ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Θησέας τίμησε… τον Παναγιώτη Μαυρίδη

ο-θησέας-τίμησε-τον-παναγιώτη-μαυρίδ-371658

Παλιοί συμπαίκτες, αντίπαλοι και φίλοι βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στην Αγριά, όπου είχε προγραμματιστεί η τιμητική βράβευση ενός εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του βολιώτικου ποδοσφαίρου, του Παναγιώτη Μαυρίδη, από τον Σύλλογο Παλαιμάχων του Θησέα Αγριάς.

Η βράβευση έγινε στο περιθώριο του πρώτου παιχνιδιού για τη νέα περίοδο των παλαιμάχων του Θησέα με τους βετεράνους ποδοσφαιριστές της Μικτής Δραπετσώνας, που απαρτιζόταν από παίκτες που έχουν παίξει σε μεγάλες ομάδες του Πειραιά.

Η διοίκηση των παλαιμάχων του Θησέα της οποίας ηγείται ο Μιχάλης Μυλωνάς βράβευσε την παλιά δόξα του συλλόγου Παναγιώτη Μαυρίδη που «επέστρεψε» στον Βόλο μετά από περίπου 35 χρόνια (ο Μαυρίδης μετά τον Θησέα έπαιξε σε Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Ολυμπιακό Β. και Αθηναϊκό) ο οποίος τιμήθηκε και από τη διοίκηση των παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου και τους κ.κ. Γκανάτσιο και Παπαϊωάννου που βρεθήκαν για τον σκοπό αυτό στην Αγριά.

Οι παλαίμαχοι του Θησέα Αγριάς Βόλου στο πρώτο φετινό παιχνίδι στο γήπεδο «Γεώργιος Πασχαλίδης» στην Αγριά έχοντας στις τάξεις τους μεταξύ άλλων τους Τσάνα, Καραγιώργο, Δουλά, Κουλακσή, Μυλωνά, Σαραφίδη, Αλιάτη, Παπαδήμο, Μαρίνη, Φέκκα,Τζοβάρα, τον Μάνο που πέτυχε εκπληκτικά γκολ και τον Τόμη Βαλαρούτσο καθοδηγητή από τον πάγκο δεν ήταν οι μόνοι που είχαν να πουν κάτι με τον Π. Μαυρίδη καθώς βρεθήκαν στο γήπεδο παλιοί παίκτες όπως οι Ντινέζος, Κορτέσης, Μπάρδας, Ντίνος, Σούλης, Αναστασιάδης, Ξανθόπουλος και φυσικά πολλοί φίλοι από την εποχή της Παιδόπολης Αγριάς…

Φυσικά μετά το φιλικό ακολούθησαν και τρίτο και τέταρτο ημίχρονο!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου