ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Τριάδα» αγώνων για θέση στην τριάδα

τριάδα-αγώνων-για-θέση-στην-τριάδα-684760

Για τον Ολυμπιακό Βόλου που βλέπει πρώτα απ’ όλα το Δευτεριάτικο ματς στην Καλαμαριά

Καθοριστικά και κριτήριο για την επίτευξη του στόχου κατάληψης μια θέσης στην τριάδα των πλέι οφ είναι τα επόμενα τρία παιχνίδια για τον Ολυμπιακό Βόλου που βλέπει πρώτα απ’ όλα το Δευτεριάτικο ματς στην Καλαμαριά.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η τριάδα των αγώνων που ακολουθεί με Απόλλωνα στην Καλαμαριά, με Αγροτικό Αστέρα στο Βόλο και με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το αν θα καταφέρει η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου να πάρει θέση στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας της Football League για να παίξει στα πλέι οφ της ανόδου.

Ενώ μένουν 11 αγωνιστικές ως το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός θέλει δικές του νίκες αλλά και να τον ευνοήσουν τα αποτελέσματα άλλων αγώνων.

Στην 16η αγωνιστική που ο Ολυμπιακός Βόλου παίζει τη Δευτέρα στην Καλαμαριά, την Κυριακή η Λάρισα θα παίξει στη Λαμία και η Ζάκυνθος στο Αιγίνιο. Στην 17η όταν οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχτούν τον Αγροτικό Αστέρα, η Ζάκυνθος θα κάνει το ρεπό της και η Λάρισα θα αγωνίζεται στην Κατερίνη με τον Πιερικό, ενώ στην 18η που κυριαρχεί το θεσσαλικό ντέρμπι Λάρισα – Ολυμπιακός, η Ζάκυνθος θα παίζει στην Αμφισσα με το Φωκικό. Παράλληλα η Λαμία εκτός από το ματς με τη Λάρισα στη συνέχεια έχει δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις στις Σέρρες και την Κατερίνη, ενώ στην 20η θα αγωνιστεί στο Βόλο και στην 21η θα υποδεχθεί την Ζάκυνθο.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκίνησε τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Football League με δύο ήττες, μια στη Ζάκυνθο και μια από τον Ηρακλή στο Βόλο, χάνοντας δύο φόρες φέτος από μια αμάδα που είναι από πάνω του και μια που έχει ξεφύγει στην κορυφή. Ετσι, βρίσκεται πλέον στην 5η θέση, επτά βαθμούς πίσω από την Ζάκυνθο που είναι στην τρίτη θέση και πέντε βαθμούς από την ΑΕΛ που ακολουθεί στη βαθμολογία.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Ολυμπιακού Βόλου είναι τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Καλαμαριάς εκτός έδρας. Το Δευτεριάτικο αυτό παιχνίδι αποτελεί την αρχή των τριών καθοριστικών αγώνων ώστε η βολιώτικη ομάδα να διατηρήσει τις ελπίδες διεκδίκησης της 3ης θέσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τρίτης και ξεκίνησαν την προετοιμασία για την αναμέτρηση της Δευτέρας (18.00) με τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά. Δεν υπήρξαν κάποια απρόοπτα στην προπόνηση, όλα κύλησαν ομαλά, ενώ για σήμερα είναι προγραμματισμένη μία πρωινή προπόνηση, η οποία θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο στην Αλλη Μεριά. Μάλιστα χθες και ο Νίκος Μπουτζίκος ενσωματώθηκε με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους «ερυθρόλευκους». Ο 25χρονος αμυντικός θα φορά το νούμερο 29 στη φανέλα.

Το ευχάριστο για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο είναι πως εκτός από τον τιμωρημένο Γιώργο Θέο όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του 39χρονου τεχνικού, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Είναι, επίσης, σημαντικό πως οι νεοαποκτηθέντες θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε να αποκτήσουν μεγαλύτερη «δέσιμο» με την ομάδα και την απαιτούμενη χημεία, τη στιγμή που στον Ολυμπιακό υπάρχουν επτά νέα πρόσωπα, τα οποία ήρθαν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

22/2 με ΑΕΛ

Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου ορίστηκε να διεξαχθεί το ντέρμπι στη Λάρισα, ανάμεσα σε ΑΕΛ και Ολυμπιακό Βόλου για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Η σέντρα της αναμέτρησης ορίστηκε για τις 18.00 και το ματς θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το OTEsport 4.

Εκδήλωση Παλαιμάχων

«Η Ενωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου την επόμενη Τετάρτη (11/2) στις 7.30 μ.μ. σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΠΑΡΚ θα πραγματοποιήσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας».

«Ο σύνδεσμος Austrian Boys την ερχόμενη Παρασκευή (6/2) στις 9 το βράδυ θα κόψει την πίτα στο καφέ του ΕΑΚ και προσκαλούμε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου σε αυτή την εκδήλωση, που αναμένεται να εξελιχθεί σε μια όμορφη γιορτή».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου