ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαφορετικό πρόσωπο με λάθη, αλλά και γκολ!

διαφορετικό-πρόσωπο-με-λάθη-αλλά-και-γ-403651

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε χθες σε φιλικό προετοιμασίας 2-1 από τον Απόλλωνα στη Λάρισα

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ενα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό της περασμένης Κυριακής με τη Λάρισα στο Βελεστίνο παρουσίασε χθες στη Λάρισα κόντρα στον Απόλλωνα ο Ολυμπιακός Βόλου και σε αυτό το φιλικό τεστ ηττήθηκε με 2-1.

Ενώ με τη Λάρισα είχε πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία και δεν επέτρεψε την ΑΕΛ της Σουπερ Λίγκα να κάνει τελική για 40’, χθες με τον Απόλλωνα Λάρισας είχε ένα δίλεπτο λαθών που στοίχησαν, ενώ στα θετικά , εκτός του ότι είχε και καλά διαστήματα …ήταν και το πρώτο φετινό γκολ στο 4ο φιλικό!

Οι «ερυθρόλευκοι» στην ουσία χθες πλήρωσαν δύο λάθη στο πρώτο μέρος, στο 34’ και στο 36’ διάστημα που δέχθηκαν τα δύο γκολ από τον Απόλλωνα, το δεύτερο με πέναλτι. Στην επανάληψη κατάφεραν να μειώσουν το σκορ σε 2-1 στο 90’ με τον Μαρούδα (πρώτο φετινό γκολ στα φιλικά).

Με τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε για πρώτη φορά και ο Αντώνης Τσιάρας (πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο), ενώ δεν αγωνίστηκε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων» ο Ιμπάν Ράντι που ήταν πάντως στη Λάρισα, ενώ ο Θωμάς Γράφας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα…

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με 4-2-3-1 και κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Μακρυωνίτης, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε ο Γραικός και το αριστερό ο Μπουτζίκος. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Βοσνακίδης και Παπαϊωάννου. Οι Ρόκας και Κόλα ήταν τα αμυντικά χαφ , με τον Σκοπελίτη δεξιά τον Τζέφερσον αριστερά μεσοεπιθετικά ενώ ο Στεφάνοβιτς έπαιξε πίσω από τον προωθημένο Τσίτα.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, με λιγοστές καλές επιθετικές προσπάθειες και από τις δύο ομάδες, με τον Ολυμπιακό να πληρώνει τα λάθη του σε διάστημα δύο λεπτών, στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, όπου δέχθηκε δύο τέρματα. Ο Απόλλων είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να ανταποκρίνονται σωστά.

Οι «ερυθρόλευκοι» μέχρι το 33’ είχαν καταφέρει να κρατήσουν μακριά από την εστία του Μακρυωνίτη τους παίκτες του Απόλλωνα και στο 20’ ήταν αυτοί που θα μπορούσαν να σκοράρουν, όμως το δυνατό σουτ του Θωμά Τσίτα μέσα από την περιοχή έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Γκέκα.

Το 1-0 έγινε στο 34’. Ο πρώην «ερυθρόλευκος» μέσος, Ντέιβιντ Ναζίμ, «έκλεψε» τη μπάλα, ο Χατζής έγινε τελικός αποδέκτης και από το ύψος της μεγάλης περιοχής με σουτ έγραψε το 1-0 για τον Απόλλωνα Λάρισας.

Δύο λεπτά αργότερα, στο 34’, οι γηπεδούχοι έκαναν δύο τα τέρματά τους. Ο Γκουστάβο κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή μέσα στην περιοχή από τον Βοσνακίδη, με τον Χατζή να σκοράρει από την «άσπρη βούλα», γράφοντας το 2-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πολλές αλλαγές και από τις δύο ομάδες έριξαν τον ρυθμό. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στο 90’ με τον Μαρούδα, που είναι και το πρώτο τέρμα που σημειώνουν οι «ερυθρόλευκοι» στα φετινά φιλικά παιχνίδια.

Μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο δεν υπήρχαν αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με εξαίρεση ένα σουτ του Λίταινα στο 65’ το οποίο πέρασε άουτ. Ο Ολυμπιακός, όπως προαναφέραμε, σκόραρε στο 90’ με τον Τάσο Μαρούδα. Ο δυναμικός φορ, που πέρασε αλλαγή στο παιχνίδι στη θέση του Τσιάρα στο 60’ δέχθηκε μπαλιά από τον Κλεμέντε, ελίχθηκε και από το ύψος της μεγάλης περιοχής με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, μειώνοντας το σκορ σε 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Γκέκας, Σκούπρας, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Κούλπας, Σιφναίος, Τασιούλης (25’ Νούσιος), Λίταινας, Καρατάσιος, Ναζίμ, Γκουστάβο.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Νύκταρης, Καμπέρης, Γαρυφαλλόπουλος, Γεωργακόπουλος, Κακάμης, Γκουτρουμπής, Κοντοθανάσης, Σουλιώτης, Κωστούλας, Καρδάμης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Μακρυωνίτης (60’ Γιδόπουλος), Γραικός (62’ Πριόνας), Μπουτζίκος (75’ Μπαρούτας), Βοσνακίδης, Παπαϊωάννου (78’ Καναβός), Ρόκας (60’ Φαζός), Κόλα (63’ Τσιάρας), Σκοπελίτης (83’ Πάσχος), Τσίτας (60’ Μαρούδας), Στεφάνοβιτς (63’ Πόζογλου), Τζέφερσον (71’ Κλεμέντε).

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας

Τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Η ομάδα θα αγωνίζεται φέτος στο γήπεδο της Νεάπολης και οι κατηγορίες των εισιτηρίων είναι τέσσερις. Αρχίζουν από 50 ευρώ τα φθηνότερα, ενώ τα πιο ακριβά (VIP) κοστίζουν 200 ευρώ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας όλων των αγώνων έδρας της ομάδας μας (Κυπέλλου και πρωταθλήματος) στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Νεάπολης.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας έχουν ως εξής:

VIP: 200 ΕΥΡΩ (σκεπαστή κερκίδα – ονομαστική θέση – πάρκινγκ στον προαύλειο χώρο)

ΑΠΛΑ: 90 ΕΥΡΩ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ: 50 ΕΥΡΩ

ΣΥΝΔΕΣΜΙΑΚΑ: 50 ΕΥΡΩ (πέταλο)

Προεγγραφές θα γίνονται από Τετάρτη 21 Αυγούστου στα γραφεία του Συλλόγου, Λαχανά 38, 1ος όροφος και στο τηλέφωνο επικοινωνίας 24210 62220 και ώρες 10-14.00 και 18.30 -20.30 εργάσιμες ημέρες. Για την προεγγραφή απαιτείται η αστυνομική ταυτότητα.

Για τους ανέργους θα υπάρχουν στη διάθεσή τους 50 εισιτήρια για κάθε αγώνα τα οποία θα μπορούν να τα παραλαμβάνουν έως και την παραμονή του αγώνα, με σειρά προτεραιότητας και την επίδειξη της κάρτας ανεργίας σε ισχύ, από τα γραφεία του συλλόγου».

Αλλαγές στην ακαδημία

Προσθαφαιρέσεις προπονητών ανακοίνωσε η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, αναφέροντας σε δελτίο Τύπου: «Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή Σταύρο Σταμπουλή, ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του τεχνικού υπεύθυνου.

Επίσης, ξεκινά συνεργασία με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Ράλλη.

Συνεχίζεται η άριστη συνεργασία με τον προπονητή Κωνσταντίνο Γάκια, ενώ η ακαδημία βρίσκεται σε συζητήσεις με προπονητές για κάλυψη άλλων δύο κενών θέσεων.

Για εγγραφές νέων αθλητών και πληροφορίες σχετικά με την ακαδημία μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 6983500671 (Σταμπουλής Σταύρος), 6974443541 (Ζάχος Γιώργος) και 6981972867 (Βογιατζάκη Μαρία)».

Πλάνο 5ετίας στο μπάσκετ

Μακράς πνοής σχεδιασμός για την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου και σε ανακοίνωση του τμήματος επισημαίνεται σχετικά: «Μετά την επιτυχημένη πορεία, της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του συλλόγου μας, στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατά την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. η ομάδα των παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών, που συνεργάστηκε με την Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, κατέθεσε πρόταση ανάληψης της λειτουργίας του τμήματος και των υποδομών του.

Το Δ.Σ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 δέχτηκε ομόφωνα την υποβληθείσα πρόταση και η διαχείριση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ περνά στα χέρια επταμελούς ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

Η οργάνωση του τμήματος αφορά εξ’ ολοκλήρου τόσο την διοικητική όσο και την οικονομική διάρθρωση του, καθώς και την οργάνωση και λειτουργία των υποδομών του ανδρικού τμήματος καλαθοσφαίρισης. Με την εμπειρία της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου η ΔΕ προχωρά σε αναδιάρθρωση του τμήματος με ταχύτατους ρυθμούς και με μακρόπνοο σχέδιο πενταετούς διάρκειας, προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός συγχρόνου μοντέλου, που θα αποδώσει καρπούς στον αγωνιστικό τομέα.

Η Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 θα σταθεί αρωγός της προσπάθειας αυτής με κάθε διαθέσιμο μέσο. Γι’ αυτό καλούμε τους φιλάθλους της πόλης και τους χορηγούς μας να συμπαρασταθούν για μία ακόμη αγωνιστική περίοδο στην προσπάθεια μας, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου