ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με «επιστροφές» …για τη συνέχεια

με-επιστροφές-για-τη-συνέχεια-672696

Ο Ολυμπιακός Βόλου με περισσότερες πλέον λύσεις θέλει να «φτιάξει» σερί νικών…

Με αγωνιστικές «επιστροφές» και καλή ψυχολογία ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει συνέχεια των επιτυχιών αλλά και να σημειώσει σερί νίκες, αφού δεν φτάνει το να είναι σε επαφή με την τριάδα καθώς στόχος είναι να μπει και να μονιμοποιηθεί στην τριάδα των πλέι οφ.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μετά το Δευτεριάτικο διπλό στην Καλαμαριά, άπαντες στον Ολυμπιακό Βόλου κοιτούν μπροστά και τον επόμενο αγώνα καθώς την Κυριακή στις 3 μμ για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Βορείου Ομίλου της Football League θα υποδεχτεί τον Αγροτικό Αστέρα.

Μετά τη νίκη στην Καλαμαριά, ακολουθούν δύο καθοριστικά ματς με Αγροτικό Αστέρα στο Βόλο και με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ ματς που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τον αν θα πάρει θέση στην πρώτη τριάδα στη βαθμολογία της Football League ο Ολυμπιακός για να παίξει στα πλέι οφ.

Ενώ μένουν 10 αγωνιστικές ως το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός θέλει και δικές του νίκες αλλά και να τον ευνοήσουν τα αποτελέσματα άλλων αγώνων όπως έγινε την περασμένη αγωνιστική.

Οι ερυθρόλευκοι απέχουν σήμερα τέσσερις βαθμούς από την 3η θέση δείχνοντας ότι έχουν τη δυνατότητα αν συνεχίσουν με νίκες να προσπεράσουν Λάρισα και Ζάκυνθο.

Στην 17η αγωνιστική που ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχτεί τον Αγροτικό Αστέρα και η Ζάκυνθος θα κάνει το ρεπό της, ενώ η Λάρισα θα αγωνίζεται στην Κατερίνη με τον Πιερικό.

Ακόμη στην 18η που κυριαρχεί το θεσσαλικό ντέρμπι Λάρισα – Ολυμπιακός, η Ζάκυνθος θα παίζει στην Αμφισσα με το Φωκικό.

Παράλληλα η Λαμία εκτός από το ματς με τη Λάρισα στη συνέχεια έχει δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις στις Σέρρες και την Κατερίνη, ενώ στην 20η θα αγωνιστεί στο Βόλο και στην 21η θα υποδεχθεί την Ζάκυνθο.

Αν ο Ολυμπιακός συνεχίσει με νίκες έχει πολλές πιθανότητες να βρεθεί στην τριάδα μετά το ντέρμπι στη Λάρισα.

Μπορεί σε κάθε περίπτωση στον Ολυμπιακό Βόλου να κοιτούν μόνο το επόμενο ματς με τον Αγρ. Αστέρα στο Βόλο, αλλά αν έρθουν συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, τότε μετά το Αλκαζάρ θα στόχος θα είναι η ως το τέλος παραμονή στην πρώτη τριάδα.

Μετά το Αλκαζάρ η βολιώτικη συνέχεια έχει δύο συνεχόμενα ματς έδρας (19η και 20η αγωνιστική) φιλοξενώντας Πιερικό και Λαμία, στην 21η παίζει στη Λάρισα με τον Τύρναβο, στην 22η φιλοξενεί τον Αιγινιακό, έπειτα θα κάνει το ρεπό και στην 24η ξαναπαίζει Βόλο με Φωκικό. Τα δύο τελευταία ματς είναι εκτός έδρας σε Σέρρες και Καρδίτσα.

Βασικά όμως για τον Ολυμπιακό προέχει ο Αγροτικός Αστέρας. Πρέπει να αναφερθεί ότι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα έχει περισσότερες λύσεις για το παιχνίδι της Κυριακής (15.00). Συγκεκριμένα επιστρέφει ο Θέος που εξέτισε την ποινή του, ενώ απολύτως έτοιμοι αναμένεται να είναι οι Νικολιάς και Ιντζίδης, που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς την προηγούμενη εβδομάδα και προστατεύτηκαν για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα 1926. Αντίθετα ο Μπεριάν λόγω της αποβολής του δεν μπορεί να υπολογίζεται.

Μία αγωνιστική πριν το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΛ στη Λάρισα, το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα έχει ιδιαίτερη σημασία και για ψυχολογικούς λόγους. Η νίκη θεωρείται μονόδρομος για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και τους ποδοσφαιριστές του, που στα επόμενα τέσσερα ματς παίζουν τα τρία στην έδρα τους, έχοντας την ευκαιρία να πιάσουν την τρίτη θέση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου