ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εδειξε τη δύναμή του κερδίζοντας με 4-1

εδειξε-τη-δύναμή-του-κερδίζοντας-με-4-1-248750

Με το δεξί ξεκίνησε στο 2020 και στον β΄ γύρο του πρωταθλήματος της Football League ο Ολυμπιακός Βόλου που έδειξε έτοιμος και αποφασισμένος για την αντεπίθεση που θα κάνει στο δεύτερο μισό για να φτάσει στις θέσεις ανόδου.

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο του ματς στη νέα χρονιά κέρδισε 4-1 στη Νεάπολη τον Ασπρόπυργο στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Football League και πετυχαίνοντας την 6η του νίκη έφτασε στην 4η θέση περιμένοντας να μείνει εκεί και να προσπεράσει την άλλη Κυριακή με διπλό στη Βέροια! Το 4-1 είναι το μεγαλύτερο φετινό σκορ νίκης για τον Ολυμπιακό που περισσότερα γκολ είχε πέρσι στο 6-1 επί του Φωκικού ενώ με 4-1 είχε κερδίσει και πέρσι Γενάρη τον Οικονόμο.

Μπορεί το σκορ να μην έχει σημασία, αλλά η νίκη, αλλά σίγουρα ο Ολυμπιακός χθες έστειλε το μήνυμα πως θέλει να είναι πρωταγωνιστής του πρωταθλήματος της Football League με τη διοίκηση να το δείχνει στην πράξη με ενίσχυση, την ομάδα να το δείχνει με καλή απόδοση και ο κόσμος να το πιστεύει και να το δείχνει με τη στήριξή του…

Ο Τσίτας στο 14’ άνοιξε το σκορ, στο 31’ ο Τσιάρας, έκανε το 2-0, ενώ στην επανάληψη ο Κουτσιανικούλης στο 59’ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0 στο 59’ στη συνέχεια υπήρξε ένα χαλάρωμα και σε μια αδράνεια ο Ζαχαρός στο 87′, μείωσε σε 3-1 και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με πέναλτι που κέρδισε ο Κουτσιανικούλης στο 91′ και το εκτέλεσε εύστοχα ο Ντούνης.

Ο Παύλος Μητρόπουλος ήταν ο μοναδικός από τους νεοαποκτηθέντες του Ολυμπιακού που ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Λόρι Κέρι έπαιξε στο β’ μέρος ως αλλαγή και οι Γκενάντι Ξενοδόχοφ και Χουλιάν Ναβαλόν έμειναν στον πάγκο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Παπαϊωάννου, Τσιάρας (80’ Ρόκας), Μητρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Ράντι (53’ Λόρι Κέρη), Πόζογλου (70’ Ντούνης), Τσίτας.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Παναγόπουλος, Σταγάκης, Ζώνας, Λογοθέτης, Νικολάου, Νικολακάκης, Γκατζολάρι (83’ Γκατζολάρι), Κάκκο (76’ Ζαχαρός), Ζγκούρι, Σρέσκοβιτς, Φράγκος (27’ Πίντο).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου