ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με ζητούμενο τη συνέχεια

με-ζητούμενο-τη-συνέχεια-650637

Την τέταρτη σερί νίκη θέλει να πετύχει σήμερα (4 μ.μ.) ο Ολυμπιακός Βόλου που υποδέχεται στο ΕΑΚ τον Πιερικό για την 19η αγωνιστική της Football League

Με μοναδικό ζητούμενο τη συνέχεια στις νίκες ο Ολυμπιακός Βόλου παίζει σήμερα (4μ.μ.) με τον Πιερικό στο ΕΑΚ για την 19η αγωνιστική της Football League και έχει στόχο μετά και τον θρίαμβο στο Αλκαζάρ να πετύχει την τέταρτη σερί νίκη του.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Από την περασμένη Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου πανηγυρίζει το τεράστιο βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας διπλό επί της Λάρισας, από τις σημαντικότερες νίκες όπως την χαρακτήρισε και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, αν και ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να εξαργυρώσει αυτή τη νίκη με συνέχεια.

Κανένας στο στρατόπεδο των ερυθρολεύκων δεν θέλει να μείνει στη νίκη επί της Λάρισας και στόχος σήμερα με τον Πιερικό είναι μία ακόμη νίκη. Εκτός από τον ενθουσιασμό που σκόρπισε το διπλό στη Λάρισα στις τάξεις των φιλάθλων και το γόητρο σε ένα Θεσσαλικό ντέρμπι, το αποτέλεσμα ήταν το καλύτερο δυνατό σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος

Οκτώ αγωνιστικές απομένουν για τη λήξη της κανονικής περιόδου της Football League και ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του επτά παιχνίδια και το ρεπό του. Από αυτά, τα τέσσερα είναι εντός έδρας σήμερα με τον Πιερικό, την ερχόμενη Δευτέρα με τη Λαμία και ακόμη με τον Αιγινιακό και το Φωκικό, ενώ τα τρία μακριά από το Βόλο είναι με Τύρναβο, Εθνικό Σερρών και Καρδίτσα.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στην τέταρτη θέση και έχει μπροστά του τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας ματς, που αν πάρει έξι βαθμούς τότε το πιο πιθανό είναι όχι μόνο να μπει αλλά και να μείνει στην προνομιούχο τριάδα για τα πλέι οφ.

Για σήμερα λοιπόν με καλή ψυχολογία και κόσμο οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Δεν υπάρχουν απουσίες εκτός του Μαρτίνεθ φυσικά που δεν υπολογίζεται για τη συνέχεια. Οι παίκτες που επέλεξε ο Ελευθερόπουλος είναι οι εξής: Ρόκας, Μακρυδημήτρης, Μπάρμπας, Διαμαντόπουλος, Νικολιάς, Σκοπελίτης, Μαργαρίτης, Καρράς, Κυζιρίδης, Μπαλντοβαλίεφ, Ιντζίδης, Τριανταφυλλάκος, Μπουτζίκος, Θέος, Γιαλούσης, Κασμερίδης, Μπιτάνγκ, Ζέρης, Ρίζος και Μπεριάν.

Από την άλλη χωρίς τους Γιαννούλη, Τσιάρα και Μυστακίδη που θα εκτίσουν την ποινή τους θα παραταχθεί ο Πιερικός στο ΕΑΚ απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου.

*Στην κυκλοφορία τέθηκαν από χθες και τα εισιτήρια του αγώνα για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League ΟΠΑΠ, Ολυμπιακός Βόλου – Πιερικός που θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου σήμερα Τετάρτη 25/2/2015 στις 4.00 μ.μ.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους και σήμερα στα εξής σημεία: Μπουτίκ Ολυμπιακός Βόλου, ΕΑΚ Βόλου, Βόλος, Πρακτορεία ΟΠΑΠ ΣΤΡΑΚΑ, Ιάσονος 99, ΒΛΑΧΑΒΑΣ, Αγίου Δημητρίου 19, ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ, Ελ. Βενιζέλου 80,ΒΟΥΛΓΑΡΗ, Πολυμέρη 13 ΘΕΟΧΑΡΗΣ, Γ. Δήμου 170, καθώς και από τα εκδοτήρια του Σταδίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα πρωταθλήματος Ολυμπιακός Βόλου – Πιερικός έχουν ως εξής: Γενική Είσοδος: 10 Ευρώ (πλην Θύρας Επισήμων 4 και θέσεις VIP).

*Και η Fan Camera του Ote Tv θα είναι σήμερα στο Βόλο για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πιερικό. Το ματς, θα καλύψει τηλεοπτικά το συνδρομητικό κανάλι OTE Sport 5, σε περιγραφή του Δ. Τσακίρη και εκτός γηπέδου πάντως, θα είναι και η παρακάμερα του ΟΤΕ tv με τον Πέτρο Πολυχρονίδη για να μεταφέρει με το μοναδικό του τρόπο πλούσιο παρασκήνιο από το παιχνίδι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου