ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Η ανοδική συνέχεια …από Χαλκιδική

η-ανοδική-συνέχεια-από-χαλκιδική-296296

Η Νίκη Βόλου με σοβαρότητα και πάθος θέλει το πρώτο «διπλό» στην Τρίγλια

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μετά τη νίκη ανάσα, αλλά και νίκη γοήτρου, όλοι στη Νίκη θέλουν και ανοδική βαθμολογικά συνέχεια ξεκινώντας από τη Χαλκιδική όπου την Κυριακή η ομάδα με σοβαρότητα και πάθος θέλει το πρώτο «διπλό» στην Τρίγλια…

Ολοι στη Νίκη γνωρίζουν ότι το κυριακάτικο ματς απέναντι στην ομάδα της Χαλκιδικής, όχι μόνο δεν θα είναι εύκολο, ενώ 1η και 8η Δεκέμβρη η βολιώτικη ομάδα θα αγωνιστεί ως γηπεδούχος με Καβάλα και Βέροια ευελπιστώντας ότι με επιτυχίες θα ανεβεί αρκετά βαθμολογικά.

Το θετικό για τον τεχνικό της βολιώτικης ομάδας είναι ότι σιγά σιγά βλέπει να γεμίζει η φαρέτρα του, καθώς στη διάθεσή του τίθεται ο Γιώργος Ιορδανίδης που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής, μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο ματς με τον Διαγόρα ενώ ετοιμοπόλεμος είναι και ο Σεμπάστιαν Καμπαγέρο που το τελευταίο διάστημα είχε ενοχλήσεις στο γόνατό του.

Για τον κυριακάτικο αγώνα δεν υπολογίζεται ο Σωτήρης Μπαλάφας ο οποίος θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της ποινής που «κουβαλά» από το ματς στο Αιγάλεω, όπως και ο Ισπανός Τζόρνταν Ντομίνγκεθ, ο οποίος αναρρώνει από το ράγισμα στα πλευρά που κληρονόμησε στο ματς της Ρόδου κόντρα στον Διαγόρα.

Η προετοιμασία της Νίκης συνεχίστηκε χθες με οικογενειακό διπλό και ο Στάικος Βεργέτης έδωσε πολύ μεγάλη βάση καθώς δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ζήτησε η προπόνηση να βιντεοσκοπηθεί, προκειμένου να αναλυθεί από τον ίδιο στη συνέχεια.

Η Νίκη με τον νέο προπονητή Στάικο Βεργέτη έχει μια ισοπαλία στη Ρόδο και τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι, αλλά το χαμένο έδαφος πριν δεν της επέτρεψε ακόμη να φύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού στον βαθμολογικό πίνακα!

Πάντως όπως φαίνεται ο Σ. Βεργέτης στο λίγο διάστημα έχει καταφέρει να αλλάξει πολλά προς το καλύτερο στην ομάδα και όλοι έχουν καταλάβει ότι οι συνεχόμενες νίκες μπορεί να την ανεβάσουν σε ψηλότερα επίπεδα.

Τώρα η Νίκη θα πρέπει να δείξει σοβαρότητα στο εκτός έδρας παιχνίδι στην Τρίγλια μια ομάδα που μετρά δύο συνεχόμενες νίκες μια επί του Ιάλυσου στη Ρόδο και μια επί της Καλαμάτας με τον Βολιώτη Ιάσονα Παπαδημητρίου να σκοράρει και στα δυο ματς!

Εκδρομή στην Τρίγλια από το Blue Club

Εκδρομή στην Τρίγλια για τον αγώνα της Νίκης με την τοπική ομάδα διοργανώνει το Blue Club. Παράλληλα καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας που δεν θα ταξιδέψει στη Χαλκιδική να συμπαρασταθεί τόσο στη γυναικεία, όσο και στην αντρική ομάδα μπάσκετ που κοντράρονται με τις αντίστοιχες ομάδες του Ολυμπιακού Βόλου.

Η ανακοίνωση: «Μία μάχη πέρασε με επιτυχία. Επόμενος στόχος το διπλό μέσα στη Τρίγλια.

Το BLUE CLUB «Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ» 1985 – ΘΥΡΑ 3 διοργανώνει εκδρομή την Κυριακή 24/11. Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στα γραφεία μας κάθε απόγευμα από 18:00-21:00.

Υ.Γ. Επειδή ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, καλούμε όλους τους ΝΙΚΙΩΤΕΣ που θα μείνουν στον Βόλο να βρεθούν στο κλειστό όπου υπάρχει πλούσια δραστηριότητα στο μπάσκετ.

α) Στις 11:00 το πρωί γυναικείο μπάσκετ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ολυμπιακός βόλου.

β) Στις 17:00 το απόγευμα ανδρικό μπάσκετ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ολυμπιακός βόλου.

ΟΠΟΥ ΝΙΚΗ ΚΙ ΕΜΕΙΣ BLUE CLUB «Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ» 1985 – ΘΥΡΑ 3»».

Τσιμεντερίδης στο Τρίγλια-Νίκη

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Την αναμέτρηση ανάμεσα στην Τρίγλια και τη Νίκη Βόλου, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στις 15:00, θα διευθύνει ο Σταύρος Τσιμεντερίδης από την Κοζάνη, με βοηθούς τους κ.κ. Κοκμοτό και Χατζημανώλη από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου. 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Μπουτσίκος από την Ένωση Μακεδονίας.

Προετοιμασία στα Χάνια ο στίβος

Η αγωνιστική ομάδα στίβου, του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», ανεβαίνει στα Χάνια Πηλίου σε γνωστό κατάλυμα, στο πλαίσιο της χειμερινής προετοιμασίας.

Η αποστολή αναχωρεί με λεωφορείο από το Πανθεσσαλικό Στάδιο το πρωί του Σαββάτου 23 Νοεμβρίου, με αρχηγό της αποστολής, τον υπεύθυνο οργάνωσης του τμήματος Χρόνη Βελέντζα και τους προπονητές Παύλο Παρασκευόπουλο και Αποστόλη Βλαχάβα, ενώ την Κυριακή θα βρεθεί στην πρωινή προπόνηση της ομάδας κι ο έφορος και μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Γιώργος Τάκης.

Σκοπός της αποστολής, είναι οι 30 αθλητές που συμμετέχουν, να προπονηθούν σε όλες τις παραμέτρους της φυσικής κατάστασης, στις δύσκολες ορεινές συνθήκες.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις (πρωινή, απογευματινή) το Σάββατο και μία πρωινή την Κυριακή στα ψηλότερα μονοπάτια του Πηλίου.

Η αποστολή θα επιστρέψει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το μεσημέρι της Κυριακής 24 Νοεμβρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου