέσμου Αθηνών. Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Νικολάου (Αθηνών) και Δημήτριος Κηλικιώτης (Ξάνθης) ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης (Ξάνθης).

Στο Αιγάλεω – Καβάλα θα σφυρίξει ο Ιωάννης Πάνος (Ηπείρου), στο Νίκη Βόλου – Ο.Φ. Ιεράπετρας ο Σάββας Σιδηρόπουλος (Έβρου) ενώ στο ματς των Τρικάλων με τον Διαγόρα ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης του Συνδέσμου Δράμας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι ορισμοί:

Σάββατο (11/1)

14:00 Νίκη Βόλου – Ο.Φ. Ιεράπετρας

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Έβρου)

Βοηθοί: Φράγιος (Μακεδονίας), Κουφός (Μακεδονίας)

4ος: Κουκούλης (Λάρισας)

15:00 Ασπρόπυργος – Τρίγλια

Διαιτητής: Λεμπέσης (Πειραιά)

Βοηθοί: Κορώνας (Πειραιά), Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας)

4ος: Πίγγιου (Θεσπρωτίας)

15:00 Αιγάλεω – Καβάλα

Διαιτητής: Πάνος (Ηπείρου)

Βοηθοί: Θανασιάς (Ηπείρου), Λιόντος (Ηπείρου)

4ος: Φίτσας (Δυτικής Αττικής)

Κυριακή (12/1)

13:00 Ιάλυσος – Καλαμάτα

Διαιτητής: Βλάχος (Ανατολικής Αττικής)

Βοηθοί: Καραθανάσης (Ανατολικής Αττικής), Χρηστάκος (Πειραιά)

4ος: Κακουλίδης (Θράκης)

13:30 Τρίκαλα – Διαγόρας

Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας)

Βοηθοί: Κουβαλάκης (Δράμας), Κομισοπούλου (Χανίων)

4ος: Τσιγαρίδας (Φθιώτιδας)

15:00 Ιωνικός – Θεσπρωτός

Διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Δασκαλάκης (Ηρακλείου), Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)

4ος: Ζαχαρόπουλος (Ανατολικής Αττικής)

15:00 Βέροια – Ολυμπιακός Βόλου (ΕΡΤ 3)

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)

Βοηθοί: Νικολάου (Αθηνών), Κηλικιώτης (Ξάνθης)

4ος: Τσοπουλίδης (Ξάνθης)

Στις 17/1 ο ετήσιος χορός του ΑΣ Ολυμπιακός

Ο ετήσιος χορός του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου και στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρονται τα εξής:

«Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου και ώρα 21.30 θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός για την ενίσχυση του συλλόγου μας, στο κέντρο διασκέδασης ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, στα Παλαιά του Βόλου, οδός Λαχανά 9 και Αλμυρού, τηλ. 2421022209, με ζωντανή μουσική, δείπνο, δωρεάν κρασί και αναψυκτικά.

Η τιμή της κάρτας είναι 15 ευρώ.

Για πληροφορίες και αγορά καρτών μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ραντεβού την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου».

Αύξηση Μ.Κ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έκανε γνωστό πως προχωρά σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, με την έκδοση 1.000 μετοχών, η οποία καθεμιά κοστίζει 30 ευρώ. Καλεί, δε, τους φιλάθλους της ομάδας να συμμετάσχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και να υπάρξει όσο τον δυνατόν μεγαλύτερη πολυμετοχικότητα. Οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν μετοχές μπορούν να καταθέτουν το αντίτιμο της/των μετοχής/μετοχών στην Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας (κεντρικό κατάστημα 2ας Νοεμβρίου με Ξενοφώντος) στον ειδικό λογαριασμό με την επωνυμία «ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937» έως και την 1η Φεβρουαρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου