ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μέσω Λάρισας, ο δρόμος για την τριάδα

μέσω-λάρισας-ο-δρόμος-για-την-τριάδα-664952

Ο Ολυμπιακός Βόλου, χωρίς τον Μαρτίνεθ, θέλει να περάσει από το Αλκαζάρ και να προσπεράσει

Μετά την τριάρα επί του Αγροτικού Αστέρα ο στόχος του Ολυμπιακού είναι τώρα η τριάδα και ο δρόμος για τις θέσεις των πλέι οφ περνάει την ερχόμενη Κυριακή από τη Λάρισα. Η βολιώτικη ομάδα, που «χάνει» τον Μαρτίνεθ για το υπόλοιπο της σεζόν, θέλει να συνεχίσει νικηφόρα περνώντας από το Αλκαζάρ.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στον Ολυμπιακό Βόλου με δύο συνεχόμενες νίκες κατάφεραν να μειώσουν στον ένα βαθμό τη διαφορά από τη Ζάκυνθο και την ΑΕΛ που βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στα πλέι οφ της Football League και την Κυριακή (6 μ.μ.) θα αγωνιστούν με άλλο αέρα αλλά με μια σίγουρη απουσία στη Λάρισα.

Αυτό θα συμβεί γιατί ήταν τελικά σοβαρός ο τραυματισμός του Ισπανού μέσου του Ολυμπιακού Βόλου Ντιέγκο Μαρτίνεθ στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα, όπου και αναγκαστικά αντικαταστάθηκε. Ο Μαρτίνεθ υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν αποκόλληση χόνδρου στο γόνατο. Ο τραυματισμός αυτός θα αφήσει τον Μαρτίνεθ εκτός αγωνιστικής δράσης για 8-9 μήνες, γεγονός που σημαίνει ότι η χρονιά τελείωσε για τον Ισπανό ποδοσφαιριστή. Αντίθετα, ο τραυματισμός του Νίκου Μπουτζίκου δεν αποδείχθηκε σοβαρός και αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στην σημερινή προπόνηση.

Η προχθεσινή επιτυχία σίγουρα αναμένεται να επιδράσει θετικά στην ψυχολογία της ομάδας ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής (18.00) με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ, στο οποίο ο Ολυμπιακός θα πάει να παίξει με πάθος για το νικηφόρο αποτέλεσμα, συνεχίζοντας την καλή φετινή παράδοση.

Μετά τη δεύτερη νίκη στη σειρά ο Ολυμπιακός σίγουρα πήρε ψυχολογία ενόψει του μεγάλου θεσσαλικού ντέρμπι που ακολουθεί και επίσης σίγουρα ξεχάστηκαν οι δύο ήττες στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου που είχαν φέρει πίσω την ερυθρόλευκη ομάδα όσον αφορά στην είσοδο στην προνομιούχο τριάδα, ενώ τώρα υπάρχει ελπίδα.

Στις δηλώσεις του, άλλωστε, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αναφέρθηκε στο ότι ο Ολυμπιακός θα γίνει η ομάδα που θέλει η πόλη. Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται την Κυριακή στο Αλκαζάρ με την ΑΕΛ, σε ένα ματς που εκτός της βαθμολογικής του σημασίας, όλοι γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει για τους φιλάθλους του Βόλου. Στόχος είναι να …τριτώσει το καλό (δύο νίκες και μία ισοπαλία σε κύπελλο και πρωτάθλημα), αφού κόντρα στη Λάρισα, έχουν προηγηθεί φέτος δύο σημαντικές νίκες: μία στο ξεκίνημα της σεζόν εκτός έδρας για τη διοργάνωση του Κυπέλλου με γκολ του Νικολιά και μία στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στο ΕΑΚ με γκολ των Θέου, Νικολιά.

Τηλεοπτική τριάδα για Ολυμπακό Β.

Τηλεοπτικά θα είναι και τα τρία επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού Βόλου για τη 18η, 19η και 20η αγωνιστική της Football League. Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το ντέρμπι στη Λάρισα, ανάμεσα σε ΑΕΛ και Ολυμπιακό Βόλου για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League με σέντρα στις 6 μ.μ. και το ματς θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το OTEsport 4. Μετά το Αλκαζάρ η βολιώτικη συνέχεια έχει δύο συνεχόμενα ματς έδρας (19η και 20η αγωνιστική) φιλοξενώντας Πιερικό και Λαμία. Το ματς με τον Πιερικό θα διεξαχθεί την Τετάρτη 25/2 και το δεύτερο θα γίνει τη Δευτέρα 2 Μαρτίου στις 18.00.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου