ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μόνη σκέψη επιστροφή στις νίκες

μόνη-σκέψη-επιστροφή-στις-νίκες-296304

Για τον Ολυμπιακό που υποδέχεται την Κυριακή τον Ιωνικό

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με μόνη σκέψη την επιστροφή στις νίκες προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός Βόλου για το παιχνίδι της Κυριακής στη Νεάπολη με τον Ιωνικό.

Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν και πάλι τις δυσκολίες του αγώνα έμαθαν την περασμένη αγωνιστική ότι χωρίς πάθος δεν φτάνει στη νίκη και αφού η ήττα από τη Νίκη τους πλήγωσε παράλληλα τους πείσμωσε και θέλουν να ρίξουν τον Ιωνικό από την κορυφή όπως έγινε και με τα ματς με την Ιεράπετρα και την Καλαμάτα.

Την περασμένη αγωνιστική στο ίδιο γήπεδο αλλά ως φιλοξενούμενοι όλοι στον Ολυμπιακό ένιωσαν την πίκρα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι απογοητεύονται, καθώς το πρωτάθλημα δεν τελείωσε το περασμένο Σάββατο, όμως με τίποτα δεν θέλουν να επαναληφτούν παρόμοιες εμφανίσεις που δεν δικαιολογούνται από μια ομάδα που στοχεύει ψηλότερα…

Σίγουρα στο πρωτάθλημα υπάρχει πολύς δρόμος και όπως τόνισαν οι «ερυθρόλευκοι» μετά το παιχνίδι με τη Νίκη θα κοιτάξουν από το επόμενο παιχνίδι να επιστρέψουν στις νικηφόρες εμφανίσεις και να βρεθούν και πάλι στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ετσι την Κυριακή ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στη Νεάπολη τον Ιωνικό, με αποκλειστικό στόχο την επιστροφή στις νίκες, απέναντι σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στην κατηγορία, καθώς φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τα Τρίκαλα, ενώ για τους ερυθρόλευκους ακολουθούν δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς με Διαγόρα και Αιγάλεω. Πάντως τώρα αυτό που σκέφτονται όλοι στον Ολυμπιακό είναι το ματς με τον Ιωνικό…

Αγωνιστικά οι απουσίες θα είναι οι γνωστές αν και ο Θανάσης Δεινόπαπας προπονείται κανονικά, ενώ ο Ιμπάν Ράντι θα είναι ίσως σε θέση να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τον Διαγόρα στη Ρόδο.

Austrian Boys: «Γήπεδο… καμίνι με Ιωνικό»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιωνικό στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Κοιτάμε μπροστά και μόνο… Συνεχίζουμε και αφήνουμε πίσω το ματς, που η ομάδα μας ανέστησε τον πεθαμένο. Την προσεχή Κυριακή καλούμαστε να κάνουμε… καμίνι το γήπεδο, όπως εμείς ξέρουμε και να δώσουμε ώθηση στους παίκτες μας για τους τρεις βαθμούς. Αντίπαλός μας η «συνοικιακή» ομάδα του Ιωνικού. Ενημερώνουμε, ότι διαθέτουμε εισιτήρια των 7€ στον σύνδεσμο, ο οποίος θα είναι ανοιχτός σήμερα και αύριο Παρασκευή 19:00-21:00, καθώς και την ημέρα του αγώνα από τις 12:00.

ΥΓ1 : Για να βγείτε από τη γειτονιά σας και τις τρύπες σας το κάνετε μόνο με «συνοδεία»…

ΥΓ2: Τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, τον ρουφιάνο κανείς…».

Ο Γκάμαρης διαιτητής

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ιωνικό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, στον Βόλο, θα διευθύνει ο Ανδρέας Γκάμαρης από την Αθήνα.

Ο Γκάμαρης στις φετινές του διαιτησίες έχει μόνο «διπλά» ενώ «σφύριξε» και τον αγώνα Κυπέλλου Αταλάντη – Ολυμπιακός Βόλου 2-3. Τα άλλα του φετινά ματς ήταν Διαγόρας Ρόδου – Τρίκαλα 1-2 όταν ακόμη στους γηπεδούχους ήταν προπονητής ο Σ. Παπαδόπουλος και το Χανιά – Γιάννινα 0-1 . Πέρσι ο Γκάμαρης διηύθυνε τον αγώνα πρωταθλήματος Φωκικός – Ολυμπιακός Βόλου 1-1 όπου οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν στο 90΄ με πέναλτι του Λώττα.

Την Κυριακή στη Νεάπολη θα έχει πρώτο βοηθό τον Πλάκα από την Ένωση Δυτικής Αττικής και δεύτερη βοηθό την Αθανασοπούλου από τη Μεσσηνία. 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Στυλιανός από τα Τρίκαλα.

Αναλυτικά οι διαιτητές της αγωνιστικής:

Σάββατο (23/11)

15:00 Θεσπρωτός – Τρίκαλα

Διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς)

Βοηθοί: Μωυσιάδης (Γρεβενών), Στεφουλής (Γρεβενών)

4ος: Κωστούλας (Άρτας)

Κυριακή (24/11)

14:00 Ιάλυσος – Καβάλα

Διαιτητής: Γιουματζίδης (Πέλλας)

Βοηθοί: Δέλλιος (Πέλλας), Δεμερτζής (Πέλλας)

4ος: Σιδηρόπουλος (Πέλλας)

15:00 Αιγάλεω – Διαγόρας

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)

Βοηθοί: Κακαφώνης (Αχαΐας), Οικονόμου (Αχαΐας)

4ος: Φίτσας (Δυτικής Αττικής)

15:00 Ολυμπιακός Βόλου – Ιωνικός

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών)

Βοηθοί: Πλακάς (Δυτικής Αττικής), Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας)

4ος: Λεωνίδας (Τρικάλων)

15:00 Ο.Φ. Ιεράπετρας – Βέροια

Διαιτητής: Μαχαίρας (Αθηνών)

Βοηθοί: Νικολάου (Αθηνών), Σταυρόγλου (Αθηνών)

4ος: Κραγασάκης (Ηρακλείου)

15:00 Τρίγλια – Νίκη Βόλου

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

Βοηθοί: Κοκμοτός (Δωδεκανήσου), Χατζημανώλης (Δωδεκανήσου)

4ος: Μπουτσίκος (Μακεδονίας)

15:00 Καλαμάτα – Ασπρόπυργος

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Γιάντσης (Ημαθίας), Χριστοδούλου (Ημαθίας)

4ος: Λιάρος (Λακωνίας)

Ο Ιωνικός

Ο Ιωνικός έχει 4 σερί νίκες και φέτος έχει ξανακερδίσει στη Νεάπολη (τη Νίκη), ενώ έχει κερδίσει στον Βόλο τον Ολυμπιακό την περίοδο 1993-94 και 2007-08 και πήρε ισοπαλίες το 87, το 92, ενώ το κυριακάτικο ματς είναι ντέρμπι γοήτρου και για τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Συνολικά φέτος, έχει 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες και όλα του τα αποτελέσματα ήταν :

Ιωνικός – Τρίκαλα 0-0

Θεσπρωτός – Ιωνικός 0-2

Ιωνικός – ΟΦ Ιεράπετρας 0-1

Καλαμάτα – Ιωνικός 1-0

Ιωνικός – Ιάλυσος Ρόδου 1-0

Νίκη Βόλου – Ιωνικός 1-2

Αιγάλεω – Ιωνικός 1-2

και Ιωνικός – Διαγόρας Ρόδου 3-2

Στα δυο τελευταία ματς ο Ιωνικός των τεσσάρων συνεχόμενων νικών κέρδισε με ανατροπές ενώ αυτό το σερί χάρισε και μία διάκριση για τον κόουτς της ομάδας. Ο Δημήτρης Αρναούτης είναι πια ο τρίτος προπονητής σε νίκες στους Νικαιώτες. Μετά την επικράτηση επί του Αιγάλεω έφτασε τις 18 ξεπερνώντας τους Βαγγέλη Βλάχο (16) και Σέρχιο Μαρκαριάν.

Με την τελευταία του επί του Διαγόρα έφτασε τις 19 και βρίσκεται πια στο -7 από τον Γιάτσεκ Γκμοχ (26) και σε περίπτωση που ο Ιωνικός συνεχίσει έτσι, ο Αρναούτης θα αφήσει πίσω του και τον Πολωνό.

Στην κορυφή βρίσκεται ο Όλεγκ Μπλαχίν των 44 νικών. Πρόκειται φυσικά και για τον προπονητή με τις περισσότερες παρουσίες στον πάγκο του Ιωνικού. Ο Ουκρανός έκατσε σε 144 παιχνίδια (6 σεζόν), κάτι εντυπωσιακό για τα ελληνικά δεδομένα και ειδικά της σημερινής εποχής. Ο Γκμοχ είχε 65 παρουσίες σε τέσσερις σεζόν. Από εκεί και πέρα, σε 54 ματς κοούτσαρε ο Σωκράτης Γέμελος (4 σεζόν) και σε άλλα τόσα ο Γιάνους Κόβαλικ (2 σεζόν. Ο Βαγγέλης Βλάχος είχε 53 ματς.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

«Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκφράζει τη θλίψη της για τον αδόκητο χαμό του παλαιού κολυμβητή και πολίστα Δημήτρη Καπότση.

Ο Δημήτρης Καπότσης εκτός από την έντονη αθλητική του δραστηριότητα με μεγάλες επιτυχίες στην κολύμβηση και την υδατοσφαίριση διετέλεσε μέλος της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ και έφορος της γυναικείας ομάδας καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου.

Η Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Το ΔΣ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου