ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός Βόλου με Ασπρόπυργο

ο-ολυμπιακός-βόλου-με-ασπρόπυργο-249486

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου και στο πρώτο ματς του 2020 αλλά και πρώτο του β΄γύρου θα υποδεχτεί στη Νεάπολη (15.00) τον Ασπρόπυργο.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός με τον κόσμο στο πλευρό του θέλει έχοντας και νέα πρόσωπα να φτιάξει σερί νικών και να καλύψει τη διαφορά από την κορυφή. Θυμίζουμε ότι ώς τώρα η διοίκηση της ΠΑΕ, έχει κάνει τις μεταγραφικές κινήσεις αποκτώντας τους Παύλο Μητρόπουλο, Γκενάντι Ξενοδόχοφ, Λόρι Κέρι και τον Αργεντίνο Χούλιαν Ναβαλόν δείχνοντας στην πράξη πως στο β΄ γύρο η ομάδα θα κυνηγήσει την άνοδο. Μέσα στον Γενάρη ο Ολυμπιακός θα δώσει 4 ματς σήμερα με Ασπρόπυργο, με Βέροια εκτός, με Τρίκαλα στη Νεάπολη και στην Ηγουμενίτσα με Θεσπρωτό.

Στο σημερινό παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο τιμωρημένος Μανώλης Φαζός που θα απουσιάσει και από το επόμενο παιχνίδι με τη Βέροια εκτός έδρας και ο επίσης τιμωρημένος Παύλος Λάσκαρης που δηλώθηκε να εκτίσει και στα παιχνίδια με Θεσπρωτό καιΤρικαλα. Ο Λάσκαρης, ως γνωστόν, έχει υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα και παραμένει άγνωστο αν θα παραμείνει στην ομάδα.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Και τη νέα χρονιά… συνεχίζουμε και συσπειρωνόμαστε! Όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έκανε το καλύτερο δυνατό – όπως είχε δεσμευτεί ότι θα κάνει – για να ενισχύσει το υπάρχον ρόστερ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατή στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος ώστε να κατακτήσει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Super League 2.

Σήμερα στον πρώτο αγώνα για τη νέα χρονιά στην έδρα μας θέλουμε την δύναμη μας, τον κόσμο μας για ακόμα μια φορά στο πλευρό μας! Όλοι μαζί να φωνάξουμε για τον Ολυμπιακό μας και να μπούμε με το… δεξί στη νέα χρονιά»!

Επίσης σύμφωνα με την ΠΑΕ Ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές – εκτός των Μανώλη Φαζού (αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στον αγώνα με την Καβάλα) και Παύλου Λάσκαρη (έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης καρτών) – καθώς τόσο ο Ρόκας, ο οποίος υπέφερε από θλάση στους ραχιαίους, όσο και ο Σκοπελίτης ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο στον αγώνα με την Τρίγλια έχοντας οίδημα στον έσω πλάγιο, έχουν ξεπεράσει τον τραυματισμό τους και προπονούνται κανονικά με την ομάδα τις τελευταίες τρεις ημέρες.

Οι ποδοσφαιριστές που θα έχει στην αποστολή ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι: Ξενοδόχοφ, Γιδόπουλος, Μακρυωνίτης, Ράντι, Ναβαλόν, Βοσνακίδης, Γραικός, Καρακώστας, Κέρι, Κόλα, Κουτσιανικούλης, Μητρόπουλος, Μπουτζίκος, Ντούνης, Πόζογλου, Ρόκας, Σκοπελίτης, Τσιάρας, Τσίτας, Μπακουλάτι, Παπαϊωάννου.

Τα εισιτήρια

Σε ό,τι αφορά στα εισιτήρια του αγώνα η τιμή εισιτηρίου (γενική είσοδος) 10€ και η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη θύρα 1 (οδός Ύδρας) ενώ το εκδοτήριο των εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13.00. Οι άνεργοι θα εισέρχονται στον αγώνα μετά την παραλαβή του εισιτηρίου τους από το εκδοτήριο και με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας. Όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver παρακαλούνται όπως προσέρχονται στο εκδοτήριο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής. Απαραίτητη για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής είναι η επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας. Παιδιά μέχρι 12 ετών εισέρχονται δωρεάν με απαραίτητη την συνοδεία κηδεμόνα.

Σε ανακοίνωση των Austrians Boys γίνεται ενημέρωση προς τον κόσμο ότι θα ξεκινήσουν όλοι μαζί από το πάρκο στην Νέα Δημητριάδα στις 14:00 για το γήπεδο της Νεάπολης και εξω από το γήπεδο θα διαθέτουν εισιτήρια των 7€.

Μαρόπουλος διαιτητής

Στο σημερινό ματς με τον Ασπρόπυργο στις 15.00 στο γήπεδο της Νεάπολης διαιτητής θα είναι ο Νικόλαος Μαρόπουλος από τη Μακεδονία. Ο Μαρόπουλος δεν έχει σφυρίξει στο παρελθόν παιχνίδι του Ολυμπιακού και αυτό είναι το δεύτερο φετινό του στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Είχε διευθύνει και την αναμέτρηση της Ιεράπετρας με τη Νίκη (2-1). Επίσης, φέτος έχει σφυρίξει και το παιχνίδι της Κέρκυρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης (0-2) για τη Σούπερ Λιγκ 2. Σήμερα θα έχει βοηθούς τους Νικόλαο Τυριακίδη επίσης από την ΕΠΣ Μακεδονίας και τον Αχιλλέα Νίκζα από την ΕΠΣ Λάρισας.

Αύξηση Μ.Κ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έκανε γνωστό πως προχωρά σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, με την έκδοση 1.000 μετοχών, η οποία καθεμιά κοστίζει 30 ευρώ. Καλεί, δε, τους φιλάθλους της ομάδας να συμμετάσχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και να υπάρξει όσο τον δυνατόν μεγαλύτερη πολυμετοχικότητα. Οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν μετοχές μπορούν να καταθέτουν το αντίτιμο της/των μετοχής/μετοχών στην Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας (κεντρικό κατάστημα 2ας Νοεμβρίου με Ξενοφώντος) στον ειδικό λογαριασμό με την επωνυμία «ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937» έως και την 1η Φεβρουαρίου.

Η ομάδα Νέων

Το πρώτο παιχνίδι έδρας θα παίξει αύριο η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βολου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Νέων(κ-17) Football League. Στην επιστροφή στην αγωνιστική δραστηριότητα και στο πρωτάθλημα Νέων της Football League ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχτεί την Τρίγλια με τον αγώνα να πραγματοποιείται στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής την Κυριακή 5 Ιανουαρίου με ώρα έναρξης τις 15:30.

Προσπάθεια για Διαμαντόπουλο

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού Βόλου βρίσκεται ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, που είχε φορέσει στο παρελθόν με επιτυχία την ερυθρόλευκη φανέλα στο πρωτάθλημα από το καλοκαίρι του 2014 ώς τον Ιανουάριο του 2016, 34 συμμετοχές και 15 γκολ, ενώ από το 2017 είναι στον Άρη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός τα εχει βρει με τον Αρη αλλά εμπόδιο φαίνεται ότι αποτελεί η θέληση του παίκτη.

Τηλεοπτικό το Βέροια-Ολυμπιακός

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων της 15ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος Football League ανακοίνωσε η Διοργανώτρια Αρχή και το ματς του Ολυμπιακού Βόλου, στη Βέροια, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου θα είναι τηλεοπτικό(15:00), από την ΕΡΤ 3.

Χωρίς αγώνα το μπάσκετ

Χωρίς αγώνα θα κυλήσει η πρώτη Κυριακή του νέου έτους για την ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου, μιας και ο Φαίακας Κέρκυρας δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι του ΕΑΚ! Η ομάδα της Κέρκυρας ενημέρωσε την Ομοσπονδία πώς δεν δύναται να ταξιδεύσει στον Βόλο για να συμμετάσχει στην αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής ανδρών. Ως εκ τούτου η ομάδα των «ερυθρόλευκων» θα πάρει το ματς στα χαρτιά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου