Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

ΝΠΣ Βόλος με ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό σήμερα στις 7.30μ.μ.

νπσ-βόλος-με-παοκ-στο-πανθεσσαλικό-σήμ-324823

Με πρωινό χαλάρωμα σήμερα ολοκληρώνει την προετοιμασία του ο ΝΠΣ Βόλος για το αποψινό μεγάλο παιχνίδι στις 19:30 στο Πανθεσσαλικό με τον ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική της Super League 1 που προβλέπεται μεγάλη προσέλευση κόσμου…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο ΝΠΣ Βόλος θέλει να είναι ανταγωνιστικός παρά τις απώλειες του Ισπανού μέσου Χουάν Μουνίθ και των δανεικών παικτών που έχει η ομάδα από τον ΠΑΟΚ…

Από τους δανεικούς από τον ΠΑΟΚ σήμερα δεν θα αγωνιστεί κανείς παρά το γεγονός ότι μόνο δύο το έχουν προβλέψει αυτό (να μην αγωνίζονται κόντρα στην ομάδα που ανήκουν) στο συμβόλαιό τους. Στην ουσία πάντως σε σχέση με το προηγούμενο ματς θα λείψουν ο Διαμαντής και ο Λύρατζης καθώς ο Μυστακίδης ήταν έκτος αποστολής ο Μπαλογιάννης δεν αγωνίστηκε, ενώ οι Μελίσσας και Τσαούσης δεν έχουν ακόμη συμμετοχή στο πρωτάθλημα…

Ενώ ο Χουάν Φεράντο θα ανακοινώσει σήμερα τους 19 που θα έχει στο Πανθεσσαλικό πιθανόν οι: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Φεράρι, Δημόπουλος, Τσοκάνης, Μαξ, Ατιάτ Άλαχ, Ζοάο, Τόρες, Γέντρισεκ θα είναι οι 10 από τους 11 με τη δεύτερη θέση του στόπερ να διεκδικούν οι Μπασόνγκ, Μήτογλου, Τσίκα και διαθέσιμοι να είναι και οι Ηλιόπουλος, Μάντζης, Κορέλας, Καραγκιόζης και Κορνέζος…

Στον ΠΑΟΚ ο Πορτογάλος προπονητής αναμένεται να ακολουθήσει την ίδια συνταγή που χρησιμοποίησε και στο περασμένο ματς με τη Λαμία.

Συνεπώς, ο Μίροσλαβ Στοχ αναμένεται να κρατήσει τη θέση του το αρχικό σχήμα, ενώ μοναδική αλλαγή φαίνεται πως θα γίνει στον άξονα. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Πέλκας, που έχει ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπώρησε τον τελευταίο μήνα, αναμένεται να πάρει τη θέση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με τον Βόλο ήταν ο Λέο Ζαμπά, ενώ εκτός αποστολής βρίσκονται επίσης ο ανέτοιμος Μαουρίσιο αλλά και οι Βαρέλα, Ελ Καντουρί και Βέρνμπλουμ.

Αναλυτικά η αποστολή: Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Αουγκούστο, Μίσιτς, Στοχ, Πέλκας, Λημνιός, Σβιντέρσκι (πιθανή 11άδα), Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Μιχάι, Ντόουγκλας, Εσίτι, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Άκπομ.

Στο μεταξύ αναμένεται και μεγάλη προσέλευση κόσμου… Οι Βολιώτες φίλαθλοι έχουν αρχίσει να προμηθεύονται τα εισιτήρια για το μεγάλο παιχνίδι, ενώ λέγεται πως και η διάθεση εισιτηρίων στους φίλους του ΠΑΟΚ ξεπέρασε τις 5.000.

Οδηγίες για τους φιλάθλους

Από την ΠΑΕ Βόλος ανακοινώθηκε ότι «συνεχίσθηκε και χθες παραμονή του αγώνα ΒΟΛΟΣ- ΠΑΟΚ (απόψε 7.30 μ.μ. Πανθεσσαλικό)με αμείωτη ένταση η διάθεση των εισιτηρίων ενώ η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΠΑΟΚ γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, Βόλος) και σήμερα Σάββατο από 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ.

Σήμερα, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου στην 1η πεζογέφυρα θα ανοίξουν στις 2.00 μ.μ. όπου οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, για λόγους ασφαλείας η είσοδος των φιλάθλων του Βόλου θα γίνεται μόνο από την 1η πεζογέφυρα.

Υπενθυμίζουμε ότι από φέτος τα εισιτήρια του αγώνα είναι ηλεκτρονικά και για την έκδοσή τους ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ το ΑΜΚΑ του κατόχου. Ως εκ τούτου οι φίλαθλοι του Βόλου που επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο θα πρέπει να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους.

Επειδή από φέτος λόγω της συμμετοχής του Βόλου στη Σούπερ Λίγκα, ισχύει το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, η έκδοση του οποίου είναι χρονοβόρα και για την οποία ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ο ΑΜΚΑ, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει του φιλάθλους της ότι για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός την ημέρα του αγώνα είναι προτιμότερη η αγορά του εισιτηρίου από τα γραφεία της ομάδας (μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι).

Για όσους πάντως επιθυμούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους από το Πανθεσσαλικό στάδιο πριν από την έναρξη του αγώνα, συνιστάται η πρόωρη προσέλευσή τους ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους.

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά εισιτηρίου απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έκδοση κάρτας φιλάθλου η οποία κοστίζει 10 ευρώ για όλη την αγωνιστική περίοδο.

Για τον λόγο αυτό, οι φίλοι της ομάδας που δεν έχουν εκδώσει την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ, θα πρέπει να το πράξουν είτε από τα γραφεία της ΠΑΕ μέχρι το Σάββατο στις 2.00 μ.μ., είτε από το ειδικό ταμείο που θα λειτουργεί έξω από τη 1η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου από τις 2.00 μ.μ. και μέχρι την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα εισέλθουν στο γήπεδο από την 3η πεζογέφυρα, η οποία βρίσκεται από την πλευρά του περιφερειακού, όπου θα υπάρχει και εκδοτήριο για την έκδοση των εισιτηρίων τους.

Σημείωση: Η 2η πεζογέφυρα θα παραμείνει κλειστή.

*Oι κάτοχοι των VIP διαρκείας θα εισέρχονται από κεντρική είσοδο του Πανθεσσαλικού σταδίου που βρίσκεται στο περιστύλιο του γηπέδου, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το πάρκινγκ του σταδίου με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.

*Τα παιδιά μέχρι 12 χρόνων εισέρχονται στις εξέδρες δωρεάν με την απαραίτητη συνοδεία κηδεμόνα.

*Oι δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, εικονολήπτες θα εισέρχονται από την είσοδο των δημοσιογράφων που βρίσκεται δίπλα από την 2η πεζογέφυρα.

Και μην ξεχνάτε: Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και δεν μας χωρίζει τίποτα. Ας το χαρούμε όλοι μαζί…».

*Το ματς για το πρωτάθλημα των ομάδων Κ-19 είναι αύριο στις 3 μ.μ.

Το αποψινό παιχνίδι του Πανθεσσαλικού ανάμεσα στον ΝΠΣ Βόλος και τον ΠΑΟΚ (26/10, 19:30) θα διευθύνει ο Αγγελος Ευαγγέλου από την ΕΠΣ Αθηνών, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Τάσος Παπαπέτρου επίσης από την Αθήνα. Αντώνης Καρατζίκας (Αθηνών) και Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας) ορίστηκαν οι δύο βοηθοί της αναμέτρησης. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αλέξανδρος Τσαμούρης από τον Πειραιά.

Η 8η αγωνιστική

Mε την 8η αγωνιστική συνεχίζεται η δράση στη Σούπερ Λίγκα 1. Απόψε Σάββατο (26/10) παίζουν: 17:15 ΟΦΗ – Ξάνθη και 19:30 Βόλος – ΠΑΟΚ. Αύριο Κυριακή (27/10): 15:00 Παναθηναϊκός – ΑΕΛ, 17:00 Ατρόμητος – Πανιώνιος, 17:15 Αρης – Παναιτωλικός, 19:30 Ολυμπιακός – ΑΕΚ και Δευτέρα (28/10) 19:30 Αστέρας Τρίπολης – Λαμία.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Θ. Ομάδα Γκολ Β.

1. Ολυμπιακός Πειραιώς 14:3 19

2. ΠΑΟΚ 16:9 17

3. Ξάνθη 10:8 15

4. ΑΕΚ 12:8 14

5. ΟΦΗ 15:8 13

6. ΑΕ Λάρισα 1964 9:7 9

7. Βόλος 9:15 9

8. Αρης 11:9 8

9. Παναθηναϊκός 5:10 8

10. Ατρόμητος 11:11 8

11. Αστέρας Τρίπολης 8:12 6

12. Λαμία 4:11 4

13. Παναιτωλικός 5:12 2

14. Πανιώνιος 5:11 -2

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου