ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βλέπει μπροστά και ψηλότερα…

βλέπει-μπροστά-και-ψηλότερα-645682

Ο Ολυμπιακός Βόλου μετά την τέταρτη σερί νίκη του θέλει ανάλογη συνέχεια με τη Λαμία την ερχόμενη Δευτέρα και πάλι στο Βόλο

Ο Ολυμπιακός Βόλου μετά την προχθεσινή νίκη επί του Πιερικού, που ήταν η τέταρτη σερί, θέλει να δώσει ανάλογη συνέχεια την ερχόμενη Δευτέρα και πάλι στο Βόλο, αυτή τη φορά με τη Λαμία που πλέον κυνηγά να την προσπεράσει στη βαθμολογία.

Η νίκη με τον Πιερικό έδωσε νέο αέρα στην ερυθρόλευκη ομάδα, έφερε ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων, αλλά ο χρόνος που «πιέζει» δεν αφήνει περιθώρια να μείνει κανείς σ’ αυτή.

Ετσι ο Ολυμπιακός Βόλου βλέπει μπροστά και ψηλότερα… θέλοντας την ερχόμενη Δευτέρα να προσπεράσει στην τρίτη θέση τη Ζάκυνθο που μια μέρα πριν αγωνίζεται στην Καρδίτσα και στη συνέχεια να πλησιάσει τη δεύτερη Λαμία στο τρίποντο και να ελπίζει να την προσπεράσει αν χάσει στα χαρτιά την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας όπου κέρδισε με 2-1!

Ετσι άπαντες στο στρατόπεδο των ερυθρολεύκων από το τελευταίο ματς και την πιο μεγάλη και άνετη νίκη τη φετινή σεζόν κρατούν την εμφάνιση και τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς και συνεχίζουν κοιτώντας μπροστά και το ματς της ερχόμενης Δευτέρας (6μμ) με τη Λαμία.

Στο μεταξύ στο τελευταίο ματς φάνηκε ότι υπάρχουν οι αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις αφού η ομάδα έφτασε σε άνετη νίκη χωρίς τον αρχηγό Στάθη Ρόκα και χωρίς να αγωνιστεί από την αρχή ο πρώτος σκόρερ Δημήτρης Διαμαντόπουλος ο οποίος μίλησε στο gazzetta.gr για το σερί των «ερυθρόλευκων», και για την μάχη της ανόδου.

Μεταξύ άλλων απάντησε στις εξής ερωτήσεις:

Ο Ολυμπιακός Βόλου πέτυχε την τέταρτη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες. Ως που μπορεί να φτάσει φέτος η ομάδα; «Μετά από ένα κακό ξεκίνημα αλλά και την έλευση του καινούργιου προπονητή η ομάδα βρήκε τα πατήματά της και αυτή η σκληρή δουλειά βγαίνει στο γήπεδο. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε εντελώς ξεχωριστά και στοχεύουμε στη νίκη».

Επειτα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο η ομάδα σε ποιούς τομείς έχει βελτιωθεί; «Σίγουρα έχει παίξει σημαντικό ρόλο η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Γίνεται πολύ καλή δουλειά όσον αφορά την τακτική και δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και προσπαθούμε να βγάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Η ομάδα δείχνει να είναι σε τρομερή κατάσταση. Μπορεί να μπει στα Play -Off; «Από την αρχή ο στόχος ήταν ξεκάθαρος και δεν ήταν άλλος από την κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στα Play -Off. Πέρα από το κακό ξεκίνημα που κάναμε είμαστε πλέον σε ένα κομβικό σημείο και πρέπει να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και θεωρώ ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Η ομάδα δείχνει να ρολάρει και εκτός από τις νίκες προσφέρει και θέαμα. Προχθές πετύχατε την πιο επιβλητική εντός έδρας νίκη σας. Πού οφείλεται αυτό; «Οταν η ομάδα αρχίζει να κερδίζει και παίρνει αποτελέσματα το βάρος φεύγει από τα πόδια των ποδοσφαιριστών με συνέπεια να παρουσιάζουμε πολύ καλό θέαμα όπως κάναμε και προχθές».

Στο μεταξύ για το ματς της Δευτέρας με τη Λαμία εκτός από τον άτυχο Μαρτίνεθ θα απουσιάσει και ο Χερόν Μπεριάν που αποχώρησε τραυματίας στο ματς με τον Πιερικό. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις και η διάγνωση έδειξε θλάση α’ βαθμού στο δικέφαλο, γεγονός που σημαίνει πως δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι της Δευτέρας με τη Λαμία στο Βόλο. Οσον αφορά τον Στάθη Ρόκα, ο οποίος την τελευταία στιγμή έμεινε εκτός 18αδας, καθώς ένιωσε ένα σφίξιμο στη γάμπα, προφυλάχθηκε, υποβάλλεται σε θεραπεία και το πιθανότερο είναι να δώσει κανονικά το «παρών» κόντρα στη Λαμία, ενώ ο Αλέξανδρος Νικολιάς συμπλήρωσε 4 κίτρινες και θα κληθεί να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Φωκικό.

*Στο μεταξύ στην κυκλοφορία θα τεθούν από σήμερα τα εισιτήρια του αγώνα για την 20η αγωνιστική Ολυμπιακός Βόλου – Λαμία που θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου τη Δευτέρα 2/3/2015 στις 6.00 μ.μ.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από σήμερα στα εξής σημεία: Μπουτίκ Ολυμπιακός Βόλου, Πρακτορεία ΟΠΑΠ ΣΤΡΑΚΑ, ΒΛΑΧΑΒΑΣ, ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΗ,ΘΕΟΧΑΡΗΣ, Λέσχη Austrian Boys, και

Λέσχη Φίλων Ολυμπιακού Βόλου ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα πρωταθλήματος Ολυμπιακός Βόλου – Λαμία έχουν ως εξής:

Γενική Είσοδος: 10 Ευρώ (πλην Θύρας Επισήμων 4 και θέσεις VIP).

Γυναικεία με γενική είσοδο 5 Ευρώ, αποκλειστικά και μόνο από τα γραφεία και την μπουτίκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Για τον αγώνα με την Λαμία όλα τα παιδιά έως και 15 ετών θα εισέλθουν στο γήπεδο δωρεάν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου