Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Με Γκαραβέλη προκρίθηκε στους «16»

με-γκαραβέλη-προκρίθηκε-στους-16-278767

Ο Σάκης Γκαραβέλης αποκρούοντας δύο πέναλτι χάρισε την πρόκριση στους 16 του κυπέλλου Ελλάδος στον ΝΠΣ Βόλος που μπορεί να έφτασε μια ανάσα από έναν οδυνηρό αποκλεισμό, αλλά τελικά κατάφερε να «περάσει» κερδίζοντας με 4-2 στα πέναλτι τον Πανσερραϊκό (1-1 κανονική διάρκεια και παράταση). Ο ΝΠΣ Βόλος άνοιξε το σκορ με κεφάλιά του Μάντζη αλλά χαλάρωσε και ισοφαρίστηκε στο 90’ από τον μαχητικό Πανσερραϊκό (1-1) αν και έπαιξε με 10 από το 100’ τελικά επικράτησε 4-2 στα πέναλτι.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στο «κρύο» Πανθεσσαλικό χθες βράδυ η κανονική διάρκεια και η παράταση βρήκε τις δύο ομάδες στο ισόπαλο 1-1, όλα κρίθηκαν στη… ρωσική ρουλέτα κι εκεί ο Γκαραβέλης έγινε ήρωας για τους «κυανέρυθρους», αποκρούοντας τις εκτελέσεις των Κόντσι και Πολύζου, ενώ ο Λευτέρης Λύρατζης ήταν αυτός που ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι για τους Βολιώτες.

Οι ερασιτέχνες Σερραίοι βέβαια, έφυγαν με ψηλά το κεφάλι και λίγο έλειψε να κάνουν το μεγάλο «μπαμ», από τη στιγμή που αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική και θα απέκλειαν σύλλογο της Σούπερ Λίγκας 1. Η διαφορά επιπέδου ήταν φανερή στο γήπεδο, καθώς ο Πανσερραϊκός αγωνίζεται τρεις κατηγορίες χαμηλότερα αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να… σοκάρει τους αντιπάλους του.

Σε ό,τι αφορά στην εξέλιξη του αγώνα, ο Μουνίθ στο 31’ έκανε ένα ωραίο διαγώνιο σουτ από δεξιά της περιοχής κι έδιωξε δύσκολα ο Τεντζέρης, αλλά στο 37’ «σέρβιρε» με εκτέλεση κόρνερ για το 1-0, που ήρθε από κεφαλιά του Βασίλη Μάντζη.

Οι παίκτες του Χουάν Φεράντο αποφάσισαν να… παίξουν με τη φωτιά στο β’ ημίχρονο και να διαχειριστούν το προβάδισμά τους, για να… καούν στο 90’ από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κόντσι, παράβαση που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Μπάρδα από τον Διαμαντή.

Στην παράταση το παιχνίδι πήγε να «στραβώσει» τελείως για τον ΝΠΣ Βόλος, αφού αποβλήθηκε ο Μάντζης με δεύτερη κίτρινη κάρτα…

Στα πέναλτι, λοιπόν, «μίλησε» ο Γκαραβέλης και ο Λύρατζης ήταν εύστοχος στην τελευταία εκτέλεση των «κυανέρυθρων» για το τελικό 4-2.

Η σειρά των πέναλτι

Τσοκάνης 1-0

Τριανταφύλλου 1-1

Tσίκα 2-1

Κόντσι απέκρουσε ο Γκαραβέλης

Τσαούσης άουτ

Κασμερίδης 2-2

Τόρες 3-2

Πολύζος απέκρουσε ο Γκαραβέλης

Λύρατζης 4-2

Ετσι ο ΝΠΣ Βόλος προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μαλούτας του Συνδέσμου Ημαθίας με βοηθούς τον Δημητριάδη του Συνδέσμου Καστοριάς και τον Καλύβα του Συνδέσμου Φθιώτιδας.

Κίτρινες: 80’ Mάντζης – 90’+1 Κόντσι.

Kόκκινες: 101’ Mάντζης.

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Λύρατζης, Τσαούσης, Tσίκα, Διαμαντής, Μαξ, Μπαλογιάννης (92’Τόρες), Ατιγιάτ (70’ Κορέλας), Μυστακίδης (46’ Κυζιρίδης), Μουνίθ (59’ Τσοκάνης), Μάντζης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Τεντζέρης, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Κασμερίδης, Γιανναράκης, Πολύζος, Ψάλτης (117’ Τριανταφύλλου), Κόντσι, Μασκανάκης (55’ Ντιαλό), Ομπόσου (69’ Παπαβασιλείου), Γεωργιάδης (78’ Μπάρδας).

Ολα τα αποτελέσματα

Ολα τα αποτελέσματα από τους επαναληπτικούς αγώνες για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου ματς);

Παναιτωλικός – Ιάλυσος 5-1 (4-0)

Εργοτέλης – Τρίκαλα 0-1 (2-3)

Αστέρας Τρίπολης – Πλατανιάς 3-2 (1-0)

ΟΦΗ – Καβάλα 4-0 (0-2)

Ξάνθη – Απόλλων Λάρισας 3-0 (1-2)

Πανιώνιος – Ολυμπιακός Βόλου 6-0 (3-0)

Βέροια – ΠΑΣ Γιάννινα 1-2 (0-1)

ΑΕΛ – Καλαμάτα 1-0 (0-3)

Λαμία – Αιολικός 3-0 (3-0)

ΝΠΣ Βόλος – Πανσερραϊκός 1-1(1-1)(4-2 στα πεναλτι)

Παναθηναϊκός – Παναχαϊκή 2-0 (3-1)

Κυριακή με τον Παναθηναϊκό

Αφού έστω κι αν καρδιοχτύπησε πέρασε επόμενη φάση του κυπέλλου ο ΝΠΣ Βόλος έχει πλέον από σήμερα τη σκέψη του στο ματς που ακολουθεί (Κυριακή 19.30) με τον Παναθηναϊκό για τη Σούπερ Λιγκ…

Ηδη για τον κόσμο τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό που τιμώνται 15 ευρώ για όλες τις θύρες του σταδίου (πλην της θύρας VIP), ενώ στη θύρα των φιλοξενουμένων (βόρειο πέταλο) τα εισιτήρια τιμώνται επίσης 15 ευρώ.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, Βόλος) καθημερινά από 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ. και από 6.00 μ.μ. έως 9.00 μ.μ. και το Σάββατο από 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ.

Σήμερα Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου τα γραφεία της ΠΑΕ θα παραμείνουν κλειστά λόγω επίσημης αργίας.

Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου στην 1η πεζογέφυρα θα ανοίξουν στις 3.00 το μεσημέρι και οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους. Στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για λόγους ασφαλείας η είσοδος των φιλάθλων του Βόλου θα γίνεται μόνο από την 1η πεζογέφυρα.

Υπενθυμίζουμε ότι από φέτος τα εισιτήρια του αγώνα είναι ηλεκτρονικά και για την έκδοσή τους ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ο ΑΜΚΑ του κατόχου. Ως εκ τούτου οι φίλαθλοι του Βόλου που επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

Επειδή από φέτος λόγω της συμμετοχής του Βόλου στη Σούπερ Λίγκα, ισχύει το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, η έκδοση του οποίου είναι χρονοβόρα και για την οποία ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ο ΑΜΚΑ, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει του φιλάθλους της ότι για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός την ημέρα του αγώνα είναι προτιμότερη η αγορά του εισιτηρίου από τα γραφεία της ομάδας (μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι). Επίσης υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά εισιτηρίου απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έκδοση κάρτας φιλάθλου η οποία κοστίζει 10 ευρώ για όλη την αγωνιστική περίοδο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου