ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Χωρίς Ρόβα, Ταβάρες και κόσμο η Νίκη

χωρίς-ρόβα-ταβάρες-και-κόσμο-η-νίκη-829067

Δεν θα πάνε στο γήπεδο για τον σημερινό αγώνα με τον Ολυμπιακό ανακοίνωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Χωρίς τον Βασίλη Ρόβα και τον Πορτογάλο Φάμπιο Ταβάρες που είναι τραυματίες θα αγωνιστεί η Νίκη Βόλου σήμερα στις 5 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ως φιλοξενούμενη από τον Ολυμπιακό Βόλου στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΘ.

Απουσία για τη Νίκη θα είναι και μέρος του κόσμου της καθώς όπως ανακοίνωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της … δεν θα πάνε στο γήπεδο για τον σημερινό αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αγωνιστικά πάντως η Νίκη που πέρσι κατέκτησε το Κύπελλο ΕΠΣΘ, έπαιξε στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος και απέκτησε και το δικαίωμα να αγωνίζεται στο Κύπελλο Ελλάδος, θα κοιτάξει βεβαία το πρωτάθλημα άλλα δεν βάζει στο περιθώριο και τον τοπικό θεσμό αφού με πρόκριση σήμερα πάει για τελικό και κατάκτηση κάτι που μπορεί να σημάνει νταμπλ!

Και σίγουρα το σημερινό ματς δεν μπορεί να είναι αδιάφορο και από τον αντίπαλο που είναι ο Ολυμπιακός η ίδια ομάδα που είναι και αντίπαλος στην πορεία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Η Νίκη για να φτάσει στον σημερινό προημιτελικό πέτυχε δυο προκρίσεις εκτός έδρας:

Πύρασος-Νίκη 1-5 (90’ Ζαχαράκης – 11’ Αναστασίου, 22’ Δωματάς, 62’ Μακενγκό, 69’ Ματθαίου, 76’ Βουρδάκης) και Δήμητρα-Νίκη 0-3 (42’ Βουρδάκης, 63’ Ιορδανίδης, 89’ Τζιώρας).

Ο Γιώργος Κούτσης για σήμερα δεν έχει στη διάθεσή του τον Βασίλη Ρόβα, ο οποίος ταλαιπωρείται από το γνωστό πρόβλημα που αποκόμισε πριν δύο Κυριακές, στο ντέρμπι του πρωταθλήματος και του Φάμπιο Ταβάρες που αποκόμισε μία θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο στην τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας του, κόντρα στην Αναγέννηση, κι αντικαταστάθηκε πρόωρα.

Ετσι διαθέσιμοι είναι οι: Αποστολίδης, Μετούσι, Θ. Παπαδόπουλος, Καρτσαμπάς, Καντούτσης, Μέτσε, Τσεμπερίδης, Δωματάς, Ιορδανίδης, Κέρι, Τζιώρας Μακένγκο, Βουκομάνοβιτς, Αναστασίου, Παπαδήμας, Ντινιωτάκης, Κ. Παπαδόπουλος, Βουρδάκης Ματθαίου, Κυργιαλάνης, Κουτσούκης, Λάϊος και η 18μελης κυανόλευκη αποστολή θα ανακοινωθεί λίγη ώρα πριν την έναρξη της σημερινής αναμέτρησης.

Στο μεταξύ να απέχουν από τον σημερινό (17.00) αγώνα της ομάδας τους με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο ΕΠΣΘ, αποφάσισαν οι οργανωμένοι οπαδοί Blue Club και Blue Angels της Νίκης… Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους: «Την Τετάρτη όπως όλοι ξέρουμε η ΝΙΚΑΡΑ ΜΑΣ αντιμετωπίζει για ακόμα μια φορά τον συμπολίτη αλλά αυτή τη φορά για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ.

Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως αυτό το παιχνίδι δεν είναι αδιάφορο για εμάς και πιστεύουμε πως οι παίχτες μας θα κάνουν αυτό που πρέπει. Σε αυτόν τον θεσμό λοιπόν όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, δεν υπάρχουν εισιτήρια (πλην του τελικού) αλλά οικονομικές ενισχύσεις. Όμως οι άνθρωποι από τη νέα Δημητριάδα ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει να πηγαίνει ο κόσμος της ομάδας μας στην έδρα τους. Γεμίζουν τα ταμεία τους, παίρνουν βαθιά οικονομική ανάσα και για αυτό τώρα τρέξανε άρον άρον να τυπώσουν εισιτήρια. Αυτή τη φορά όμως δεν θα τους κάνουμε τη χάρη όπως τότε που κατέβηκαν χιλιάδες κόσμου και τους γέμισε το EAK ή όπως τους γεμίσαμε το πέταλο στο Πανθεσσαλικό με 15€ εισιτήριο.

Εμείς οι οργανωμένοι οπαδοί δεν θα είμαστε εκεί και δεν θα μπει και κανένα πανό. Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να πράξει το ίδιο.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους βάλουμε τη βενζίνη να ταξιδέψουν προς Πειραιά για νέα χορηγία. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ!! BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 “Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ”- BLUE ANGELS 1994».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου