ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με τον δικό του «αέρα» ο Ολυμπιακός Βόλου

με-τον-δικό-του-αέρα-ο-ολυμπιακός-βόλ-304945

Με τον δικό του «αέρα» ετοιμάζεται για το ντέρμπι με τη Νίκη ο Ολυμπιακός Βόλου έχοντας καλή ψυχολογία μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες, έχοντας βαθμούς περισσότερους από τη σαββατιάτικη αντίπαλο και έχοντας διατηρηθεί αήττητος σε όλα τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στον Ολυμπιακό μπορεί να έχουν να κερδίσουν τη Νίκη εκτός έδρας από το 1981, αλλά στην επίσημη B’ Eθνική έχουν γίνει τριάντα συναντήσεις και οι ερυθρόλευκοι συνολικά υπερέχουν με 14 νίκες, 11 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Το Σάββατο στις 3 μ.μ. είναι πάντως ένα ιδιαίτερο παιχνίδι αφού κατ΄ αρχάς γίνεται στο γήπεδο της Νεάπολης, ενώ όπως όλα τα ντέρμπι των δύο μεγάλων του Βόλου μπορεί να είναι απρόβλεπτο αν και στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν με χαμηλούς τόνους πως είναι η καλύτερη ομάδα και μπορούν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους προς τις ακόμη ψηλότερες θέσεις, αν και αναγνωρίζουν τόσο την αξία του αντιπάλου όσο και το γεγονός ότι «καίγονται» για τη νίκη!

Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα για το σαββατιάτικο ντέρμπι έχει απουσίες, αλλά και λύσεις… Ο Φίλιππος Σκοπελίτης δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι, καθώς δεν μπορεί να είναι έτοιμος 100% ενώ θα λείψουν και οι Ιμπάν Ράντι και Θανάσης Δεινόπαπας.

Πάντως ο Αντώνης Τσιάρας που στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο αντίκρισε την τέταρτη κίτρινη κάρτα θα εκτίσει την ποινή του στο ματς της 11ης αγωνιστικής με την Τρίγλια. Συνεπώς, θα δώσει κανονικά το «παρών» στο ντέρμπι του Σαββάτου με τη Νίκη στο γήπεδο της Νεάπολης.

Austrian Boys: Τίποτα λιγότερο από το διπλό

Τους τρεις βαθμούς της νίκης στο ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου απαιτούν οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού Βόλου Austrian Boys. «ΔΙΠΛΟ, ΔΙΠΛΟ, ΔΙΠΛΟ και 3 βαθμούς. Τίποτα λιγότερο» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωσή τους.

Αναλυτικά: «Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών η ομάδα μας βρέθηκε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Οι απαιτήσεις του κόσμου μας όμως είναι ακόμα μεγαλύτερες.

Το Σάββατο παίζουμε απέναντι στη συνοικιακή ομάδα της Νέα Ιωνίας. Ζητάμε το αυτονόητο!! ΔΙΠΛΟ, ΔΙΠΛΟ, ΔΙΠΛΟ και 3 βαθμούς. Τίποτα λιγότερο. ΒΓΑΛΤΕ την ψυχή σας, ΡΙΞΤΕ τον ιδρώτα σας, ΒΑΛΤΕ τα πόδια σας για όλους εμάς, τους πιστούς στρατιώτες και τους εαυτούς σας! Κάντε το 23-10 στις νίκες και θα είστε οι πρώτοι μάγκες!

Ενημερώνουμε ότι ο σύνδεσμός μας θα είναι ανοιχτός Πέμπτη, Παρασκευή από τις 19:00!! Καλούμε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου την ημέρα του ματς στον σύνδεσμο από τις 11:00 για καφέ, για μπίρες, καθώς και για να ψήσουμε κοτόπουλα τα οποία προμηθευτήκαμε σε μπλε συσκευασίες…

ΥΓ: ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ…».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου