Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Νέο ξεκίνημα με νέους στόχους

νέο-ξεκίνημα-με-νέους-στόχους-460259

Με ενθουσιασμό, κόσμο, σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, αρκετά νέα πρόσωπα αλλά και νέους στόχους έγινε το νέο ξεκίνημα του Βόλος ΝΠΣ ως ομάδα Super League με την πρώτη συγκέντρωση τον καθιερωμένο αγιασμό και την πρώτη προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης όπου πανηγυρίστηκαν δυο άνοδοι… ενώ φέτος η έδρα της ομάδας θα είναι στο Πανθεσσαλικό…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Φωτογραφίες: ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΖΙΟΥΒΑΚΑΣ

Χθες στην πρώτη προπόνηση της ομάδας του Βόλος ΝΠΣ στη Νεάπολη τα βλέμματα του κόσμου έπεσαν πάνω στους νέους Αργεντινούς ενώ χειροκροτηθήκαν όλοι οι παίκτες και οι προπονήσεις θα συνεχιστούν εκεί, ενώ στη συνέχεια η ομάδα με σχεδόν συμπληρωμένο ρόστερ να ανέβει και στο Πήλιο, ενώ το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί από 21/7 στο Καρπενήσι όπου η ομάδα θα δώσει και φιλικά παιχνίδια, με ομάδες που θα προετοιμάζονται το ίδιο διάστημα στην Ευρυτανία.

Επίσης, έχουν κλειστεί δυνατά φιλικά και με ομάδες της Σούπερ Λιγκ μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένη για τις 24 Αυγούστου, τα οποία σύντομα θα ανακοινωθούν από τη διοίκηση της ομάδας.

Παρόντες στην πρώτη συγκέντρωση των κυανέρυθρων ήταν οι νεοαποκτηθέντες Αργεντινοί: Φράνκο Αριέλ Φεράρι, Μπράιαν Οσκαρ Σαρμιέντο, Φερνάντο Ρούμπεν Ζοάο Αγκούστο Μαξ. Επίσης ο Τάσος Τσοκάνης, που αποκτήθηκε από τον Παναιτωλικό, ο Θανάσης Γκαραβέλης από την Ξάνθη, ο Τάσος Καραγκιόζης από τον Αιγινιακό, ο Γιώργος Κορνέζος από την ΑΕΚ, και οι τρεις νέοι του ΠΑΟΚ, Απόστολος Διαμαντής, Κώστας Μπαλογιάννης και Μάριος Τσαούσης. Ακόμη παρών ήταν ο Παναγιώτης Συμελίδης από τα Τρίκαλα. Από το περσινό ρόστερ παρόντες ήταν οι Αντώνης Ντεντάκης, Βασίλης Μάντζης, Στέργιος Δημόπουλος, Κώστας Ηλιόπουλος, Βασίλης Κραββαρίτης, Κώστας Κορέλας. Από την Κ20 συνεχίζουν από πέρυσι οι Γιώργος Κανελάκης, Γιώργος Μπάλας και επέστρεψε από τον ΓΣ Αλμυρού ο Δημήτρης Δημηνάς.

Μοναδικός απών ήταν ο Σλοβάκος επιθετικός πρώην της Ξάνθης, Ερικ Γέντρισεκ, ο οποίος θα ενταχθεί στην προετοιμασία στις 27 Ιουνίου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος κ.Σπυριδόπουλος αφού ευχαρίστησε τον κόσμο ανέφερε ότι μετά από δύο ανόδους και φέτος υπάρχουν κι άλλοι στόχοι, ενώ ο προπονητής Χουαν Φεράντο ανέφερε πως το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και σε κάθε ματς για τη νίκη. Τόσο ο Φεράντο όσο και ο τεχνικός διευθυντής Άκης Πέτρου ανέφεραν ότι περιμένουν και νέες μεταγραφές, ενώ ο νεοαποκτηθείς Τάσος Τσοκάνης δήλωσε χαρούμενος που είναι στην ομάδα…

Οσον αφορά τις νέες μεταγραφές πολλές είναι στο τελικό στάδιο και χθες διέρρευσε ως πληροφορία πως η Βολιώτικη ΠΑΕ κινείται και για την απόκτηση του Αλφρέδο Μεχία, ο οποίος στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα της Ξάνθης και τους Πανθρακικού.

Οι βολιώτες σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προσεγγίσει τον 29χρονο (3/4/1990) μέσο (1,70 μ.) από την Ονδούρα, ο οποίος την περασμένη (χειμερινή) μεταγραφική περίοδο βρέθηκε κοντά στον Πανιώνιο. Γεννήθηκε στο Γιόρο και ξεκίνησε από την Εσπάνια.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Μοτάγκουα, Μαρατόν. Το 2014 ήλθε στην Ελλάδα για τον Πανθρακικό, έμεινε στην Κομοτηνή μία διετία και το 2016 επέστρεψε στην Μαρατόν. Δεν έμεινε πολύ στην πατρίδα του, το 2017 βρέθηκε ξανά στη Θράκη.

Αυτή τη φορά για λογαριασμό της Ξάνθης. Από το περυσινό καλοκαίρι αγωνίζεται στην ομάδα της πατρίδας του, RCD Εσπάνια. Και φυσικά ο Μεχία δεν είναι ο μόνος που συζητά με την ΠΑΕ Βόλος .

Όπως είναι ήδη γνωστό ο Βόλος ΝΠΣ για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Σούπερ Λίγκα και θα υπάρχει η ίδια «πολιτική» με τα μέλη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου