ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τόρης: «Τη Δευτέρα κρίνεται το μέλλον»

τόρης-τη-δευτέρα-κρίνεται-το-μέλλον-643824

Ο Ολυμπιακός Βόλου περιμένει περισσότερα από τον κόσμο του, με την αρχή να γίνεται από την ερχόμενη Δευτέρα κόντρα στη Λαμία

Μετά από τέσσερις σερί νίκες και την ομάδα αγωνιστικά πιο κοντά στο στόχο ο Ολυμπιακός Βόλου περιμένει περισσότερους φιλάθλους στο παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας (6μ.μ.) με αντίπαλο τη Λαμία στο ΕΑΚ, ενώ η ΠΑΕ θέλει μεγαλύτερη ανταπόκριση και στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

«Εάν δεν πετύχει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, δεν πρόκειται να συνεχίσουμε στη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου κι αυτή είναι τελεσίδικη απόφαση» επανέλαβε για ακόμη μία φορά ο Γιώργος Τόρης μιλώντας χθες στον ΣΠΟΡ fm 89.5, τονίζοντας ότι «υπάρχει ροή πώλησης μετοχών αλλά δεν φτάνει» και χαρακτήρισε απογοητευτική την παρουσία των φιλάθλων στο ΕΑΚ στο ματς με τον Πιερικό!

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Γ. Τόρης στάθηκε για ακόμα μία φορά στην λιγοστή παρουσία του κόσμου στις εξέδρες του ΕΑΚ στο ματς με τον Πιερικό, παρά τις προϋποθέσεις για το αντίθετο. Το νικηφόρο σερί της ομάδας, το μεγάλο διπλό στο Αλκαζάρ, ο καλός καιρός και το γεγονός πως το παιχνίδι ήταν Κυριακή έβαζε ψηλά τον πήχη όσον αφορά τον αριθμό των εισιτηρίων που ήλπιζαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πως θα διαθέσουν, όμως ο αριθμός των εισιτηρίων τους διέψευσε.

«Δεν μπορεί να έχουμε 570 εισιτήρια με τον Πιερικό, όταν ερχόμαστε από ένα διπλό στη Λάρισα και με πολύ καλό καιρό. Δεν υπάρχει νόημα να ασχολούμαστε με τον Ολυμπιακό Βόλου όταν η ομάδα απασχολεί 1.000 άτομα σε μία πόλη των 150.000 κατοίκων. Δεν το περίμενα με τίποτα πως θα είχαμε 570 εισιτήρια μετά το διπλό στη Λάρισα. Ηταν απογοητευτική η εικόνα. Αντί να έρθει ο κόσμος να χειροκροτήσει τα παιδιά που ματώσανε για τη νίκη στο Αλκαζάρ, ήμασταν εμείς, εμείς και εμείς! Εγώ αντιλαμβάνομαι πως δεν θέλουν να υπάρχει ποδοσφαιρική ομάδα στην πόλη», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ που μίλησε και για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου:

«Είδαμε ανταπόκριση, όμως αυτή η ανταπόκριση δεν αρκεί. Με το ρυθμό που κινείται η διάθεση των μετοχών θεωρώ απίθανο να πιάσουμε τον στόχο. Εμείς ήμασταν ξεκάθαροι. Αν δεν πετύχει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου εμείς θα αποχωρήσουμε το καλοκαίρι από την ομάδα. Αυτό είναι τελεσίδικο. Για να είναι ο φάκελος για την αδειοδότηση πλήρης θα πρέπει να γίνουν διακανονισμοί με όσους υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες και για να συμβεί αυτό θα πρέπει άμεσα να βρεθούν 100.000€. Αν δεν βρεθούν αυτά τα χρήματα επαναλαμβάνω πως θα υπάρχει πρόβλημα με τον φάκελο. Αν δεν πάρει αδειοδότηση η ομάδα, του χρόνου θα υπάρχει έλεγχος των οικονομικών κάθε τρίμηνο και θα επιβάλλονται οι αντίστοιχες ποινές».

Ο Γ. Τόρης φάνηκε αισιόδοξος πως θα αφαιρεθούν βαθμοί από τη Λαμία, τη Δευτέρα ο Ολυμπιακός θα κερδίσει και θα είναι δεύτερος και μέχρι το τέλος μπορεί να κάνει το απόλυτο των νικών, ενώ καταλήγοντας ανέφερε πως είναι πλέον η ώρα του κόσμου.

«Τη Δευτέρα κρίνεται το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου. Αν κόψουμε 700-800 εισιτήρια με τη Λαμία, τότε κανείς δεν θα δικαιούται να πει πως θέλει ομάδα στην πόλη. Τη Δευτέρα το ΕΑΚ πρέπει να γεμίσει, να δείξει επιτέλους ο κόσμος πως θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου να υπάρχει και να πρωταγωνιστεί».

Πάντως για την ερχόμενη Δευτέρα που ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να προσπεράσει στην τρίτη θέση τη Ζάκυνθο (που μια μέρα πριν παίζει στην Καρδίτσα) και να πλησιάσει την δεύτερη Λαμία, η συμπαράσταση του κόσμου πρέπει να είναι μεγάλη και ήδη κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τον αγώνα.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους στα εξής σημεία:

• Μπουτίκ Ολυμπιακός Βόλου, ΕΑΚ Βόλου,

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΣΤΡΑΚΑ, Ιάσονος 99,

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΒΛΑΧΑΒΑΣ, Αγίου Δημητρίου 19,

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ, Ελ. Βενιζέλου 80,

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΒΟΥΛΓΑΡΗ, Πολυμέρη 13 (Έναντι Park Hotel),

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, Γ. Δήμου 170,

• Λέσχη Austrian Boys, Αγίου Δημητρίου 17, Νέα Δημητριάδα, Βόλος

• Λέσχη Φίλων Ολυμπιακού Βόλου ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ, Οδυσσέα Μουντούλια 3, Βόλος, 6955630770.

Τη Δευτέρα, ημέρα του αγώνα, τα εισιτήρια θα πωλούνται μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης στο ΕΑΚ Βόλου από την μπουτίκ, καθώς και από τα εκδοτήρια του Σταδίου.

Ωρες λειτουργίας της Μπουτίκ: Σήμερα: 12.00 μ.μ. – 3.00 μ.μ. Δευτέρα: 13.00 μ.μ. έως και το τέλος της αναμέτρησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα πρωταθλήματος Ολυμπιακός Βόλου – Λαμία έχουν ως εξής:

Γενική Είσοδος: 10 Ευρώ (πλην Θύρας Επισήμων 4 και θέσεις VIP).

Γυναικεία με γενική είσοδο 5 Ευρώ, αποκλειστικά και μόνο από τα γραφεία και την μπουτίκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Για τον αγώνα με την Λαμία όλα τα παιδιά έως και 15 ετών θα εισέλθουν στο γήπεδο δωρεάν. Επίσης, από συνδέσμους Φίλων Ολυμπιακού Βόλου Austrian Boys και ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ θα διατίθενται εισιτήρια αγώνα των 5 Ευρώ αποκλειστικά για την Θύρα 7 του ΕΑΚ.

Οσον αφορά το αγωνιστικό στο ματς με τη Λαμία ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, εκτός από τους τραυματίες Μπεριάν και Μαρτίνεθ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου