Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ξεκινά το Super League…«ταξίδι»

ξεκινά-το-super-leagueταξίδι-463602

Το ταξίδι για τη Super League ξεκινά από τη Νεάπολη όπου πανηγυρίστηκαν δύο άνοδοι… Την πρώτη τους συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν, που θα τους βρει στη Σούπερ Λίγκα 1, θα πραγματοποιήσουν τη Δευτέρα (24/6) οι ποδοσφαιριστές του ΝΠΣ Βόλος.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Οι «κυανέρυθροι» ανακοίνωσαν ότι αυτή θα ξεκινήσει στις 19:00 στο γήπεδο της Νεάπολης, ενώ φέτος η έδρα θα είναι στο Πανθεσσαλικό. Μάλιστα, έκαναν γνωστό ότι θα είναι ανοιχτή και για τους φίλους της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το… ταξίδι του Βόλου στη Σούπερ Λίγκα ξεκινάει.

Την ερχόμενη Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 7.00 μ.μ. στο γήπεδο της Νεάπολης θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του Βόλου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η πρώτη συγκέντρωση του Βόλου θα είναι ανοιχτή στο κοινό».

Όπως είναι ήδη γνωστό ο Βόλος ΝΠΣ για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περίοδο στη Σούπερ Λίγκα και πιθανόν θα υπάρχει η ίδια «πολιτική» με τα μέλη.

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του Βόλος ΝΠΣ θα γίνει πάντως στη Νεάπολη με την προετοιμασία να ξεκινά στον Βόλο αρχικά με εργομετρικά και άλλες μετρήσεις αλλά και προπονήσεις, ενώ στη συνέχεια η ομάδα με σχεδόν συμπληρωμένο ρόστερ θα συνεχίσει στο Καρπενήσι και ίσως και στο εξωτερικό.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να οριστικοποιηθούν και άλλες συμφωνίες με νέους παίκτες, μετά την πιο πρόσφατη ανακοίνωση μιας πεντάδας ποδοσφαιριστών που αναμένεται να κάνουν τη διαφορά …τον αμυντικό Φράνκο Αριέλ Φερράρι, τον 29χρονο μεσοεπιθετικό Μπράιν Οσκαρ Σαρμιέντο, τον 25χρονο επιτελικό μέσο Φερνάντο Ρούμπεν Ζοάο και τον 26χρονο επίσης Αργεντινό ανασταλτικό μέσο Αγκούστο Μαξ αλλά και την απόκτηση του 27χρονου τερματοφύλακα Θανάση Γκαραβέλη από την Ξάνθη.

Από την Ξάνθη ήρθε στο Βόλο και ο γνώστης της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας ο επιθετικός Ερικ Γέντρισεκ που σε δύο σεζόν στην ακριτική ομάδα συμπληρώνοντας 53 συμμετοχές είχε 19 γκολ …

Η πρώτη μεταγραφή από την ελληνική αγορά που ανακοίνωσε ο Βόλος ΝΠΣ ήταν η απόκτηση του Τάσου Τσοκάνη που αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό, που έχει και ευρωπαϊκές παρουσίες με τον Αστέρα Τρίπολης ενώ έχει αγωνιστεί και σε Ηρακλή Ψαχνών, Κέρκυρα, Απόλλωνα Σμύρνης και η δεύτερη μεταγραφή Έλληνα ήταν ο 22χρονος τερματοφύλακας ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στον Αιγινιακό, Τάσος Καραγκιόζης.

Στο μεταξύ από την Θεσσαλονίκη έγινε γνωστό ότι ο ΝΠΣ Βόλος θα ενισχυθεί με τρεις ποδοσφαιριστές από τον ΠΑΟΚ όπου θα «πάει» ο Ν. Μπουργάνης…

Ο λόγος για τους Μπαλογιάννη, Τσαούση και Διαμαντή που κατά βάση αγωνίζονται στην Κ-20, με τον πρώτο πάντως να έχει παραστάσεις και από την πρώτη ομάδα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου