ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αύριο στη Νεάπολη με Ιεράπετρα

αύριο-στη-νεάπολη-με-ιεράπετρα-324779

Αύριο νωρίς το μεσημέρι στο γήπεδο της Νεάπολης (στις 14.00 για συγκοινωνιακούς λόγους) ο Ολυμπιακός Βόλου επιχειρεί το νέο ξεκίνημα… και στη νέα έδρα, με νέο προπονητή θέλει να πάρει την πρώτη φετινή νίκη στο ματς με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Για το πρώτο παιχνίδι με τον Σούλη Παπαδόπουλο πρώτη φορά στον πάγκο και σε σχέση με το προηγούμενο έδρας στον Αλμυρό είναι απόλυτα έτοιμος ο Ιμπάν Ράντι που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ δεν θα αγωνιστεί ο τραυματίας Ηλίας Μακρυωνίτης. Ως γνωστόν ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» χτύπησε στο πρόσωπο στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό και του τοποθετήθηκαν ράμματα. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Νίκος Γιδόπουλος.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Ανακοίνωση-κάλεσμα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ, ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας, ο οποίος θα διεξαχθεί στη Νεάπολη, ζητώντας από τον κόσμο να «κοκκινίσει» το γήπεδο. Παράλληλα, έκανε γνωστό και το τι θα ισχύσει με τα εισιτήρια. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:

«Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στις 14:00 ο Ολυμπιακός Βόλου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League δίνει έναν πολύ σημαντικό αγώνα απέναντι στην ομάδα του Ο.Φ. Ιεράπετρας. Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο να σταθεί για ακόμα έναν αγώνα δίπλα στην ομάδα μας και να «κοκκινίσει» το Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης.

Σε ό,τι αφορά στα εισιτήρια του αγώνα η είσοδος των φιλάθλων μας θα γίνεται από την θύρα 1 (από την οδό Υδρας) και το εκδοτήριο των εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 12.00. Τιμή εισιτηρίου (γενική είσοδος) 10€.

Οι άνεργοι θα εισέρχονται στον αγώνα μετά την παραλαβή του εισιτηρίου τους από το εκδοτήριο και με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους.

Οσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver παρακαλούνται όπως προσέρχονται στο εκδοτήριο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής. Απαραίτητη για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής είναι η επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.

Παιδιά μέχρι 12 ετών εισέρχονται δωρεάν με απαραίτητη την συνοδεία κηδεμόνα.

Παρακαλούνται οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας Gold να προσέλθουν στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου (Λαχανά 38, 1ος όροφος), σήμερα Σάββατο 26 Οκτωβρίου, για την παραλαβή της κάρτας parking».

Κάλεσμα των Austrian Boys

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys οι οποίοι καλούν τα μέλη τους και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου να δώσουν δυναμικό «παρών» στο παιχνίδι με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας στη Νεάπολη. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Την Κυριακή η ομάδα μας μετά από ένα μεγάλο διάστημα «από δω και από κει» επιστρέφει να στον Βόλο. Στις 14:00 καλούμε όλον τον φίλαθλο κόσμο να ντυθεί στα ερυθρόλευκα και να κατακλύσει τη Νεάπολη. Με τις μπλούζες μας, τα κασκόλ μας και τις σημαίες μας δίνουμε χρώμα στη Νεάπολη και με τις φωνές μας και τα συνθήματά μας δίνουμε παλμό στην κερκίδα. Ολοι εκεί να βοηθήσουμε την ομάδα μας να φτάσει στο πρώτο τρίποντο της χρονιάς. Ο σύνδεσμός μας θα είναι ανοιχτός την Κυριακή από τις 12:00 και στις 13:00 θα φύγουμε όλοι μαζί για το γήπεδο.

ΥΓ. Βόλε παίξε γερά, παίξε με τσαμπουκά…και ο κόσμος σου θα τραγουδά».

Πουλικίδης στη Νεάπολη

Το παιχνίδι Ολυμπιακός Β. – Ο.Φ. Ιεράπετρας που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, στις 14:00, θα διευθύνει ο Κώστας Πουλικίδης από την Ένωση Δράμας.

Ο 30χρονος ρέφερι δεν έχει διευθύνει στο παρελθόν παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου ενώ αυτό θα είναι το πρώτο του για τη φετινή σεζόν σε επαγγελματική κατηγορία.

Στο Αλκαζάρ το παιχνίδι Κυπέλλου

Με νεότερη απόφασή της η ΕΠΟ όρισε το παιχνίδι Κυπέλλου του Ολυμπιακού Βόλου με τον Πανιώνιο, για την 5η φάση της διοργάνωσης, στο στάδιο Αλκαζάρ, την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στις 15.00. Θυμίζουμε, πως στο ίδιο γήπεδο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δώσει και το προηγούμενο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πόντου, στο οποίο είχαν επικρατήσει με 1-0, με γκολ του Στάθη Ρόκα και είχαν πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Πανιώνιο, η οποία θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη 30/10 θα διευθύνει ο Στάθης Γκορτσίλας από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους Δημήτρη Νατσιόπουλο (ΕΠΣ Μακεδονίας) και Κωνσταντίνο Καλαμπόκη από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Μιχαήλ Ματσούκας από την Αιτωλοακαρνανία.

Το μπάσκετ αύριο με Ικάρους

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τους Ικάρους Τρικάλων δίνει την Κυριακή 27 Οκτωβρίου, στις 5 μ.μ., στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου, η ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Βλιώρας θα έχει όλους τους παίκτες στην αποστολή, πλην του τραυματία Χροναίου, που θα είναι έτοιμος να ενισχύσει τον Ολυμπιακό, από το επόμενο παιχνίδι.

Στις δηλώσεις του, ο Γιώργος Βλιώρας επεσήμανε: «Το κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στους Ικάρους Τρικάλων είναι δύσκολο για εμάς, απέναντι σε μια ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους. Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, μετά την ήττα στην Αριδαία, που ήρθε, κυρίως λόγω της έλλειψης προσήλωσης και συγκέντρωσης στα τελευταία δευτερόλεπτα. Με τη στήριξη του κόσμου μας, η μαζική προσέλευση του οποίου στο παιχνίδι θα δώσει ώθηση και κίνητρο στα νέα παιδιά, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να ενισχύσει την προσπάθεια των παικτών. Η γενική είσοδος ορίζεται στα 5 ευρώ. Τα παιδιά κάτω των 13 ετών εισέρχονται δωρεάν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου