ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς «ρίσκο»… αλλά με σοβαρότητα

χωρίς-ρίσκο-αλλά-με-σοβαρότητα-827362

Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει και αύριο μετά την Ιτέα να είναι στην κορυφή

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Χωρίς να θέλει να ρισκάρει τη συμμέτοχη κάποιων παικτών ο Ολυμπιακός θέλει με σοβαρότητα να μείνει στο ψηλότερο σκαλί της βαθμολογίας παίζοντας με αέρα κορυφής και αύριο στην Ιτέα, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Στον Ολυμπιακό Βόλου κάνοντας διαχείριση και εκτός γηπέδου σκέπτονται αποκλειστικά τη νίκη στο αυριανό ματς στην Ιτέα, ενώ θα ακολουθήσει και δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας στο Προάστιο Καρδίτσας με αντίπαλο τον ΑΟ Σελλάνων.

Με το σκεπτικό ότι ομάδα φτιάχτηκε για να κερδίζει όλα τα παιχνίδια έχοντας και τις εναλλακτικές λύσεις ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης ετοιμάζει τα πλάνα του έχοντας κάποια ερωτηματικά πέρα από το γεγονός ότι είναι ήδη γνωστό ότι οι Σαχινίδης και Σάββας είναι βέβαιο πως θα λείψουν από ένα ακόμη ματς.

Όσον αφορά στον Ζγκούρη, φαίνεται πως θα είναι διαθέσιμος και αυτό που μένει είναι να δει η τεχνική ηγεσία κατά πόσο έτοιμος είναι να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο αυριανό ματς, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και με τον τερματοφύλακα Γιακουμή, που τραυματίσθηκε και αντικαταστάθηκε στο ματς κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης και ίσως να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του.

Σήμερα θα γίνει μια τελευταία προπόνηση και η ομάδα θα πάει από σήμερα στη Φωκίδα για το αυριανό ματς με τον Αστέρα Ιτέας και πάντα με το στόχο τη νίκη.

Στην Ιτέα στο ματς του Ολυμπιακού Βόλου κόντρα στον τοπικό Αστέρα την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 15.00 για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, διαιτητής ορίστηκε Ανδρέας Βλάχος από τον σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής . Πέρσι με διαιτητή τον Βλάχο ο Ολυμπιακός κέρδισε εκτός έδρας 0-1 τον Οπούντιο Μαρτίνου ενώ φέτος ο διαιτητής σφύριξε και 1 ματς Football League (Κέρκυρα-Ηρακλής 1-0).

Φέτος έχει σφυρίξει κι άλλα 3 και συνολικά 22 ματς Γ’ Εθνικής και την Κυριακή βοηθοί του θα είναι οι Κυριάκος Βιντσεντζάτος και Νικόλαος Τσαλίκογλου, επίσης από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Παρατηρητής ορίστηκε ο Ανέστης Δουδούμης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου