ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ευκαιρία να βρεθεί ψηλότερα

ευκαιρία-να-βρεθεί-ψηλότερα-632296

Την 2η θέση βλέπει πλέον ο Ολυμπιακός Βόλου που στοχεύει στην 6η σερί νίκη την Κυριακή επί του Τυρνάβου

Μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης για τα Play off ανόδου στόχος για τον Ολυμπιακό Βόλου τώρα είναι η δεύτερη και η μείωση της διαφοράς από τον πρωτοπόρο Ηρακλή.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ενώ απομένουν 6 αγωνιστικές για τη λήξη της κανονικής περιόδου της Football League ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του 5 παιχνίδια και το ρεπό του. Από αυτά τα 2 είναι στο Βόλο με Αιγινιακό και Φωκικό και τα τρία εκτός έδρας με Τύρναβο, Εθνικό Σερρών και Αναγέννηση Καρδίτσας.

Το ματς – κλειδί είναι βέβαια αυτό με τον Τύρναβο την ερχόμενη Κυριακή στο Αλκαζάρ και ο Ολυμπιακός θέλει με την 6η σερί νίκη του να εκμεταλλευτεί όλες τις ευκαιρίες για να βρεθεί ψηλότερα.
Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έχει βρει ρυθμό, είναι φορμαρισμένη, ξέρει να παίρνει τα παιχνίδια, έχει ψυχολογία κι αυτοπεποίθηση και υπάρχει πίστη πως αν καταφέρει να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία της στο παιχνίδι με τον Τύρναβο και φύγει με διπλό και πάλι από το Αλκαζάρ, τότε θα έχει κάνει το πιο σημαντικό μέχρι σήμερα βήμα για τα πλέι οφ.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει στη Λάρισα και θα γνωρίζει ήδη το αποτέλεσμα στη σύγκρουση Λαμίας -Ζακύνθου σε μια αγωνιστική που η ΑΕΛ θα κάνει ρεπό. Η συνέχεια για τον Ολυμπιακό Βόλου περιλαμβάνει στην επόμενη 22η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αιγινιακό, την ίδια αγωνιστική η Λαμία θα παίξει εκτός έδρας με τον Τύρναβο, η Λάρισα θα παίξει στην Αμφισσα με το Φωκικό και η Ζάκυνθος εντός με τον πρωτοπόρο Ηρακλή.

Θεωρητικά ο Ολυμπιακός (αφού θα υπάρξουν -3 βαθμοί από τη Λαμία) μπορεί να τερματίσει και στην δεύτερη θέση.

Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις επόμενες αναμετρήσεις των διεκδικητών των θέσεων της τριάδας που οδηγεί στα Play off της ανόδου:

Τα επόμενα ματς της Λαμίας 38 βαθμούς:

21η (σήμερα 6/3) Ζάκυνθος (εντός)

22η Τύρναβος (εκτός)

23η Ηρακλής (εντός)

24η Αιγινιακός (εκτός)

25η Απόλλων Καλαμαριάς (εντός)

26η Ρεπό

Τα επόμενα ματς του Ολυμπιακού Βόλου 35 βαθμούς:

21η Τύρναβος (εκτός)

22η Αιγινιακός (εντός)

23η Ρεπό

24η Φωκικός (εντός)

25η Εθνικός Σερρών (εκτός)

26η Αναγέννηση Καρδίτσας (εκτός)

Τα επόμενα ματς της Ζακύνθου 34 βαθμούς:

21η (6/3)Λαμία (εκτός)

22η Ηρακλής (εντός)

23η Απόλλων Καλαμαριάς (εκτός)

24η Αγροτικός Αστέρας (εντός)

25η ΑΕΛ (εκτός)

26η Πιερικός (εντός)

Τα επόμενα ματς της ΑΕΛ 33 βαθμούς:

21η Ρεπό

22η Φωκικός (εκτός)

23η Εθνικός Σερρών (εντός)

24η Αναγέννηση Καρδίτσας (εκτός)

25η Ζάκυνθος (εντός)

26η Ηρακλής (εκτός)

*Για το Κυριακάτικο ματς στο Αλκαζάρ με αντίπαλο τον Τύρναβο ο Λιβεριανός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού Χερόν Μπεριάν που είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τον Πιερικό ανεβάζει σιγά – σιγά ρυθμούς και φαίνεται να υπολογίζεται από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Ετσι, μοναδική απουσία είναι ο Γρηγόρης Κυζιρίδης που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο ντέρμπι με τη Λαμία.

Παραλαβή μετοχών

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με την οποία καλεί όσους συμμετείχαν στην περσινή αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αγοράζοντας μετοχές να τις παραλάβουν από τα γραφεία της ΠΑΕ. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλεί όσους συμμετείχαν στην περσινή αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αγοράζοντας μετοχές, να προσέλθουν στα γραφεία της ΠΑΕ με το αποδεικτικό αγοράς και την αστυνομικής του ταυτότητας ώστε να παραλάβουν τους τίτλους μετοχών

Τα γραφεία της ΠΑΕ λειτουργούν καθημερινά 9.00 – 17.00 και Σάββατο 10.00 – 14.00».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου