ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενίσχυση …και αντεπίθεση!

ενίσχυση-και-αντεπίθεση-696399

Τον Πορτογάλο Μπόργκες και τον Λιβεριανό Χερόν Μπεριάν απέκτησε ο Ολυμπιακός Βόλου

Η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ηρακλή στο ΕΑΚ άρχισε για τον Ολυμπιακό Βόλου που παράλληλα συνέχισε την ενίσχυσή του για να παρουσιαστεί πιο δυνατός στην αγωνιστική αντεπίθεση που σκοπεύει να κάνει για να βρεθεί στην τριάδα των πλέι οφ.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μόνο νίκη την Κυριακή απέναντι στον πρωτοπόρο και αήττητο Ηρακλή, ενώ χθες ανακοίνωσαν 7η και 8η μεταγραφή για το Γενάρη με τον Πορτογάλο Μπόργκες και τον Λιβεριανό Μπεριάν.

Αρχικά ο Ολυμπιακός Βόλου χθες ανακοίνωσε τον Πορτογάλο Borges που αγωνίζονταν στην Farense: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του 33χρονου (28/8/1981) Πορτογάλου ακραίου μεσοεπιθετικού Hernani Jose Oliveira Santos Borges ο οποίος αγωνιζόταν στην πορτογαλική Φαρένσε».

Ο Ερνάνι Χοσέ Ολιβέιρα Σάντος Μπόργκες είναι περιφερειακός μεσοεπιθετικός 33 χρόνων και έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Πορτογαλίας, αλλά και στην Κυπριακή Αλκή Λάρνακας την περίοδο 2007.

Μεταξύ των ομάδων που φόρεσε την φανέλα ήταν οι Μπέιρα Μαρ, Σάντα Κλάρα, Πεναφιέλ, Ουνιάο Μαδέιρα, Λεϊσόες και Φαρένσε, που ήταν και ο τελευταίος σταθμός στην καριέρα του στην Πορτογαλία αγωνιζόμενος έως την περασμένη εβδομάδα. Ετσι ο Μπόργκες είναι ετοιμοπόλεμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό ενώ είναι επίσης οκτώ φορές διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι, την περίοδο 2006-08.

Η δεύτερη χθεσινή μεταγραφική ανακοίνωση ήταν και έκπληξη καθώς αφορούσε την απόκτηση του Χερόν Μπεριάν καθώς ο Λιβεριανός επιθετικός, ακουγόταν ότι θα πήγαινε στη Λάρισα.

Πάντως ο παίκτης ήρθε τελικά χθες το απόγευμα στο Βόλο και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους», ως δανεικός από τον Πλατανιά.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου (31/7/94) Λιβεριανού Χερόν Σκάρλα Μπεριάν από τον Πλατανιά με τη μορφή δανεισμού» ανέφερε η ανακοίνωση.

Ο Μπεριάν, στον Πλατανιά, πήρε στην φετινή σαιζόν τις ευκαιρίες του, από τον Γιάννη Χριστόπουλο αλλά έφυγε ώστε να αδειάσει θέση ξένου. Αγωνίσθηκε και στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη για 25 λεπτά. Ο Μπεριάν είχε δοθεί και πέρυσι δανεικός σε ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ που κέρδισε άνοδο!

Την περίοδο 2013-14 ξεκίνησε στον Πλατανιά για να δοθεί δανεικός για έξι μήνες στην Κέρκυρα (έπαιξε σε επτά παιχνίδια πρωταθλήματος και 12 ματς στα πλέι οφ), πανηγυρίζοντας με τους «Φαίακες» την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, για να επιστρέψει πέρυσι το καλοκαίρι στον Πλατανιά.

Στα αγωνιστικά ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησες με τον Ηρακλή μόνο ο Τριανταφυλλάκος που ταλαιπωρείται από ίωση προστατεύεται από την τεχνική ηγεσία, αλλά όλα δείχνουν ότι θα προπονηθεί κανονικά τις επόμενες ημέρες και θα τεθεί στη διάθεση του Ελευθερόπουλου.

Επίσης χθες γυμνάστηκε μόνος ο Χ. Μέζα και ξαναζωντάνεψαν και οι φήμες ότι ο παίκτης μπορεί να λύσει το συμβόλαιο του με την ομάδα, κάτι που μπορεί να συμβεί και με άλλο ποδοσφαιριστή της ομάδας σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι νεοαποκτηθέντες αριθμούν τους 8 και ο Ελευθερόπουλος μπορεί να τους υπολογίζει αφού μόνο οι τρεις έχουν αγωνιστεί ως τώρα. Φυσικά ανέτοιμος κρίνεται ακόμη ο νεαρός Τσατσαρής, του Μπόργκες θα κριθεί από την μπλε κάρτα του, ενώ δεν αποκλείεται ο Ρίζος να κάνει ντεμπούτο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου