Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Και επίσημα Μελίσσας …και ετοιμότητα…

και-επίσημα-μελίσσας-και-ετοιμότητα-402232

Για τον ΝΠΣ Βόλος που ξεκινά την Κυριακή στη Super League 1 με ανοιχτό παράθυρο και για άλλη μεταγραφή

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στον ΝΠΣ Βόλος θα συνεχίσει την καριέρα του ο τερματοφύλακας Νίκος Μελίσσας, που αποκτήθηκε και τυπικά χθες με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, ενώ έκανε και την πρώτη προπόνηση με τη βολιώτικη ομάδα που την Κυριακή ξεκινά στη Super League 1 έχοντας ακόμη και πριν την πρεμιέρα ένα ανοικτό παράθυρο και για άλλη μεταγραφή…

Την απόκτηση του Νίκου Μελίσσα με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε χθες επίσημα η ΠΑΕ Βόλος. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου τερματοφύλακα Νίκου Μελίσσα με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.

Ο Νίκος Μελίσσας ανήκει από το 2012 στον ΠΑΟΚ, ενώ τα προηγούμενα χρόνια έχει αγωνιστεί σε Φωκικό, Ηρακλή Ψαχνών, Σπάρτη και τις δύο τελευταίες σεζόν στη Λαμία».

Πάντως η βολιώτικη ομάδα «κινείται» άμεσα και για έναν ξένο μεσοεπιθετικό, ενώ περιμένει και μια «ευκαιρία» προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου…

Ετοιμος για πρεμιέρα

Ο ΝΠΣ Βόλος την Κυριακή 25/8 ξεκινά στο πρωτάθλημα Super League 1 από τη Νέα Σμύρνη και στο πρώτο του και ιστορικό ματς στη μεγάλη κατηγορία θα αντιμετωπίσει (19.15) τον Πανιώνιο, ενώ το Σάββατο 31 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ. (αντί της Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου όπως αρχικά είχε οριστεί) θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ – ΑΡΗΣ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας που είναι το πρώτο ματς της βολιώτικης ομάδας στο Πανθεσσαλικό και μετά από μια μικρή διακοπή στην 3η αγωνιστική το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου (21:30) η ομάδα του Χουάν Φεράντο θα φιλοξενηθεί στο «Καραϊσκάκης» από τον ευρωπαίο Ολυμπιακό Πειραιώς.

Η βολιώτικη ομάδα είναι σε ετοιμότητα για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος έχοντας δείξει πολύ καλά στοιχεία στα φιλικά ματς και από το ξεκίνημα της προετοιμασίας έχει αγωνιστεί με Θησέα (7-0 με 2 γκολ από Μάντζη και Γέντρισεκ και ένα των Τσοκάνη, Μαξ και Ζοάο), με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ όπου έχασε 2-0, με την Λάρισα στο Καρπενήσι (1-1 με γκολ του Σαρμιέντο), είχε ήττα αν και προηγήθηκε στη Λαμία 2-1 με το Βολιώτικο γκολ από τον Μυστακίδη και στο Καρπενήσι είχε και το 0-0 με τον Λεβαδειακό με τον Χουάν Φεράντο να χρησιμοποιεί στα περισσότερα ματς δυο ενδεκάδες…

Στη συνέχεια είχε ισοπαλία στην Ξάνθη (1-1 με γκολ του Μπασόγκ), κέρδισε στη Λάρισα τον Απόλλωνα (1-3 με δυο γκολ Μυστακίδη και ένα του Μάντζη), κέρδισε στη Νεάπολη το Αιγάλεω 1-0 το Αιγάλεω με σκόρερ τον Γέντρισεκ κι ενώ είχε ήττα 0-3 από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Βόλο, την επόμενη μέρα στην πρόβα τζενεράλε την περασμένη Κυριακή ήρθε 0-0 στη Λαμία.

Ζαχαριάδης διαιτητής

Ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης ορίστηκε διαιτητής στο πρώτο ματς του ΝΠΣ Βόλος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 1 την Κυριακή 19:15 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο Ζαχαριάδης (Μακεδονίας) έχει σφυρίξει 77 αγώνες Α’ Εθνικής και συνολικά 133 σε όλες τις κατηγορίες και την Κυριακή βοηθοί του θα είναι οι Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Σίπκας (Σάμου), 4ος Βρέσκας (Πιερίας), VAR Σέζος (Κιλκίς), AVAR Καρσιώτης (Κορινθίας).

Δωρεάν εκδρομή στην Αθήνα

Εκδρομή στην Αθήνα για το πρώτο παιχνίδι του ΝΠΣ Βόλος στη Σούπερ Λιγκ με αντίπαλο τον Πανιώνιο διοργανώνει η νεοσύστατη Λέσχη Φίλων Βόλου και η συμμετοχή είναι δωρεάν… Η ανακοίνωση: «Το ταξίδι του Βόλου στη Σούπερ Λίγκα ξεκινά. Η Λέσχη Φίλων Βόλου διοργανώνει την Κυριακή 25 Αυγούστου εκδρομή στην Αθήνα για τον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Πανιώνιο για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Η συμμετοχή για την εκδρομή στην Αθήνα είναι δωρεάν καθώς το κόστος του πούλμαν θα καλυφθεί από τον πρόεδρο της ομάδας. Ως εκ τούτου οι φίλοι της ομάδας που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα θα πληρώσουν μόνο το αντίτιμο του εισιτηρίου του αγώνα.

Το πούλμαν θα αναχωρήσει την Κυριακή 25 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι από τα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15).

Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδρομή στην Αθήνα στο 6985083551 Γεώργιος Παπατριανταφύλλου».

Μέχρι τις 31/8 τα διαρκείας

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ κάνει γνωστό ότι τα εισιτήρια διαρκείας για τους φιλάθλους θα διατίθενται μέχρι και το Σάββατο 31 Αυγούστου, μία μέρα πριν την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αρη Θεσσαλονίκης. Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος (VIP (δερμάτινα) 500 ευρώ, Απλά (όλες οι θύρες)150 ευρώ, Γυναικεία (όλες οι θύρες)100 ευρώ) διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου) καθημερινά 9π.μ.-2μ.μ. και 6μ.μ.-9μ.μ. και το Σάββατο 9π.μ.-2μ.μ. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας είναι έκδοση κάρτας φιλάθλου της ΠΑΕ Βόλος, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας. Η κάρτα φιλάθλου κοστίζει 10 ευρώ και έχει ισχύ για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Εγγραφές στις ακαδημίες

Την έναρξη εγγραφών στις ακαδημίες του ανακοίνωσε ο ΝΠΣ Βόλος. Τηλ. επικοινωνίας γραμματεία 2421027671 & 2421027861, Καπουρνιώτης Μιχάλης υπεύθυνος ακαδημιών (6936578196), Νατσικόπουλος Θανάσης υπεύθυνος προπονητών (6937182765).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου