ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για θετικό αποτέλεσμα ο Θησέας με Μετέωρα

για-θετικό-αποτέλεσμα-ο-θησέας-με-μετέ-700925

Στην Καλαμπάκα με τα Μετέωρα αγωνίζεται σήμερα ο Θησέας για την 10η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, έχοντας ως στόχο να κερδίσει ό,τι μπορεί από ένα ματς σε μια αήττητη έδρα και να κερδίσει ό,τι έχασε στη δική του έδρα!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Θησέας, αναγνωρίζοντας ότι έχει δύσκολο έργο, απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα θα παλέψει με πάθος για το θετικό αποτέλεσμα καθώς και η προηγούμενη νίκη του ήταν εκτός έδρας παίρνοντας το μοναδικό του διπλό στην Καρδίτσα…

Για τον προπονητή Λάκη Μπακάλη σήμερα υπάρχουν επιπλέον λύσεις καθώς επιστρέφει από τιμωρία ο Βασίλης Πέτσης, αλλά και οι Ηλίας Βλάχος, Μάρκος Διαμαντόπουλος, που έλειψαν από τα προηγούμενα παιχνίδια, ενώ θα λείψει από την άμυνα ο Λευτέρης Γιαουπλάρι που είναι τιμωρημένος καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι οι: Αργύρης Κουτσιρίμπας, Αποστόλης Κεφαλάς, Γιάννης Καψιώτης, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Βαγγέλης Αγγελής, Σπύρος Παναγιώτου, Θάνος Μπόρας, Γιώργος Γαλανόπουλος, Αρκάδιος Δημητριάδης, Βασίλης Πέτσης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Κώστας Οικονόμου, Νίκος Κοτζαθανάσης, Πέτρος Αγιασιώτης, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Κακάλιας, Ηλίας Βλάχος, Αντώνης Φραγκογιάννης, Αποστόλης Σφάκας, Χάρης Παπαϊωάννου, Βαγγέλης Τσιουρής.

Την αναμέτρηση των «πρασίνων» στην Καλαμπάκα θα διευθύνει ο Νίκος Παπακωνσταντίνου από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, με βοηθούς τους Βασίλη Καλύβα και Χρήστο Δόσκορη, επίσης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Αντώνης Βαλιώτης από την ΕΠΣ Λάρισας.

Η ομάδα της Αγριάς ώς τώρα είχε τα εξής αποτελέσματα:

Νίκη Βόλου-Θησέας 5-0

Θησέας-Απόλλων Μακρυχωρίου 2-1

Αστέρας Ιτέας-Θησέας 1-0

Θησέας-Ολυμπιακός Βόλου 0-2

Αναγέννηση Καρδίτσας-Θησέας 0-3

Φωκικός-Θησέας 2-0

Θησέας -Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 2-0

Αλμυρός-Θησέας 1-1

Θησέας- Οικονόμος Τσαριτσανης 1-1

Ενώ σήμερα για την 10η αγωνιστική θα αγωνιστεί στην Καλαμπάκα στη συνέχεια ώς το τέλος του α΄ γύρου η ομάδα της Αγριάς έχει τους αγώνες:

11η αγωνιστική (9/12) Θησέας-Πιερικός

12η αγωνιστική (16/12) Θησέας-ΑΟ Σελλάνων

13η αγωνιστική (6/1/2019) ΑΟ Στυλίδας-Θησέας

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου