ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από Δευτέρα οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό Β.

από-δευτέρα-οι-εξελίξεις-στον-ολυμπια-463554

Από την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρχουν επί της ουσίας εξελίξεις καθώς οι διαδικασίες για τη σύσταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έχουν προχωρήσει και τη Δευτέρα αναμένεται να γίνει γνωστός ο αριθμός λογαριασμού, που θα ανοιχθεί στην Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το θέμα της σύστασης ΠΑΕ δεν είναι πάντως το μόνο που θα απασχολήσει τον Ολυμπιακό Βόλου καθώς οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να βρουν νέο προπονητή, να μιλήσουν με παίκτες αλλά και να «ψαχτούν» και για την έδρα της νέας χρονιάς που θα τους βρει στη Football League.

Eδώ και αρκετές ημέρες άλλωστε ήταν γνωστό ότι ο Περικλής Αμανατίδης θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Τρικάλων, αλλά στον Ολυμπιακό Βόλου προσδοκούσαν να του αλλάξουν γνώμη…

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν έγινε και οι «ερυθρόλευκοι» της Μαγνησίας το πήραν απόφαση ότι πρέπει να ξεχάσουν τον προπονητή της ανόδου και μετά το βελούδινο διαζύγιο και να αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του εν όψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

Ηδη ξεκίνησαν τις επαφές τους με προπονητές που γνωρίζουν καλά τις απαιτήσεις της κατηγορίας και εντός Ιουνίου αναμένεται να υπάρξει η ανακοίνωση για τον αντι-Αμανατίδη.

Εχουν γίνει επαφές με δύο-τρεις προπονητές ενώ στη λίστα των υποψηφίων υπάρχουν και άλλοι προπονητές που έχουν την εμπειρία της κατηγορίας και βλέπουν με θετικό μάτι να έρθουν στο Βόλο και να εργαστούν στον Ολυμπιακό.

Στη συνέχεια και εφόσον κλείσει το θέμα του προπονητή, σειρά θα πάρουν τα μεταγραφικά ζητήματα. Αρχικά θα γίνουν συζητήσεις με τους παίκτες του περσινού ρόστερ, τους οποίους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού επιθυμούν να παραμείνουν 10 με 12 και τη νέα χρονιά στην ομάδα και κατόπιν να προχωρήσουν οι συζητήσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα συνεχίσει ο Κώστας Φλίγκος κάτι που είχε δηλώσει από καιρό ο ίδιος.

Austrian Boys για Αμανατίδη

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys με την οποία ευχαριστούν τον Περικλή Αμανατίδη για την τεράστια συμβολή του στην επιτυχία της ανόδου του Ολυμπιακού στη Φούτμπολ Λιγκ, ενώ καλούν τον κόσμο της ομάδας να παραμείνει συσπειρωμένος και στηρίξει τη νέα προσπάθεια που επιχειρείται στον Ολυμπιακό. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα στην ομάδα μας τις τελευταίες ώρες αισθανόμαστε την ανάγκη να δηλώσουμε τα εξής:

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον κ. Αμανατίδη για όσα πρόσφερε στον Ολυμπιακό Βόλου, για την τεράστια συμβολή του στην επιτυχία της ανόδου στη Footbal League και την πολύ επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα.

Θέλουμε να δηλώσουμε ότι ο προπονητής, άλλα και άνθρωπος Περικλής Αμανατίδης θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

Του ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια της καριέρας του και το μόνο σίγουρο ότι οι δρόμοι μας θα ξανά συναντηθούνε και θα τον ξανά δούμε στο πάγκο της ομάδος μας.

Παρόλα αυτά η ζωή προχωρά. Το όμορφο ταξίδι της ανόδου του Ολυμπιακού Βόλου τελείωσε επιτυχώς, συνεχίζεται όμως και ο στόχος δεν είναι άλλος από το να δούμε τον Ολυμπιακό Βόλου στην επόμενη κατηγορία. Γι’ αυτό και θεωρούμε αυτονόητο να στηρίξουμε ακόμα πιο δυναμικά την ομάδα, καλώντας όλο τον κόσμο του Βόλου σε συσπείρωση, μέχρι το τέλος της διαδρομής. Θεωρούμε δεδομένο ότι ο νέος μεγαλομέτοχος και η νέα διοίκηση της ομάδας θα κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή προπονητή για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League».

Παρελθόν και ο Ζαλαώρας

Ριζική θα είναι η αλλαγή στον πάγκο καθώς μετά τον Περικλή Αμανατίδη, που επέστρεψε στον πάγκο των Τρικάλων, ούτε ο Γιάννης Ζαλαώρας θα βρίσκεται τη νέα αγωνιστική σεζόν στον Ολυμπιακό Βόλου.

Όπως γνωστοποίησε μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποχωρεί από τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων των «ερυθρόλευκων».

Στην ανάρτησή του ευχαρίστησε τη διοίκηση, τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές και ευχήθηκε η ομάδα να επιστρέψει εκεί που της αξίζει.

Αναλυτικά το μήνυμά του: Ένας κύκλος συνεργασίας με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ονειρεμένη χρονιά. Κόντρα σε όλους και σε όλα η ομάδα κατέκτησε τους στόχους της παίζοντας ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας καθώς και τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου.

Με τον γυμναστή της ομάδας τον Σωτήρη Πετσιμέρη είχαμε μια άψογη συνεργασία όλη την διάρκεια της χρονιάς και τον ευχαριστώ από καρδιάς.

Σε όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού Βόλου που συνεργαστήκαμε υποδειγματικά εύχομαι υγεία και καλή συνέχεια σε ότι κάνουν. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους τερματοφύλακες που συνεργαστήκαμε αυτή την σεζόν (Γιακουμής Αστέριος, Παλιούρας Κωνσταντίνος, Ζάχος Ιωάννης) οι οποίοι ήταν καταπληκτικοί αθλητές και ήμασταν μια γροθιά όλη την χρονιά.

Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ εκεί που ανήκουν οι ομάδες, στον κόσμο τους. Να τον ευχαριστήσω. Είναι η πραγματική δύναμη του Ολυμπιακού Βόλου. Οι φίλαθλοι να συνεχίσουν να αγαπούν και να στηρίζουν αυτό που έχουν επιλέξει.

Ευχή μου ο Ολυμπιακός Βόλου να συνεχίσει να βρίσκεται στις επαγγελματικές κατηγορίες εκεί που πραγματικά ανήκει».

Λύση συνεργασίας στο βόλεϊ με Μ. Κουτσογιάννη

Τη λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον ομοσπονδιακό προπονητή του βόλεϊ και τεχνικό πέρσι της ομάδας Μαρίνο Κουτσογιάννη ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» ευχαριστούν τον κ. Κουτσογιάννη για τη συνεργασία τους, ενώ και ο ίδιος ευχαριστεί διοίκηση και αθλήτριες για το όμορφο ταξίδι. Αναλυτικά: «Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, κ. Κουτσογιάννη Μαρίνο .Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κόουτς Κουτσογιάννη Μαρίνο για την άριστη συνεργασία μας και την σημαντική προσφορά του στην ομάδα μας Τον ευχαριστούμε επίσης για την σωστή του στάση και τον εξαιρετικό χαρακτήρα και συμπεριφορά που επέδειξε όλο το προηγούμενο διάστημα που κάθισε στον πάγκο της ομάδας μας. Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο, μόνο επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του αλλά και κάθε καλό σε προσωπικό επίπεδο. Το ΔΣ».

Δήλωση Μαρίνου Κουτσογιάννη: «Μια κοπιαστική, ιδιαίτερα δημιουργική αλλά κυρίως ενδιαφέρουσα σαιζόν, που άρχισε το περασμένο καλοκαίρι με τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Συλλόγου ολοκληρώθηκε Ήρθε η ώρα πλέον να χαρώ το καλοκαίρι και να πάρω δυνάμεις για τη συνέχεια Θέλω να ευχαριστήσω τις αθλήτριές μου για την εμπιστοσύνη, την αγάπη και την άριστη συνεργασία μας, τον υπέροχο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου και βεβαίως την διοίκηση της ομάδας για τη συμπαράστασή τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σαιζόν. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι που συνοδεύτηκε από ωραίες στιγμές! Εις το επανιδείν».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου