ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για το «διπλό» η ΠΑΕ Βόλος στα Χανιά

για-το-διπλό-η-παε-βόλος-στα-χανιά-827374

Σήμερα το μεσημέρι για την 4η αγωνιστική της Football League αγωνίζεται με τον ΑΟΧ-Κισσαμικό

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Χωρίς προβλήματα, με αισιοδοξία, περιμένοντας το +3, και με πίστη για το πρώτο φετινό «διπλό» θα αγωνιστεί σήμερα στις 3 μ.μ. η ΠΑΕ Βόλος στα Χανιά για την 4η αγωνιστική της Football League με τον ΑΟΧ-Κισσαμικό.

Για την ΠΑΕ Βόλος το σημερινό ματς για την 4η αγωνιστική της Football League είναι μια ακόμη ευκαιρία να δείξει τις δυνατότητές της που φάνηκαν στα δυο ματς που κέρδισε στον Βόλο χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ (7-0 τον Καραϊσκάκη και 2-0 την Καλαμαριά).

Σήμερα η ομάδα του Χουάν Φεράντο επιδιώκει και πρώτη νίκη εκτός έδρας απέναντι στον ΑΟΧ-Κισσαμικό που δεν έχει νίκη ξεκινώντας με ισοπαλία (1-1) στην Σπάρτη, χάνοντας στα Χανιά από τον Εργοτέλη (1-2) και στα Τρίκαλα(2-0).

Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή της ομάδας που ταξίδεψε για τα Χανιά, για την σημερινή (3.00 μ.μ.) αναμέτρηση πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Κισσαμικό. Αυτοί είναι οι εξής: Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Ουνγιαλίδης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Καμπαγιέρο, Κότο, Λούκας Γκαρσία, Ηλιόπουλος, Πίτου Γκαρσία, Μάντζης, Πέντα, Ρούσσος, Ενγκουεμ, Καρρίκι, Φράγκος, Δόρης, Πίσπας και Μπουργάνης,, ενώ εκτος έμειναν οι Δεμηρτζόγλου, Ανδρικόπουλος, Μεληκιώτης και Κορέλας.

Χωρίς τέσσερις ο ΑΟΧΚ

Χωρίς τέσσερις παίκτες θα είναι ο ΑΟΧ Κισσαμικός στο σημερινό παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Football League 2018-2019 με αντίπαλο τον Βόλο ΝΠΣ (15:00 – Περιβόλια). Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Πετράκης, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σάλιακα, που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων, αλλά και των τραυματιών Χαλκιαδάκη, Αρναούτογλου, Κεχαγιά.

Ζήτησε ΕΣΚΑΝ

Τη συνδρομή του ΕΣΚΑΝ έχει ζητήσει η ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικός ενόψει του αγώνα κόντρα στην ΠΑΕ Βόλος. Η χανιώτικη ομάδα υπέβαλε αίτημα στο συγκεκριμένο όργανο που είναι υπεύθυνο για το αντιντόπινγκ στην Ελλάδα, προκειμένου να δώσει το “παρών” στο ματς των Περιβολίων και να διενεργήσει ελέγχους.

Να σημειωθεί ότι ανάλογη διαδικασία υπήρξε και στο παιχνίδι που έγινε για τη 2η αγωνιστική στη Δράμα.

Η 4η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές για την 4η αγωνιστική της Β’ Εθνικής

Σήμερα Σάββατο (17/11)

Εργοτέλης – ΑΟΤ (ΕΡΤ 3 )

Ρέφερι: Μπακογιάννης (Αθηνών)

Βοηθοί: Νιδριώτης (Αθηνών), Πριόνας (Εύβοιας)

4ος: Κολυτάς (Λασιθίου)

ΑΟΧ/Κισσαμικός – ΠΑΕ Βόλος

Ρέφερι: Τζουμαλάκης (Σερρών)

Βοηθοί: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Τοροσιάδης (Μακεδονίας)

4ος: Κουναλάκης (Ηρακλείου)

Απόλλων Πόντου – Πλατανιάς

Ρέφερι: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)

Βοηθοί: Στεφανής (Καρδίτσας), Καλύβας (Φθιώτιδας)

4ος: Δραγούσης (Κιλκίς)

Δόξα Δράμας – Ηρόδοτος

Ρέφερι: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

Βοηθοί: Μωυσιάδης (Γρεβενών), Δέλλιος (Πέλλας)

4ος: Γιουματζίδης (Πέλλας)

Κυριακή (18/11)

Απόλλων Λάρισας – Σπάρτη

Ρέφερι: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Σακκάς (Θεσσαλίας)

4ος: Θεοχάρης (Θεσσαλίας)

Παναχαϊκή – Ηρακλής

Ρέφερι: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Τίκας (Θεσπρωτίας), Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)

4ος: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)

Αιγινιακός – Αήττητος Σπάτων

Ρέφερι: Αγελάκης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Αϊναλής (Μακεδονίας), Γούτας (Χαλκιδικής)

4ος: Τεβεκέλης (Μακεδονίας)

Κέρκυρα – Α.Ε. Καραϊσκάκης

Ρέφερι: Μπαΐλης (Πρέβεζας)

Βοηθοί: Μπαλιάκας (Κοζάνης), Γιάντσης (Ημαθίας)

4ος: Καραντώνης (Ημαθίας)

Και την Τετάρτη

Στο μεταξύ η ΠΑΕ Βόλος παρ΄ ότι κοιτά μόνο το σημερινό ματς έχει μπροστά της κι άλλα κρίσιμα και δυνατά ματς…

Την ερχόμενη Τετάρτη 21/11 θα γίνει εμβόλιμα η 5η αγωνιστική και η ΠΑΕ Βόλος θα υποδεχθεί στη Νεάπολη τον Εργοτέλη, στην αγωνιστική αυτή τηλεοπτικά θα είναι τα ματς Κέρκυρα – Δόξα Δράμας (Τετάρτη 21/11, 15:00) και Ηρακλής – Απόλλων Λάρισας (Πέμπτη 22/11, 15:00).

Στην 6η αγωνιστική της Football League την Κυριακή 25/11 η ΠΑΕ Βόλος θα αγωνιστεί στα Τρίκαλα και το ματς αυτό (15:00) θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3, ενώ τηλεοπτικό θα είναι μια μέρα πριν το Κισσαμικός – Ηρόδοτος (Σάββατο 24/11, 15:00).

Στην 7η αγωνιστική στις 2 Δεκεμβρίου η ΠΑΕ Βόλος έχει νέα «έξοδο» παίζοντας στην Σπάρτη, ενώ τα τηλεοπτικά ματς είναι Πλατανιάς – Τρίκαλα (Σάββατο 1/12, 15:00) και Δόξα Δράμας – Παναχαϊκή (Κυριακή 2/12, 15:00).

Περιμένει το +3

Η ΠΑΕ Βόλος εκμεταλλευόμενη την «γκάφα» της Δόξας στην 2η αγωνιστική και ελπίζει και στους +3 βαθμούς από την ένσταση κατά του κύρους του αγώνα ζητώντας την κατακύρωση της αναμέτρησης υπέρ της για τον λόγο ότι ο γιατρός που έχει δηλωθεί στο φύλλο αγώνα έχει επίσης δηλωθεί και ως γιατρός των γηπεδούχων!

Χθες συζητήθηκε στην αρμόδια επιτροπή η ένσταση και οι άνθρωποι της Δόξας ανέφεραν πως από λάθος δήλωσαν αντικανονικά ως γιατρό αγώνα το ίδιο πρόσωπο που είναι και γιατρός της ομάδας. Αυτή η γκάφα όμως πρακτικά σημαίνει σύμφωνα με τους κανονισμούς ότι θα μειώσει στους 3 βαθμούς τη συγκομιδή της Δόξας Δράμας και θα τους πάρει η ΠΑΕ Βόλος αφού στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχει κανένα περιθώριο μη εφαρμογής του κανονισμού και γι’ αυτό η τιμωρία των «μαυραετών» από τη στιγμή που η ένσταση του Βόλου έγινε εμπρόθεσμα είναι δεδομένη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου