ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μετρά αντίστροφα για την πρόκριση

μετρά-αντίστροφα-για-την-πρόκριση-752630

Αντίστροφα μετρά πλέον η Νίκη Βόλου που μπορεί από προχθές να γνωρίζει τη σειρά των αντιπάλων στο πρωτάθλημα, αλλά το μυαλό όλων είναι στο Κύπελλο Ελλάδος και το κυριακάτικο ματς με τη Δόξα Δράμας στις 18:30 στο Πανθεσσαλικό που είναι η πρόσκληση που έχουν μπροστά τους οι κυανόλευκοι που θέλουν τη νίκη πρόκριση για να βρεθούν στους ομίλους του θεσμού.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η Νίκη βρίσκεται μετά από χρόνια στο Κύπελλο Ελλάδος και της δίνεται η ευκαιρία αν την Κυριακή περάσει το εμπόδιο της Δόξας να αντιμετωπίσει δύο ομάδες Super League και μία Football League, ενώ μετά από χρόνια θα μεταδοθεί και αγώνας της από το COSMOTE TV.

«Στη Νίκη γίνεται σωστή δουλειά, υπάρχει οργάνωση και επαγγελματισμός, υπάρχει εμπειρία και ταλέντο και μαζί η δίψα όλων για άνοδο, έχει φτιαχτεί μια ομάδα να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό που τώρα όλοι βλέπουμε είναι το ματς της Κυριακής κι αυτό που όλοι θέλουμε είναι η νίκη και η πρόκριση στο Κύπελλο» δήλωσε ο Γιάννης Δωματάς μιλώντας χθες στον Sport fm 89,5 δίνοντας το στίγμα για τον στόχο της Νίκης και την προτεραιότητά της πριν το πρωτάθλημα.

Ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Γιάννης Δωματάς έκανε έκκληση και στον κόσμο να βρεθεί στο Πανθεσσαλικό τονίζοντας ότι είναι ευκαιρία να δουν οι φίλαθλοι το καλό που γίνεται φέτος στην ομάδα ενώ και επειδή το ματς θα είναι τηλεοπτικό ανέφερε « εκτός από τον κόσμο είναι και ευκαιρία για όλους μας να δείξουμε ότι η Νίκη είναι η δύναμη που έρχεται»…

Στο κυριακάτικο παιχνίδι του Πανθεσσαλικού, η Νίκη αποφάσισε να ανοίξει και την ανατολική εξέδρα, περιμένοντας μαζική συμμετοχή του κόσμου, ενώ αγωνιστικά υπάρχουν κάποιες απουσίες και κάποιοι παίκτες που δεν είναι σε 100% ετοιμότητα αλλά όπως ανέφερε και ο Ι. Δωματάς στον Sport fm 89,5 «το σίγουρο είναι ότι θα κοιτάξουμε τη Δόξα στα μάτια και θα διεκδικήσουμε την πρόκριση, ενώ όσοι κληθούν να αγωνιστούν είναι σίγουρο ότι θα έχουν αυτό τον στόχο. Στη Νίκη φέτος εκτός από την οργάνωση είμαστε και μια καλή παρέα ικανή για μεγάλα πράγματα»…Η διοίκηση της ομάδας της Νίκης θα έχει μεθαύριο και μαθητική κερκίδα καθώς από χθες διαθέτει εκατοντάδες προσκλήσεις στα σχολεία της πόλης.

Τα εισιτήρια με Δόξα Δράμας

Οδηγίες εισόδου στο Πανθεσσαλικό, για το ματς Κυπέλλου με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας, εξέδωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου και αναφέρονται τα εξής: «Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον αγώνα Νίκη Βόλου – Δόξα Δράμας για την 3η Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος 2018-2019, την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 στις 18:30.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

– Γενική είσοδος 10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της ανατολικής κερκίδας).

– Θέσεις VIP 15€ (10€ για τους κατόχους καρτών διαρκείας 2018-2019 με την επίδειξη της κάρτας).

– Γυναίκες και παιδιά μέχρι 15 ετών είσοδος ελεύθερη για την ανατολική κερκίδα.

Η είσοδος στο Στάδιο θα γίνεται από την αποκλειστικά από την Α΄ πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχει το εκδοτήριο για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Η Β’ πεζογέφυρα θα παραμείνει κλειστή.

Η πρόσβαση στα VIP / επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, των κατόχων προσκλήσεων αλλά και των κατόχων εισιτηρίων 15€ θα γίνεται από το πάρκινγκ Σταδίου. Η Δ.Ε. υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του Σταδίου καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα VIP / επίσημα του Σταδίου μέσω της Β’ πεζογέφυρας.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στη 16.15 το μεσημέρι της Κυριακής 16/09/2018.

Οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από το βόρειο πέταλο του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει περιφρούρηση από ιδιωτική ασφάλεια. Η Δ.Ε. καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Τέλος καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας».

Κάλεσμα στον κόσμο της Νίκης Βόλου να δώσει βροντερό «παρών» στον αγώνα Κυπέλλου της Κυριακής με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας, απεύθυναν και οι οργανωμένοι σύνδεσμοι φιλάθλων της Νίκης.

Ο Κ. Τσέτσιλας διαιτητής

Ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας από τα Γρεβενά ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, στις 6:30μ.μ., μεταξύ της Νίκης Βόλου και της Δόξας Δράμας.

Ο Γρεβενιώτης ρέφερι που είναι πλέον είναι στη Φούτμπολ Λιγκ έχει σφυρίξει σε παιχνίδι της Νίκης Βόλου την 1η Νοεμβρίου 2015 (με Εθνικό Φιλιππιάδας 1-0), ενώ συνολικά έχει διευθύνει 54 παιχνίδια εθνικών πρωταθλημάτων και Κυπέλλου.

Βοηθοί του την Κυριακή θα είναι ο επίσης Γρεβενιώτης Θεοδόσης Φαλτάκας και ο Θεόδωρος Τζιουβάρας από την Ένωση Κοζάνης.

Χωρίς προβλήματα η Δόξα

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και με κόσμο θα έρθει η Δόξα Δράμας στον Βόλο για το ματς Κυριακής (16/9) με τη Νίκη το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο προπονητής της ομάδας, Στάικος Βεργέτης ανέφερε πως έχουν ως στόχο τη νίκη-πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού και δεν υπάρχουν προβλήματα, καθώς και οι Ροτζέριο Μάρτινς, Ζοάο Πάουλο αναμένεται να βρεθούν κανονικά στην διάθεση του προπονητή τους.

Η Νίκη στο πρωτάθλημα

Η Νίκη θέλοντας την Κυριακή την πρόκριση στους ομαλούς του Κυπέλλου από την επομένη θα ασχοληθεί με το πρωτάθλημα που ξεκινά στις 30/9 και στην πρεμιέρα θα υποδεχθεί τον Θησέα. Η φετινή Νίκη που φτιάχτηκε να πρωταγωνιστεί έχοντας πάρει τα μαθήματά της, τα προηγούμενα χρόνια, θέλει ένα καλό ξεκίνημα διαφορετικό από πέρσι που ξεκίνησε πάλι με τοπικό ντέρμπι χάνοντας ως γηπεδούχος 0-1 από τον Ρήγα.

Με σοβαρότητα και συνεχή προσπάθεια η Νίκη μετά την πρεμιέρα με τη νεοφώτιστη ομάδα της Αγριάς έχει δυο εκτός έδρας παιχνίδια στην Στυλίδα, και στο Προάστιο Καρδίτσας με τον ΑΟ Σελλάνων, ενώ στην 4η αγωνιστική θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου Καρδίτσας.

Στην 5η αγωνιστική σε σαββατιάτικο παιχνίδι η Νίκη θα βρεθεί στην Ιτέα να αντιμετωπίσει τον Αστέρα, ενώ στην 6η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο κλασικό τοπικό ντέρμπι στο Πανθεσσαλικό, και στην 7η θα βρεθεί στην Καρδίτσα να παίξει με την Αναγέννηση που δεν θυμίζει κάτι από τα παλιά.

Τον υπόλοιπο Νοέμβριο η Νίκη έχει δυο ματς έδρας υποδεχόμενη Φωκικό και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ενώ και ο Δεκέμβριος ξεκινά με ματς στη Μαγνησία παίζοντας εκτός έδρας στον Αλμυρό. Στην 11η αγωνιστική η Νίκη θα υποδεχθεί τον Οικονόμο Τσαριτσάνης στην 12η θα παίξε στα Μετέωρα, ενώ στο φινάλε του α΄ γύρου στο πρώτο ματς του 2019 θα υποδεχθεί τον Πιερικό.

Κύπελλο και το μπάσκετ

Τον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας σεζόν θα δώσει και η μπασκετική Νίκη Βόλου αυτή την Κυριακή (16/09,15:00), στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. Απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα του Α.Ο. Αγρινίου, την οποία θα αντιμετωπίσει και στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής, η Νίκη θα παλέψει για τη νίκη, ώστε να προχωρήσει στον θεσμό του Κυπέλλου που θα αντιμετωπίσει ομάδες μεγαλυτέρων κατηγοριών.

Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ της Νίκης Βόλου, καλεί τον κόσμο, «να στηρίξει την ομάδα και να δώσει την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση στους παίκτες και το προπονητικό μας τιμ προκειμένου να φτάσει στη νίκη στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. ( Γενική είσοδος 5 ευρώ, κάτοχοι καρτών διαρκείας εισέρχονται δωρεάν. Οι αθλητές των ακαδημιών θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από ειδικά διαμορφωμένη κερκίδα)».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου