ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σιγουριά για το +3 στην ΠΑΕ Βόλος

σιγουριά-για-το-3-στην-παε-βόλος-829065

Σιγουριά επικρατεί στην ΠΑΕ Βόλος καθώς την Παρασκευή θα εκδικαστεί η ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τη Δόξα και οι Βολιώτες είναι σίγουρο πως θα πάρουν τον αγώνα 0-3 στα χαρτιά και θα προσθέσουν 3 βαθμούς στη βαθμολογική συγκομιδή τους.

Η ένσταση έγινε κατά του κύρους του αγώνα με τη Δόξα Δράμας για τον λόγο ότι ο γιατρός που έχει δηλωθεί στο φύλλο αγώνα έχει επίσης δηλωθεί και ως γιατρός των γηπεδούχων!

Τώρα οι άνθρωποι της ΠΑΕ Βόλος εκφράζουν σιγουριά στο να κερδηθεί ένσταση και έτσι σύμφωνα με τους κανονισμούς η απόφαση θα μειώσει στους 3 βαθμούς τη συγκομιδή της Δόξας Δράμας και θα εκτοξεύσει στους 9 της ΠΑΕ Βόλος αφού στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχει κανένα περιθώριο μη εφαρμογής του κανονισμού και γι’ αυτό η τιμωρία των «μαυραετών» από τη στιγμή που η ένσταση του Βόλου έγινε εμπρόθεσμα είναι δεδομένη.

Εκτός της ένστασης της ΠΑΕ Βόλος ασκήθηκε και δίωξη σε βάρος της Δόξας Δράμας από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Ετσι ανεξαρτήτως της εκδίκασης, έπειτα από την άσκηση δίωξης, οι Μαυραετοί θα καλούνταν ούτως ή άλλως σε απολογία. Η ανακοίνωση: «Από τον αναπληρωτή υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Δόξας Δράμας, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1,2, 3, 16 παρ. 2α του ΚΑΠ, σε συνδυασμό με το άρθρο 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο».

Όσον αφορά στον ορισμό της υπόθεσης της ένστασης θα συζητηθεί την Παρασκευή.

Αναλυτικά: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία: Tην Παρασκευή 16/11/2018 και ώρα 16:00 τις ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2017 και ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ προκειμένου να συζητηθεί η ένσταση που υπέβαλε η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ κατά του κύρους με την ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2017 (αγώνας 4/11/2018)».

Στην ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ περιμένοντας το +3 έχουν πλέον το μυαλό στην Κρήτη καθώς το Σάββατο θα αγωνιστεί για την 4η αγωνιστική της Β’ Εθνικής με τον ΑΟΧ-Κισσαμικό.

Κληρώνει για το πρωτάθλημα Κ19

Ώρα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα Κ19 της Φούτμπολ Λιγκ, στο οποίο η αντίστοιχη ομάδα της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ προετοιμάζεται με προπονητή τον Δημήτρη Κόφφα … καθώς ανακοινώθηκε ότι η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 15 του μήνα. Απ’ ό,τι διαφαίνεται μάλιστα, η έναρξη του πρωταθλήματος προορίζεται για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοέμβρη, 24 και 25 του μήνα και θα γίνει σε δύο ομίλους. Υπενθυμίζεται πως από τους δύο ομίλους, οι ομάδες που θα τερματίσουν στις πρώτες δύο θέσεις της βαθμολογίας θα αγωνιστούν σε αγώνες πλέι οφ, για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου