ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενισχυμένος …έτσι κι αλλιώς

ενισχυμένος-έτσι-κι-αλλιώς-693908

Οι 8 μεταγραφές έγιναν 6 αλλά άπαντες στον Ολυμπιακό Βόλου σκέφτονται την εντός έδρας Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ηρακλή

Ενισχυμένος θα συνεχίσει ο Ολυμπιακός Βόλου για την αγωνιστική αντεπίθεση στο β’ γύρο του πρωταθλήματος έχοντας στόχο να βρεθεί στην τριάδα των πλέι οφ.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Οι 8 μεταγραφές έγιναν 6 αλλά άπαντες στον Ολυμπιακό Βόλου σκέφτονται το Κυριακάτικο ματς με τον Ηρακλή στο Βόλο έχοντας ξεχάσει το όχι καλό ξεκίνημα στο δεύτερο μισό καθώς η ήττα από τη Ζάκυνθο ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό Βόλου και όλοι στην ομάδα οφείλουν να κοιτάξουν μπροστά και το πως θα καταφέρουν στα προσεχή παιχνίδια να καλύψουν το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία και να βρεθούν και πάλι στην προνομιούχο τριάδα.

Ολοι οι νεοαποκτηθέντες τώρα είναι 6 και ο Δ. Ελευθερόπουλος μπορεί να υπολογίζει σε περισσότερες λύσεις αφού μόνο 3 έχουν παίξει ως τώρα.

Μέχρι τώρα έχουν ήδη παίξει οι Μπαλτοβαλίεφ, Ιντζίδης, Τριανταφυλλάκος ενώ είναι πλέον έτοιμο και το δελτίο του Κυζιρίδη. Το τελευταίο τριήμερο προστεθήκαν στο ρόστερ και άλλοι ποδοσφαιριστές που έγιναν τελικά δύο. Εχει αποκτηθεί ο τερματοφύλακας Δημήτρης Ρίζος που αγωνίζονταν στα Χανιά ενώ η απόκτηση του Δημήτρη Τσατσαρή που ανακοινώθηκε δεν ισχύει.

Οι «ερυθρόλευκοι» προχθές ανακοίνωσαν τον Πορτογάλο Μπόργκες και τον Λιβεριανό Μπεριάν… αλλά τελικά ο Ερνάνι Χοσέ Ολιβέιρα Σάντος Μπόργκες που είχε αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Πορτογαλίας, αλλά και στην Κυπριακή Αλκή Λάρνακας δεν έμεινε Βόλο αφού αποκτήθηκε ο πολύ καλύτερος και νεότερος Χερόν Μπεριάν που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους», ως δανεικός από τον Πλατανιά.

Για τους Δημήτρη Τσατσαρή και Σάντος Μπόργκες δεν κατατέθηκαν ποτέ τα συμβόλαιά τους στην ΕΠΟ για την έκδοση των δελτίων τους και για τον λόγο αυτό αποτέλεσαν παρελθόν, με τη συνεργασία να λύνεται κοινή συναινέσει.

Από τον Ολυμπιακό και το αρχικό φετινό ρόστερ έχουν αποχωρήσει οι Πινάρες, Χιντζίδης, Κούτσι και Μεζα, ενώ ο Κορνελάτος δόθηκε δανεικός στον Εθνικό Γαζώρου.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί ίσως για έναν αμυντικό χαφ, αλλά και για έναν αριστερό οπισθοφύλακα, με τον Αναστάσιο Παπαχρήστο του Αστέρα Τρίπολης να έχει ακουστεί για τη θέση.

Στον Ολυμπιακό Βόλου βλέπουν μόνο τη νίκη στο ματς με τον Ηρακλή ενώ γενικά ακολουθεί μια σειρά από πολύ δύσκολα παιχνίδια.

Ετσι μετά την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ηρακλή, ακολουθεί η έξοδος στην Καλαμαριά, εν συνεχεία οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον Αγροτικό Αστέρα και πάνε να παίξουν στο Αλκαζάρ με τη Λάρισα. Από τα αποτελέσματα που θα έχει η ομάδα σ’ αυτή την τετράδα αγώνων θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό αν ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την είσοδό του στα πλέι οφ.

Γίνεται αντιληπτό πως η νίκη είναι μονόδρομος για τον Ολυμπιακό την Κυριακή για να γίνει η αρχή της αντεπίθεσης και όλοι στην ομάδα προετοιμάζονται για παρουσιαστούν απολύτως έτοιμοι.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου