Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Φουλ ρυθμοί πριν την ΑΕΚ και το Καρπενήσι

φουλ-ρυθμοί-πριν-την-αεκ-και-το-καρπενή-436429

Για τον Βόλος ΝΠΣ …ενόψει του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Βόλος ΝΠΣ ενόψει του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα κι ενώ απομένει κάτι παραπάνω από ένας μήνας πριν την έναρξη ο προπονητής Χουάν Φεράντο περιμένει κάποιες προσθήκες στο ρόστερ και αρχίζει το μοντάρισμα της νέας ομάδας με στόχο εναλλακτικές λύσεις για κάθε θέση.

Χθες μετά το πρώτο φιλικό την περασμένη Κυριακή έγινε οικογενειακό διπλό με αντίπαλο την Κ-19 της ομάδας που θα πάρει μέρος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σουπερ Λίγκα στο γήπεδο της Νεάπολης και ο Χουάν Φεράντο είχε την ευκαιρία να πάρει μία πρώτη γεύση και από τον Σεμπαστιάν Μπασόνγκ, ώστε να έχει μία πιο ολοκληρωμένη άποψη για την αγωνιστική κατάσταση του Καμερουνέζου αμυντικού. Το πιθανότερο μάλιστα είναι ότι ο Μπασόνγκ θα πάρει χρόνο συμμετοχής και στο φιλικό του Σαββάτου (8.00 μ.μ.) με την ΑΕΚ, πριν ληφθεί η οριστική απόφαση για την ολοκλήρωση ή όχι της μεταγραφής.

Μπορεί ο 32χρονος διεθνής Καμερουνέζος αμυντικός να θεωρείται μία τεράστια μεταγραφή αφού πρόκειται για έναν παίκτη με δυνατό βιογραφικό και πλούσιες παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα και ομάδες όπως η Μετς ,η Νιούκαστλ, η Τότεναμ, η Γουλβς, η Νόριτς και η Γουότφορντ αλλά στη βολιώτικη ομάδα θέλουν να τον δουν καθώς είχε πολύμηνη απραξία από τη δράση.

Οι παίκτες του Χουάν Φεράντο που επέστρεψαν στις προπονήσεις, έπειτα από το ρεπό της Δευτέρας, θα συνεχίσουν μέχρι την Παρασκευή στον Βόλο, ενώ το Σάββατο η ομάδα θα μεταβεί στην Αθήνα όπου στις 8.00 μ.μ. θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ματς που μπορεί να είναι τηλεοπτικό αλλά δεν θα είναι ανοικτό για το κοινό. Αμέσως μετά το φιλικό η αποστολή θα αναχωρήσει με προορισμό το Καρπενήσι όπου μέχρι τις 2 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το ευχάριστο για τους «κυανέρυθρους» του Βόλου είναι ότι στη διάρκεια της προετοιμασίας δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού και των συνεργατών του, που συμπεράσματα θα βγάλουν και στο επόμενο στάδιο με πιο δυνατά φιλικά…

Ο Βόλος ΝΠΣ εκτός από το δυνατό φιλικό το ερχόμενο Σάββατο 20 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στο Καρπενήσι τη Λάρισα στις 23/7, τη Λαμία στις 26/7 και τον Λεβαδειακό την 1/8 και η επιστροφή της ομάδας από την Ευρυτανία θα γίνει στις 2 Αυγούστου και ώς τότε στην ομάδα θα γίνουν ακόμη τρεις σημαντικές προσθήκες.

Τα διαρκείας

Ο Βόλος ΝΠΣ, που «τελειώνει» και με άλλα θέματα οργανωτικά συνεχίζει τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, της ιστορικής πρώτης του παρουσίας στη Σούπερ Λίγκα 1. Οσον αφορά στα εισιτήρια διαρκείας που διατίθενται περιλαμβάνουν τους αγώνες πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, τους αγώνες των play off ή play out, τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς και τους φιλικούς αγώνες που θα δώσει η ομάδα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Βόλου χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής: VIP (δερμάτινα) 500 ευρώ, απλά (όλες οι θύρες) 150 ευρώ, γυναικεία (όλες οι θύρες) 100 ευρώ.

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχός του να είναι μέλος της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή μέλους να ορίζεται στα 10 ευρώ.

Τόσο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο και η έκδοση της νέας ετήσιας κάρτας μέλους θα γίνονται από τα γραφεία της ομάδας, (09.00 – 14.00 και 18.00 – 21.00) Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.: 24210-27671, 24210-27861.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου