Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή ΝΠΣ Βόλος

συγχαρητήρια-στον-πρωταθλητή-νπσ-βόλ-533604

Ηταν η «πιο δυνατή ομάδα»… ανέφερε ο πρόεδρος της Ενωσης Β’ Εθνικής Λεωνίδας Λεουτσάκος

Ομάδα Σουπερ Λίγκα είναι πλέον ο ΝΠΣ Βόλος κατακτώντας το πρωτάθλημα της Football League και από προχθές σήκωσε και την κούπα, πήρε και παίρνει συγχαρητήρια, ενώ οι πρωταθλητές από σήμερα είναι διακοπές ολοκληρώνοντας πρόωρα την παρουσία τους στα γήπεδα παρ΄ ότι στη Β΄ Εθνική απομένει μια ακόμη αγωνιστική (ο Βόλος ΝΠΣ στην τελευταία αγωνιστική θα έπαιζε με τον Αήττητο που έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα).

Σε ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος για την φιέστα αναφέρονται τα εξής: «Σε μία φαντασμαγορική φιέστα, ο Βόλος πανηγύρισε και επίσημα την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Η γιορτή είχε στηθεί από νωρίς, με τους φίλους της ομάδας να δίνουν δυναμικό «παρών» στις εξέδρες του γηπέδου της Νεάπολης. Πριν από τη φιέστα διεξήχθη φιλικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα όπου ο Βόλος γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Αρη. Με τη λήξη του φιλικού ξεκίνησε η φαντασμαγορική φιέστα, η οποία κορυφώθηκε με την απονομή του τροπαίου από τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο στον αρχηγό της ομάδας Πίτου Γκαρσία».

Παρών στη φιέστα της Μ. Τετάρτης ήταν και ο πρόεδρος της Ένωσης Β’ Εθνικής Λεωνίδας Λεουτσάκος ο οποίος συνεχάρη την ομάδα για την επιτυχία της, παραδεχόμενος ότι επρόκειτο για την «πιο δυνατή ομάδα»… Παράλληλα, της ευχήθηκε καλή επιτυχία στη Σούπερ Λίγκα, ενώ εξέφρασε και την ικανοποίησή του για το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που είδαμε φέτος, που θα μας κρατήσει σε αγωνία και την τελευταία αγωνιστική.

«Θερμά συγχαρητήρια στην ΠΑΕ Βόλος Ν.Π.Σ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Football League, αγωνιστικής περιόδου 2018-2019» εξέφρασε και το Δ.Σ της Διοργανώτριας Αρχής.

Η δήλωση του προέδρου Λεωνίδα Λεουτσάκου: «Είμαστε χαρούμενοι που ολοκληρώθηκε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, το οποίο κατέκτησε η πιο δυνατή ομάδα. Για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι εξαιρετικά σημαντικό να αποκτά ξανά μια περιοχή όπως η Μαγνησία εκπρόσωπο στη μεγάλη κατηγορία και ευχόμαστε στον Νέο Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Βόλου καλή επιτυχία στην πορεία του στη Super League.

Η Football League έχει ακόμη μια αγωνιστική για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, η οποία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον για τους Έλληνες φιλάθλους καθώς παραμένουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τις ομάδες που διεκδικούν άνοδο μέσω των μπαράζ, παραμονή στη SL2 αλλά και για τον υποβιβασμό».

Κάμερες σε Περιβόλια και Αρτα

Την Κυριακή 5 Μαΐου πέφτει η αυλαία στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, με αρκετά ανοιχτά μέτωπα.

Η Ένωση Β’ Εθνικής γνωστοποίησε χθες το αναλυτικό πρόγραμμα της 30ής και τελευταίας «στροφής», με όλα τα ματς να έχουν πάλι κοινή ώρα έναρξης, στις 15.00.

Μάλιστα, θα υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη σε δύο ματς – φωτιά, αφού θα καλυφθεί τηλεοπτικά το Πλατανιάς – Ηρακλής και μέσω WEB TV το Α.Ε. Καραϊσκάκης – Τρίκαλα.

Ο αγώνας Αήττητος – Βόλος δεν θα διεξαχθεί, μετά την αποβολή της ομάδας των Σπάτων από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Αιγινιακός – Σπάρτη

Απόλλων Πόντου – ΑΟΧ-Κισσαμικός

Κέρκυρα – Παναχαϊκή

Δόξα Δράμας – Εργοτέλης

Ηρόδοτος – Απόλλων Λάρισας

Α.Ε. Καραϊσκάκης – Τρίκαλα (WEB TV ΕΡΤ)

Πλατανιάς – Ηρακλής (ΕΡΤ3)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου