ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με θετική σκέψη στην Καλαμάτα

με-θετική-σκέψη-στην-καλαμάτα-319665

Με θετική σκέψη βλέπει ο Ολυμπιακός Βόλου το κυριακάτικο παιχνίδι στην Καλαμάτα για την 6η αγωνιστική της Football League, θέλοντας να δώσει συνέχεια στη πρώτη νίκη που είχε στο πρωτάθλημα την περασμένη Κυριακή επί της Ιεράπετρας.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Θετική είναι και η προϊστορία των αγώνων του Ολυμπιακού με την Καλαμάτα αφού στις συνολικά 20 συναντήσεις σε Α’ και Β’ Εθνική ο Ολυμπιακός έχει 9 νίκες, 5 ισοπαλίες και 6 ήττες. Βέβαια, ο Ολυμπιακός είχε και ήττες στην Καλαμάτα που συνέβαλαν στο να πέσει κατηγορία (το ’75 από την Α’ και το ’94 από τη Β’), αλλά την τελευταία φορά το 2010 στη Μεσσηνία κερδίζοντας πανηγύρισε την άνοδό του στην Σουπερλίγκα. Στην Καλαμάτα έχει πάρει 3 νίκες 2 ισοπαλίες και έχασε 5 φορές τελευταία το 2008.

Ο Ολυμπιακός που μέσα στο Νοέμβριο θα δώσει 4 ματς, 3/11/19 στην Καλαμάτα, 10/11/19 θα υποδεχθεί τον Ιάλυσο Ρόδου, 17/11/19 θα φιλοξενηθεί από τη Νίκη Βόλου και στις 24/11/19 θα υποδεχθεί τον Ιωνικό θέλει να έχει μια καλή συγκομιδή βαθμών.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σούλης Παπαδόπουλος, μετά το προχθεσινό ματς κυπέλλου που η ομάδα έχασε 3-0 στη Λάρισα από τον Πανιώνιο τόνισε: «Ξέρουμε ότι δεν θα κατακτήσουμε το Κύπελλο, γι’ αυτό και επιλέξαμε να βάλουμε πολλά παιδιά που δεν έχουν αγωνιστεί και δεν έπαιξαν και την περασμένη Κυριακή. Έπρεπε να ξεκουράσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές, γιατί έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή με την Καλαμάτα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν σεβόμαστε τον θεσμό. Άλλωστε, η ομάδα- ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο- έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο, παρόλο που ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε πολύ κακή κατάσταση και δεν βοήθησε ούτε εμάς, ούτε τον Πανιώνιο. Νομίζω όμως, ότι στο πρώτο ημίχρονο τα πήγαμε καλά, ήμασταν καλύτεροι, θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί και στο δοκάρι, αλλά και σε μία – δύο περιπτώσεις με τον Κουτσιανικούλη. Στο δεύτερο χρόνο δώσαμε χρόνο και σε κάποια άλλα παιδιά και βγάλαμε κάποιους παίκτες για να τους ξεκουράσουμε. Μέχρι να γίνει το πέναλτι, νομίζω ότι ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Από το χρονικό εκείνο σημείο έπεσε η ψυχολογία των παικτών μας και ο Πανιώνιος βρήκε τρόπο και έβαλε άλλα δύο γκολ. Όταν παίζεις και με οκτώ αλλαγές, από το ένα παιχνίδι στο άλλο, σίγουρα δεν μπορείς να βρεις ρυθμό. Αυτό που μου άρεσε ήταν η παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, αυτό που δεν μου άρεσε ήταν η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο. Γιατί τα παιχνίδια δεν παίζονται για 45 λεπτά, αλλά για 90.

Νομίζω, ότι για εμένα που είμαι μία εβδομάδα στην ομάδα, ήταν πολύ χρήσιμο το παιχνίδι, γιατί είδα κάποια παιδιά, που μπορούν να μας βοηθήσουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αυτό που με στενοχωρεί είναι, ότι ενώ είχαμε μιλήσει με τον γιατρό για το Δεινόπαπα, είχε να παίξει 1,5 χρόνο μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό, αποφασίσαμε να αγωνιστεί 45 λεπτά. Εκεί φταίω εγώ, ενθουσιάστηκε και αυτός και μου είπε να τον αφήσω άλλα 10 λεπτά ακόμα στο παιχνίδι. Έπρεπε να είχε γίνει αλλαγή και δυστυχώς τραυματίστηκε. Δεν είναι τίποτα σοβαρό, ένα τράβηγμα στον δικέφαλο, αλλά θα τον κρατήσει πίσω μια εβδομάδα. Αυτό με έχει στεναχωρήσει πιο πολύ από όλα…». Ο Δεινόπαπας και ο Ράντι θα είναι οι απουσίες για τον Σούλη Παπαδόπουλο στο Κυριακάτικο ματς.

«Μετά τη Λάρισα Ολυμπιακός»

«Μετά τη Λάρισα, σειρά έχει ο Ολυμπιακός Βόλου» γράφει η ανακοίνωση της Καλαμάτας ενόψει του κυριακάτικου αγώνα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ. «Να μη μείνει καμία κενή θέση στο γήπεδο» προτρέπει η διοίκηση των μελανόλευκων, κλείνοντας το κάλεσμα προς τον κόσμο.

Η ανακοίνωση της μεσσηνιακής ΠΑΕ: «Μετά την καταπληκτική εμφάνιση της ομάδας μας στον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στη Λάρισα, σειρά έχει την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 15:00 ο Ολυμπιακός Βόλου! Φίλαθλοι της «Μαύρης Θύελλας» ελάτε να θαυμάσουμε και να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τους ποδοσφαιριστές, που μέχρι σήμερα έχουν δώσει τα πάντα, η Καλαμάτα να επιστρέψει με τον καλύτερο τρόπο στο προσκήνιο του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου! Την Κυριακή απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου δεν πρέπει να μείνει καμία κενή θέση στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας! Η διατήρηση της ομάδας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Football League είναι επιβεβλημένη! Ελάτε να πανηγυρίσουμε μια νέα μεγάλη επιτυχία μας».

Καδδάς από την Πάτρα στην Καλαμάτα

Ο Ολυμπιακός στρέφει το ενδιαφέρον του ήδη στο κυριακάτικο ματς (3/11, στις 15:00), πρωταθλήματος στην Καλαμάτα που διαιτητής ορίστηκε Παναγιώτης Καδδάς από την ΕΠΣ Αχαΐας . Ο 28χρονος ρέφερι έχει διευθύνει συνολικά 15 αγώνες Γ’ Εθνικής και 5 Football League. Βοηθοί θα είναι οι Δημήτρης Βεργέτης από την Αρκαδία και Σπήλιος Οικονόμου από την Πάτρα. 4ος ορίστηκε ο Νίκος Αυγερινός από την Αρκαδία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου