ΤΟΠΙΚΟ

Πρεμιέρα εκτός έδρας για τον Γ.Σ. Αλμυρού

πρεμιέρα-εκτός-έδρας-για-τον-γ-σ-αλμυρο-366444

Πρεμιέρα κάνει αυτό το Σαββατοκύριακο η Γ’ Εθνική και οι τρεις ομάδες από τη Μαγνησία, Θησέας, ΓΣ Αλμυρού και Διαγόρας, ρίχνονται στη μάχη του πρωταθλήματος με πρώτο σήμερα τον ΓΣΑ που θα παίξει εκτός έδρας με τον Ατρόμητο Παλαμά αλλά στο Προάστιο Καρδίτσας…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Αύριο τώρα για την 1η αγωνιστική στον 3ο όμιλο ο Θησέας θα αγωνιστεί ως γηπεδούχος (θα υποδεχθεί τον Πιερικό), ενώ εκτός έδρας θα αρχίσει την προσπάθειά του ο Διαγόρας Στεφανοβικείου που θα αγωνιστεί στην Καλαμπάκα με τον Α.Σ. Μετέωρα.

Με θετικά δείγματα από τα τελευταία τους φιλικά ματς πριν την έναρξη του πρωταθλήματος όταν ο Θησέας κέρδισε με 0-1 τον Ηρακλή Λάρισας, ο Διαγόρας με 4-1 την Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας και ο Γ.Σ. Αλμυρού που είχε ισοπαλία (0-0) στην Καλαμπάκα με τα Μετέωρα, θέλουν το καλό ξεκίνημα σε ένα δυνατό πρωτάθλημα…

Πρώτη έξοδος ο ΓΣΑ

Για τον ΓΣΑ το πρωτάθλημα ξεκινά σήμερα καθώς το πρώτο του ματς θα διεξαχθεί μια μέρα νωρίτερα από τα αλλά μετά από αίτημα της ομάδας του Ατρόμητου Παλαμά και μάλιστα όχι στο γήπεδό Παλαμά αλλά στο γήπεδο του Προαστίου Καρδίτσας που είναι έδρα του ΑΟ Σελλάνων!

Ο προπονητής του ΓΣ Αλμυρού Στέλιος Αρσένος θέλει ένα καλό ξεκίνημα για την ομάδα που έχει χαμηλό μέσο όρο ηλικίας αλλά και ταλέντο χωρίς να λείπουν τα προβλήματα με κυριότερο του άτυχου Βαλάντη Κόκκα που στο φιλικό με την ομάδα Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας υπέστη ρήξη χιαστού και να χάνει όλη τη χρονιά.

Επίσης από την σημερινή αναμέτρηση Ατρόμητος Παλαμά-Γ.Σ. Αλμυρού, η οποία θα διεξαχθεί στις 16.30 θα λείψει και οι Αγιασιώτης, Δημόπουλος, Νικογιάννης, Καραγεωργόπουλος, Παπακώστας, Αράπης, Ντόντα.

Πάντως ο ΓΣΑ συνεχίζει να ενισχύεται και με την απόκτηση 23χρονου αριστερού οπισθοφύλακα Ευάγγελου Αγγελή, προερχόμενου από την ομάδα του Α.Ο Χαλκίδας, του 19χρονου τερματοφύλακα Ρωμανού Χαρχαλάκη, προερχόμενο από τους Νέους Αθλητές Νίκης και του 19χρονου αριστερού μέσου Θόδωρα Αϊδή προερχόμενο από τον Αετό Πετρούσας Δράμας μπήκε νέο αίμα στο ρόστερ…

Για τον αγώνα έναρξης του πρωταθλήματος της Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ο προπονητής Στέλιος Αρσένος έχει να επιλέξει τους δέκα οχτώ ποδοσφαιριστές ανάμεσα από τους: ΠΟΛΥΜΕΡΟΥ-ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΑΚΗ-ΧΑΡΧΑΛΑΚΗ-ΚΥΡΙΑΚΟΥ-ΛΑΜΠΟΥ-ΜΠΕΪΚΟ-ΠΑΤΣΗ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ-ΖΕΝΟΥΝΗ-ΦΟΥΚΗ-ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ-ΒΟΥΡΔΑΚΗ-ΡΑΚΗ-ΑΓΓΕΛΗ-ΤΖΑΦΛΕΡΗ-ΑΡ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ – Γ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ – ΔΗΜΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ και ΑΪΔΗ.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Παπακωνσταντίνου από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, με βοηθούς τους Δόσκορη (Φθιώτιδας) και Παπαγεωργόπουλο από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Μετά τη χθεσινή προπόνηση ο τ. πρόεδρος του Γ.Σ.Α. Βαγγέλης Μαρμαγκιόλης παρέθεσε δείπνο στην ποδοσφαιρική ομάδα και η διοίκηση και οι παίκτες τον ευχαριστούν, ενώ σε ανακοίνωση του ΓΣΑ αναφέρονται τα εξής: «Εχει γίνει μία γιγάντια προσπάθεια από την Δ.Ε και το Δ.Σ του Γ.Σ.Α με τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισαν στην αρχή (έλλειψη γηπέδου, καθυστέρηση στην συγκρότηση των Δ.Σ κ.ά.) όλα αντιμετωπίσθηκαν στον μέγιστο βαθμό και πιστεύουμε ότι δημιουργήθηκε μία αξιόμαχη νεανική ομάδα, η οποία θέλει για τρίτη συνεχή χρονιά να καθιερωθεί στο πρωτάθλημα της Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ. Στην προσπάθεια αυτή έχουμε αρωγούς τους φορείς της πόλης, με πρώτο τον Δήμο Αλμυρού, τις επιχειρήσεις της περιοχής, τους φιλάθλους και τους πολίτες του Αλμυρού, τους οποίους καλούμε να συνεχίζουν να στηρίζουν την ιστορική μας ομάδα, ώστε να αναδείξουμε την αίγλη και την ιστορία του Γ.Σ.Α.».

Ενισχυμένος ο Διαγόρας

Ο Διαγόρας αύριο Κυριακή 22/9 στις 16.30 στο γήπεδο της Καλαμπάκας με τα Μετέωρα θα δώσει το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Για την ομάδα του Στεφανοβικείου ο προπονητής Μιχάλης Ζιώγας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Καραμανλή ενώ χθες ανακοίνωσε διπλή μεταγραφική ενίσχυση με τους Δημήτρη Πρίφτη και Δημήτρη Δίντση, αποκτώντας έναν έμπειρο πορτιέρε κι έναν ελπιδοφόρο κεντρικό αμυντικό αντίστοιχα. Η ανακοίνωση: « Ο Διαγόρας ανακοινώνει δύο νέες προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας. Τον έμπειρο 28χρονο τερματοφύλακα Δημήτρη Πρίφτη με πληθώρα συμμετοχών στη football league με ομάδες όπως ο Τύρναβος, τα Χανιά, η Αναγέννηση Καρδίτσας και τελευταία στην Γ΄Εθνική με την Ιεράπετρα.

Τον ταλαντούχο 19χρονο, υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό, Δημήτρη Δίντση, που έπαιζε στον Θησέα το δεύτερο περυσινό εξάμηνο και παλαιότερα στον ΦΑΣ Νάουσας. Η Διοίκηση τους καλωσορίζει στην ομάδα».

Οσον αφορά στην αυριανή αναμέτρηση στην Καλαμπάκα θα τη διευθύνει ο Μπεκιάρης από την ΕΠΣ Καρδίτσας, με βοηθούς τους Τίκα και Κανιούρα από την ίδια Ένωση.

Στην Αγριά ο Θησέας

Ο Θησέας υποδέχεται αύριο Κυριακή στις 16.30 στο γήπεδο της Αγριάς τον Πιερικό για την 1η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με στόχο να ξεκινήσει τη χρονιά με ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο.

Ο προπονητής Λάκης Μπακάλης μιλώντας στον Sport fm 89,5 μεταξύ άλλων τόνισε: «Ξεκινάμε λοιπόν με ντέρμπι κόντρα στον Πιερικό, την ομάδα που έχει και το όνομα στην κατηγορία, αλλά και την ομάδα που είναι από τα φαβορί για την άνοδο. Ο Πιερικός έχει ενισχυθεί και θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα… Εμείς ήμαστε μία ομάδα που έχει την εμπειρία από πέρσι, μακάρι να έχουμε και τον ενθουσιασμό της περασμένης σεζόν. Θα είναι το ιδανικό για μας…».

Οσο για τους στόχους της ομάδας του στο πρωτάθλημα ανέφερε ότι «θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κάνουμε κάτι καλύτερο από πέρσι. Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο, είναι καλές ομάδες και χρειάζεται μεγάλη προσοχή» τόνισε ο έμπειρος κόουτς, αναφέροντας ότι χρειάζεται και την συμπαράσταση του κόσμου.

Στον Θησέα γνωρίζουν μάλιστα τον κυριακάτικο αντίπαλο καθώς έπαιξαν φιλικό. Διαιτητής ορίστηκε ο Βαγγέλης Γρατσάνης από τα Τρίκαλα, με βοηθούς τους Νίκζα και Στάικο από την ΕΠΣ Λάρισας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου