ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νίκη-Ολυμπιακός την Κυριακή στο μπάσκετ

νίκη-ολυμπιακός-την-κυριακή-στο-μπάσκ-294146

Αύριο Κυριακή και η μπασκετική Νίκη Βόλου έχει ντέρμπι καθώς υποδέχεται στις 17:00 τον Ολυμπιακό Βόλου για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Στην καθιερωμένη Prematch Media Day ενόψει του μεγάλου ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, μίλησαν οι αθλητές της ομάδας Φώτης Τάσσος και Σάκης Κουτίνας.

Ο Φώτης Τάσσος εξέφρασε την άποψη πως σε τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχουν φαβορί και από την πλευρά της ομάδας του θα προσπαθήσουν να δείξουν την ανάλογη σοβαρότητα και συγκέντρωση ώστε να κερδίσουν το ματς.

Ο Σάκης Κουτίνας εξέφρασε την ελπίδα πως το Κλειστό της Νέας Ιωνίας αύριο θα γεμίσει χαρακτηρίζοντας το παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες που η Νίκη αντιμετωπίζει όπως όλα τα άλλα, με σοβαρότητα γιατί στόχος είναι ο πρωταθλητισμός, φέτος.

Οι Δημήτρης Παζώλης και Δημήτρης Καρακώστας θα είναι οι διαιτητές της αναμέτρησης.

Στο μεταξύ από την Αστυνομική Διεύθυνση υπήρξε απόφαση απαγόρευσης οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ κατά την διεξαγωγή του αγώνα Καλαθοσφαίρισης του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020, μεταξύ των ομάδων «ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ», ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 24.11 και ώρα 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας Βόλου.

Και οι γυναίκες

Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί θέλει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, που αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, την Κυριακή 24/11 και ώρα 11.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας, για την 3η Αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΘ Γυναικών. Σε ανακοίνωση τονίζονται τα εξής; «Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, για το τοπικό ντέρμπι γυναικών των δύο ομάδων.

Καλούνται όλοι οι φίλοι του γυναικείου μπάσκετ καθώς και οι ακαδημίες της ομάδας, να ενισχύσουν με την παρουσία τους στο γήπεδο τις παίκτριές μας, στην φετινή προσπάθεια που κάνει όλο το τμήμα.

Ας δώσουμε πνοή, στο γυναικείο μπάσκετ της πόλης μας, που το έχει ανάγκη περισσότερο από πότε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου