ΤΟΠΙΚΟ

Διήμερο με ντέρμπι τοπικού πρωταθλήματος

διήμερο-με-ντέρμπι-τοπικού-πρωταθλήμ-303079

Διήμερο με ντέρμπι και στα τοπικά πρωταθλήματα περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Ε.Π.Σ.Θ. το Σαββατοκύριακο και μάλιστα σε όλες τις κατηγορίες με τα «φώτα» να πέφτουν στο αυριανό της Α’ Κατηγορίας στο Βελεστίνο και το ματς Ρήγα-Σαρακηνού.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Σήμερα στην 7η αγωνιστική της Α΄ΕΠΣΘ η Αγία Αννα θα υποδεχτεί την Ακρόπολη, ενώ ο Αίαντας που για δυο συνεχόμενες αγωνιστικές «έσπαγε» αήττητα θα αγωνιστεί στην Αγία Παρασκευή και αύριο ο Ρήγας Φεραίος που γνώρισε στην 6η αγωνιστική την πρώτη του ήττα χάνοντας στη Σούρπη θα υποδεχθεί τον Σαρακηνό που έχει το απόλυτο 6 στα 6 και τη διαφορά από τον δεύτερο στους 3 βαθμούς.

Επίσης στην 7η αγωνιστική στην Α΄ΕΠΣΘ ξεχωρίζει σήμερα και το ματς Πύρασος-Ιάσων Αλλης Μεριάς με τις δυο ομάδες να μην έχουν ώς τώρα νίκη, ενώ στη Β΄ Κατηγορία οι αήττητοι Μυρμιδόνες Πλατάνου θα υποδεχθούν αύριο τη Μακρινίτσα που την περασμένη αγωνιστική «έσπασε» το αήττητο του Πανιωνίου και το επίσης αήττητο Αθλ. Κολέγιο Νίκης θα υποδεχθεί τη Σκόπελο που την περασμένη Κυριακή είχε την πρώτη ήττα και έπεσε από την κορυφή…

Ιδιαίτερης σημασίας είναι τα ματς Ελευθεριακός- Ανθιμος Γαζής και Πηλέας -Λεχώνια, καθώς παίζουν μεταξύ τους οι 4 ομάδες της κατηγορίας που δεν έχουν νίκη, ενώ στη Γ΄ Κατηγορία ο Απόλλων Καναλίων και ο Κένταυρος Νοτίου Πηλίου έχοντας το απόλυτο και μοιράζονται την πρωτοπορία παίζουν την Κυριακή το ντέρμπι κορυφής ενώ ο Αχιλλέας και η ΑΕΔ που είναι χωρίς νίκη παίζουν εκτός έδρας… Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στις τρεις κατηγορίες της ΕΠΣΘ έχει ως εξής:

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΘ -7η αγωνιστική

Σάββατο 16 Νοεμβρίου

Γηπ. Olimpico (3 μ.μ.): Αγία Αννα-Ακρόπολη, Ευαγγελιάς, Σακκάς Δ., Αναστασίου Α.

Γηπ. Αγχιάλου (3 μ.μ.): Πύρασος-Ιάσων Α.Μ., Χαλβατζάκος, Γεωργαντζής, Σκαρίμπας

Γηπ. Αγ. Παρασκευής (3 μ.μ.): Αγία Παρασκευή-Αίας Σούρπης, Θεοχάρης, Σαμαράς, Μπαρτζιάλης

Κυριακή 17 Νοεμβρίου

Γηπ. Διμηνίου (11 π.μ): Δάφνη-Δήμητρα Τασιόπουλος Γ., Σακκάς Π., Σφυρής

Γηπ. Γατζέας (11 π.μ): Α.Ε. 2002-Σκιάθος, Νικόπουλος, Γεωργαντζής, Τασιόπουλος Κ.

Γηπ. Βοηθητικό ΕΑΚ (11 π.μ): Τοξότης-Πρωτεσίλαος, Βλάχος, Καρακίτσιος, Σκρίμπας

Γηπ. Βελεστίνου (3 μ.μ.): Ρήγας Φεραίος –Σαρακηνός, Γραβάνης, Σακκάς Π., Σφυρής

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ

9 ΓΚΟΛ: Μάριος Φουρκιώτης (Ακρόπολη)

7 ΓΚΟΛ: Γιάννης Αραπίτσας (Αίας), Νίκος Παγώνης (Ακρόπολη)

6 ΓΚΟΛ: Γ. Νικολαΐδης (Σκιάθος), Δ. Σέττος (Ρήγας), Λ. Δενελάβας (Τοξότης)

5 ΓΚΟΛ: Χρήστος Κλουκουτάρας (Δήμητρα), Δημήτρης Στουμποβίκος (ΑΕ 2002), Αντώνης Τζοβάρας (Αγία Αννα), Δημήτρης Γάρος (Ρήγας), Θανάσης Κατσαβριάς (Αίας)

4 ΓΚΟΛ: Θράσος Βαλωτής (Πρωτεσίλαος), Κώστας Φλίγκος (Σαρακηνός), Γιώργος Τζίκας (Σαρακηνός), Ε. Τσιουρής (Σαρακηνός)

3 ΓΚΟΛ: Καρράς (Δήμητρα), Θανάσης Παπαδόπουλος (Δήμητρα), Δημολιός (Αγία Αννα), Αραμπατζής (Ρήγας), Καρακίτσος (Δάφνη)

2 ΓΚΟΛ: Π. Θωμαϊδης (Δήμητρα), Β. Καλαμίδας (Αγία Αννα), Νικογιάννης (Πρωτεσίλαος), Γουτούλης (Ρήγας),Καλαμάτας (Σαρακηνός), Αλμπαν Κόντρα (Ιάσων), Μαν. Μεγαγιάννης (Αγία Παρασκευή), Μαυροζούμης (Αγία Παρασκευή), Καραγιάννης (Αγία Παρασκευή), Χειλάς (Αίας), Μάστορας (Τοξότης), Ι. Μόσιος (Ακρόπολη)

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΘ-6η αγωνιστική

Σάββατο 16 Νοεμβρίου

Γηπ. Ριζομύλου (3 μ.μ.): Αστέρας Ριζ.-Μαγνησιακός, Λακιάς, Αντωνίου, Τριφονίδης

Γηπ. «Βασδέκειο» (6 μ.μ.): Ελευθεριακός-Άνθιμος Γαζής, Σαρρής, Κόκκαλης, Γκατζούνας

Κυριακή 17 Νοεμβρίου

Γηπ. ΕΤΒΑ (11 π.μ.): Πηλέας-Ένωση Λεχωνίων/Νηλέα, Αθηναίος, Δημητράκης, Τασιόπουλος Θ.

Γηπ. «Βασδέκειο»(11 π.μ.): Α.Κ. Νίκης-Σκόπελος, Σαρρής, Σακκάς Δ., Αγγελόπουλος

Γηπ. Αγχιάλου (11 π.μ.): Αγχίαλος-Πανιώνιος, Θεοχάρης, Μπαρτζιάλης, Αντωνίου

Γηπ. Πλατάνου (3 μ.μ.): Μυρμιδόνες-Μακρινίτσα, Καλατζής, Λακιάς, Γερμάνης

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ

6 ΓΚΟΛ: Τσακίρης (Πανιώνιος)

5 ΓΚΟΛ: Π. Βούλγαρης (Μυρμιδόνες), Μάτζαρης (Μυρμιδόνες)Ι. Παπαστεργίου (Αθλ. Κολέγιο Νίκης)

4 ΓΚΟΛ: Ταφίλης (Πανιώνιος)

3 ΓΚΟΛ: Κυπτίου (Πανιώνιος), Τσόγκας (Μυρμιδόνες), Κωνσταντέλος (Αστέρας), Καραγιώργος (Μαγνησιακός), Λάιος (Ελευθεριακός), Μωυσίδης (Μακρινίτσα) Κάρρος (Αστέρας)

2 ΓΚΟΛ: Χαλιμούρδας (Αστέρας), Πότσης (Λεχώνια), Τζήμας (Λεχώνια), Στεργίου (Πανιώνιος), Μαγιόγλου (Αγχίαλος), Βέρμπης (Μακρινίτσα), Σιαμέτη (Αστέρας ), Μπαρμπαγιαννάκος (Πηλέας), Κουτσούκης (Αθλ. Κολέγιο Νίκης), Κουτσαρνάκης (Αθλ. Κολέγιο Νίκης)

Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΘ-5η αγωνιστική

Σάββατο 16 Νοεμβρίου

Γηπ. Ευξεινούπολης (3 μ.μ.): Άθλος-Α.Ε. Διμηνίου, Πλακιάς, Παναγιωτόπουλος, Κουβάτα

Κυριακή 17 Νοεμβρίου

Γηπ. «Βασδέκειο»(3 μ.μ.): Ν. Μαγνησιακός-Αχιλλέας, Κατσιγιαννάκης, Μπόλτσης, Χασιώτης

Γηπ. Βοηθητικό ΕΑΚ (3 μ.μ.): Δημητριάς-ΑΠΟΒ, Χαλβατζάκος, Ανδραδόπουλος ,Τοζακίδης

Γηπ. Καναλίων (3 μ.μ.): Απόλλων Καν.-Κένταυρος Ν.Π., Κούστας, Κούφιος, Σαρακατσάνος

Ρεπό: Ερμής

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ

5 ΓΚΟΛ: Μπουμπούκης (Ερμής)

4 ΓΚΟΛ: Νταϊλάνι (ΑΠΟΒ)

3 ΓΚΟΛ: Πιπινής (Αθλος) Σ.Ζαφειρόπουλος (Δημητριάς), Παρθένης (ΑΠΟΒ)

2 ΓΚΟΛ: Νούλας (Κανάλια), Χούμπλης (ΑΠΟΒ), Τσόχας (ΑΠΟΒ), Πετρόπουλος (Δημητριάς), Ασημάκης (Δημητριάς), Καλέμι (Άθλος), Τίτου (Αθλος), Κομπούρας (Αθλος), Σεφέρη (Κένταυρος Ν.Π.)

Νέα σχολή διαιτησίας ποδοσφαίρου

Η ΕΠΣ Θεσσαλίας και η Τοπική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνουν τη λειτουργία νέας σχολής διαιτησίας ποδοσφαίρου υπό την αιγίδα της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Οι αιτήσεις συμμετοχής υποψηφίων διαιτητών θα γίνονται δεκτές στα γραφεία της Ενωσης (Λαχανά 38 – Παλαιά, τηλ. 2421027147) μέχρι και τις 18/12. Οι υποψήφιοι νέοι διαιτητές θα πρέπει να είναι ηλικίας 16 έως 35 ετών, να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Γυμνασίου και να υποβάλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Τίτλοι σπουδών, αντίγραφο ποινικού μητρώου, φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας, ιατρικές γνωματεύσεις (καρδιολόγος & οφθαλμίατρος), σχετική αίτηση, παράβολο. Για τους αλλοδαπούς επιπρόσθετα απαιτούνται νόμιμα επικυρωμένες φωτοτυπίες άδειας παραμονής και διαβατηρίου. Η τοποθεσία διεξαγωγής των μαθημάτων θα είναι η αίθουσα επιμορφωτικών συγκεντρώσεων της ΕΠΣ Θεσσαλίας (Λαχανά 38 – Παλαιά). Υπεύθυνος της σχολής διαιτησίας είναι ο εκπαιδευτής Σακαρίκος Θωμάς (τηλ. 6983516941).

7/12 το πρωτάθλημα Κ-12 και Κ-14

Στις 7 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουν φέτος τα πρωταθλήματα για τις μικτές της ΕΠΣ Θεσσαλίας με τη νέα μορφή και θα αφορούν στις ομάδες Κ-12 και Κ-14.

Οι μικτές της ΕΠΣ Θεσσαλίας είναι στον 4ο όμιλο μαζί με τις αντίστοιχες ομάδες των ΕΠΣ Καρδίτσας, Φθιώτιδας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φωκίδας και Βοιωτίας και την Τρίτη 19/11 στα γραφεία της ΕΠΟ θα γίνει η κλήρωση για τον καθορισμό του αγωνιστικού προγράμματος των πανελλήνιων πρωταθλημάτων Κ-12 και Κ-14.

Στο πρωτάθλημα Κ-12 δικαίωμα συμμέτοχης έχουν ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν από 1/1/2008 έως και 31/12/2009 και στο πρωτάθλημα Κ-14 συμμετέχουν ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν από 1/1/2006 έως και 31/12/2007.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου