ΜΠΑΣΚΕΤ

Με τον κόσμο για την παραμονή

με-τον-κόσμο-για-την-παραμονή-682932

Την Κυριακή τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου υποδέχονται την Αναγέννηση Ρυσίου

Με τον κόσμο στο πλάι τους θέλουν να κάνουν την τελική προσπάθεια για παραμονή τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου που την Κυριακή θα υποδεχτούν την Αναγέννηση Ρυσίου, ενώ απομένουν τρεις αγώνες για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ γυναικών.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός Βόλου, έχει δύο παιχνίδια στο Βόλο, το κυριακάτικο (12 μ) με την Αναγέννηση Ρυσίου και στο φινάλε με τον Παναθλητικό κι ένα εκτός έδρας με τον ισχυρό Πρωτέα Βούλας. Οι ερυθρόλευκες θέλουν να πάρουν τα δύο παιχνίδια στην έδρα τους και για λόγους ψυχολογίας ενόψει των πλέι άουτ που ακολουθούν. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Αθηναϊκού και Ιπποκράτη, όπως έχουν τώρα τα πράγματα στη βαθμολογία, μετρώντας ήδη μία νίκη απέναντί τους και έχοντας ίσες πιθανότητες για παραμονή. Πάντως στον Ολυμπιακό περιμένουν και την εκδίκαση της ένστασης για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που το διεκδικούν στα χαρτιά λόγω έλλειψης γιατρού. Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 18 Φεβρουαρίου.

Για το Κυριακάτικο τώρα παιχνίδι αγωνιστικά πιθανόν θα υπάρξει μια σημαντική απουσία με την Αννα Ταντουρόφσκα να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και να μην προπονείται. Επίσης, η Νίκη Ζέρβα είχε ενοχλήσεις που επέβαλαν συντηρητική προπόνηση, ενώ αντίθετα, η Εύη Κυριατζίδου έχει επανέλθει κανονικά.

Στο μεταξύ κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού μέσω ανακοίνωσής του πραγματοποιεί ο Ολυμπιακός Βόλου ενόψει της αναμέτρησης του γυναικείου τμήματος μπάσκετ την Κυριακή στο ΕΑΚ, απέναντι στην Αναγέννηση Ρυσίου.

Συγκεκριμένα: «Συνεχίζεται η προσπάθεια της γυναικείας ομάδας μας στην Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών μπάσκετ, του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα, την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015, στις 12.00 το μεσημέρι στο ΕΑΚ Βόλου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, με την ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΡΥΣΣΙΟΥ .

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου και η Διοικούσα Επιτροπή καλούν τον φίλαθλο κόσμο να συμπαρασταθεί στην ομάδα, ώστε με τη βοήθειά του, τα κορίτσια και ο προπονητής μας, να ξεπεράσουν την κακή εμφάνιση και ήττα της προηγούμενης Κυριακής και να προσπαθήσουν να διεκδικήσουν τις πιθανότητες νίκης απέναντι σε μια ομάδα που καταβάλλει και αυτή προσπάθεια, τα τελευταία χρόνια, να καταξιωθεί στο ελληνικό γυναικείο μπάσκετ.

Στον αγώνα αυτό για πρώτη φορά φέτος η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου θα εμφανιστεί στις φανέλες της, με το λογότυπο του νέου μας χορηγού, CAFE MANOLLO.

Στο συγκεκριμένο αγώνα θα υπάρχει είσοδος 5 ευρώ για τους ενήλικες και 3 ευρώ για άνεργους, φοιτητές, μαθητές, έτσι ώστε να έχουν την δυνατότητα να τον παρακολουθήσουν όλοι οι φίλαθλοι και καλούμε όλους του φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και του γυναικείου μπάσκετ να συμπαρασταθούν και να συμβάλλουν στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι άνθρωποι της ομάδας για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της παρουσίας της ομάδας στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Οσο το πρωτάθλημα πλησιάζει προς το τέλος του, τόσο περισσότερο αναγκαία είναι η στήριξη του φιλάθλου κόσμου, αφενός για να βελτιώσουμε τη θέση μας στο βαθμολογικό πινάκα αφετέρου για να καταλάβουμε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση σ’ αυτόν, ώστε στους αγώνες κατάταξης για την παραμονή στην Α1 Εθνική κατηγορία να έχουμε την καλύτερη δυνατή θέση στην αφετηρία του».

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών που θα διεξαχθεί την Κυριακή 08/02, είναι:

Κω 14.00 Ιπποκράτης – Πρωτέας Βούλας

Ζακεστίδης – Αργυρούδης

ΕΑΚ Βόλου 12.00 Ολυμπιακός Βόλου – Αναγέννηση ΝΡ

Παπαδόπουλος Θ. – Κατωτικίδης (Γκουντελιάς)

ΑΠΧ Αργοναύτες 14.00 Ελληνικό – Τερψιθέα

Φραγκούλη – Αντωνίου (Σταύρου)

Εργάνης 14.00 Αθηναϊκός – Παναθλητικός

Αναστόπουλος Α. – Νάστος (Λιμνιάτης)

Παναθηναϊκού 14.00 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Μακρής – Βαλούρδος (Πετράκης)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου