Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Με θετική σκέψη στην Τρίπολη

με-θετική-σκέψη-στην-τρίπολη-294188

Ο ΝΠΣ Βόλος θέλει επιτυχία στο αυριανό ματς με τον Αστέρα

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με θετική σκέψη για θετικό αποτέλεσμα θα μεταβεί από σήμερα στην Τρίπολη ο ΝΠΣ Βόλος για την επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα της Super League 1 και για το αυριανό ματς (5.15) με τον Αστέρα.

Ο ΝΠΣ Βόλος θέλει και μπορεί θετικό αποτέλεσμα στην Τρίπολη καθώς έχει μπροστά του τα πιο δύσκολα και στις 6 αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το τέλος του χρόνου καλείται να αντιμετωπίσει τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ωστόσο, εκτός από τα δύο αυτά δύσκολα ματς, οι «κυανέρυθροι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Κυριακή τον Αστέρα Τρίπολης και τη Λάρισα για τον α΄ γύρο, αλλά και τον Αρη στο Χαριλάου για τον γύρο, ενώ ενδιάμεσα θα φιλοξενήσουν τον Πανιώνιο στο Πανθεσσαλικό όπου θα έχουν και ματς κυπέλλου.

Αυτό που πάντως βλέπει ΤΩΡΑ ο Βόλος ΝΠΣ είναι το ματς στην Τρίπολη (5.15) και σήμερα ο Χ. Φεράντο βγάζει την αποστολή που θα έχει απουσίες…

Ο Ισπανός τεχνικός του Βόλου Χουάν Φεράντο αρχικά υπολόγισε πως δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Χουάν Μουνίθ πουσυμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον Αστέρα, αλλά πρόεκυψε και πρόβλημα τραυματισμού με τον Κώστα Μπαλογιάννη.

Ο νεαρός μέσος που έχει παίξει ώς τώρα σε 8 αγώνες τα 6 ξεκινώντας ως βασικός στην 11άδα, επέστρεψε με τραυματισμό από τη Σκωτία όπου αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα των Ελπίδων και ενώ και χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα μη ξεπερνώντας τα προβλήματα θα είναι τελικά εκτός της αποστολής για την Τρίπολη.

Ο ΝΠΣ Βόλος παρά τις δυο απουσίες στη μεσαία γραμμή και έχοντας και μια λύση λιγότερη με την αποχώρηση του Ηλιόπουλου θέλει και μπορεί θετικό αποτέλεσμα στην Τρίπολη

Ως τώρα ο Βόλος ΝΠΣ είναι η μοναδική ομάδα στη Σουπερλίγκα που δεν έχει ισοπαλία, αλλά προερχόμενος από νίκη επί του Παναιτωλικού θα επιδιώξει αύριο το δεύτερο φετινό «διπλό»…

Ο Τσαγκαράκης στην Τρίπολη

Ο Πέτρος Τσαγκαράκης από την Ενωση Χανίων ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Βόλος ΝΠΣ, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 24/11, στις 17:15. Πρώτος βοηθός θα είναι ο Βασιλόπουλος από την ΕΠΣ Εβρου και δεύτερος ο Μαυρουδής από το Ηράκλειο. 4ος ορίστηκε ο Μαλούτας από την Ημαθία και στο VAR θα είναι ο Μανούχος από την Αργολίδα.

Ο Τσαγκαράκης ήταν και πέρσι διαιτητής σε παιχνίδι του ΝΠΣ Βόλου και συγκεκριμένα τον αγώνα Σπάρτη – Βόλος 1-3.

Αθώος από την ΕΕΑ

Μεταξύ των αποφάσεων που ανακοίνωσε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ήταν και αυτή για το παιχνίδι Βόλος-Ηρόδοτος του περσινού πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ για το οποίο η Επιτροπή έκρινε πως δεν υπήρχαν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για χειραγώγηση του αγώνα στο πλαίσιο του στοιχήματος. Αναλυτικά: «Ακρόαση ΠΑΕ Βόλος Ν.Π.Σ.-ΠΑΕ Ηρόδοτος σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ Βόλος Ν.Π.Σ., β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ Ηρόδοτος».

Αλλαγή ημέρας στο Λάρισα- ΝΠΣ Βόλος

Αλλαξε η ημέρα στο ματς ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΝΠΣ Βόλος που τελικά θα διεξαχθεί το Σάββατο 30/11, ενώ αλλάζουν ώρα και οι αγώνες της Ξάνθης με τον Ατρόμητο και της Λαμίας με τον ΟΦΗ, όπως ενημέρωσε η Super League 1.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας Αρχής:

«Ανακοινώνεται ότι οι κάτωθι αγώνες στο πλαίσιο της 12ης & 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League, θα διεξαχθούν ως εξής:

12η αγωνιστική

• Ο αγώνας Α.Ε.Λ. – ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. θα διεξαχθεί το Σάββατο 30.11.2019 στις 17:15 (αντί για την Κυριακή 01.12.2019).

• Ο αγώνας Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 01.12.2019 στις 17:15 (αντί για 17:00).

13η αγωνιστική

• Ο αγώνας Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ – Ο.Φ.Η. θα διεξαχθεί την Κυριακή 08.12.2019 στις 15:00 (αντί για 17:00)».

Απρόοπτο με Βλάχο στον Αστέρα

Χωρίς τον Βαλεντίνο Βλάχο θα αγωνιστεί ο Αστέρα Τρίπολης στον προσεχή αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλος για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο δεξιός μπακ των Αρκάδων υπέστη διάστρεμμα, το οποίο εκτιμάται πως θα τον αφήσει εκτός δράσης για περίπου μία εβδομάδα.

Αυτό σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά απίθανο να παίξει απέναντι στους Βολιώτες και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου